cand adauc un produs in cos din pagina produsului imi apare diferit cosul de cumparaturi.
atasez poze cu cosul corect si cosul incorect.
va multumesc
atasez poze cu cosul corect si cosul incorect.
va multumesc
Attachments
cos cumparaturi incorect - model2.jpg (44.32 KiB) Viewed 1038 times
cum ar trebui sa apara - model1.jpg (40.36 KiB) Viewed 1038 times
Pe pagina produsului exista o functie separate de adaugare in cos care la actualizare cosului nu-i adauga vreo clasa necesara, compara codul de add to cart din product.tpl din tema cu cel din common.js si vezi ce cod e diferit la success. Sau contacteza dezvoltatorul temei pentru asistenta.
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules
am incercat sa-i dau de cap dupa cum ai spus. nu am reusit. nu ma pricep nici prea bine la programare. i-am scris dezvoltatorului, poate ma ajuta.
merci
p.s. mai astept solutii
merci
p.s. mai astept solutii
Salutare!
Daca aveti cat de cat cunotinte, nu ar trebui sa fie foarte greu.
Sfat:
Folositi debug-erul de la Chrome -> Inspect Element -> ve-ti putea gasi foarte usor classa css care rescrie div-ul cos-uli dvs.
Asta in cazul in care nu va ajuta dezvoltatorul temei respective.
Succes!
Daca aveti cat de cat cunotinte, nu ar trebui sa fie foarte greu.
Sfat:
Folositi debug-erul de la Chrome -> Inspect Element -> ve-ti putea gasi foarte usor classa css care rescrie div-ul cos-uli dvs.
Asta in cazul in care nu va ajuta dezvoltatorul temei respective.
Succes!
Nu toate problemele se pot rezolva moca, sa fim corecti !!! Cine a facut magazinul trebuie sa va rezolve si problema, insa daca dvs ati facut magazinul, aceasta este cauza acestor disfunctionalitati de functionare.
If you have any questions or want solutions to your problems, please email: support@medvicompany.ro
Din pacate momentan nu va pot ajuta deoarece se va considera de catre unii moderatori ca incorecta interventia mea, imi pare rau nu stiu cum se rezolva problema dumneavoastra.
If you have any questions or want solutions to your problems, please email: support@medvicompany.ro
Editezi fisierul catalog/view/theme/tema-ta/template/product/product.tpl si linia:
o schimbi in:
Pentru rezolvarea totalului mergi in admin la extensii > totaluri comenzi si activeaza: Subtotal si Taxe.
Code: Select all
$('#cart > button').html('<i class="fa fa-shopping-cart"></i> ' + json['total']);
Code: Select all
$('#cart > button').html('<span id="cart-total"><i class="fa fa-shopping-cart"></i> ' + json['total'] + '</span>');
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules
merci ptr raspuns. am incercat si asa. fara rezultat. m-am jucat un pic cu style.css si s-a modificat ceva, dar nu in totalitate. poate fi din acel fisier .css problema?/
va multumesc
va multumesc