Post by tmihai1976 » Sat May 09, 2015 9:32 pm

cand adauc un produs in cos din pagina produsului imi apare diferit cosul de cumparaturi.
atasez poze cu cosul corect si cosul incorect.

va multumesc

Attachments

model2.jpg

cos cumparaturi incorect - model2.jpg (44.32 KiB) Viewed 1038 times

model1.jpg

cum ar trebui sa apara - model1.jpg (40.36 KiB) Viewed 1038 times


Newbie

Posts

Joined
Sat May 09, 2015 9:28 pm

Post by florinsith » Sun May 10, 2015 6:06 pm

Pe pagina produsului exista o functie separate de adaugare in cos care la actualizare cosului nu-i adauga vreo clasa necesara, compara codul de add to cart din product.tpl din tema cu cel din common.js si vezi ce cod e diferit la success. Sau contacteza dezvoltatorul temei pentru asistenta.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by tmihai1976 » Tue May 12, 2015 9:00 pm

am incercat sa-i dau de cap dupa cum ai spus. nu am reusit. nu ma pricep nici prea bine la programare. i-am scris dezvoltatorului, poate ma ajuta.
merci


p.s. mai astept solutii

Newbie

Posts

Joined
Sat May 09, 2015 9:28 pm

Post by opencartromania » Wed May 13, 2015 1:18 pm

Salutare!

Daca aveti cat de cat cunotinte, nu ar trebui sa fie foarte greu.

Sfat:

Folositi debug-erul de la Chrome -> Inspect Element -> ve-ti putea gasi foarte usor classa css care rescrie div-ul cos-uli dvs.

Asta in cazul in care nu va ajuta dezvoltatorul temei respective.

Succes!

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Sep 25, 2013 9:26 pm


Post by zighia » Wed May 13, 2015 2:25 pm

pune si tu site-ul . poate se indura careva si inspecteaza codul. altfel, fara minime informatii nu se poate

New member

Posts

Joined
Tue Jun 17, 2014 2:39 am

Post by tmihai1976 » Fri May 15, 2015 2:55 pm


Newbie

Posts

Joined
Sat May 09, 2015 9:28 pm

Post by MaHmur » Fri May 15, 2015 9:31 pm

Asa cum a spus si florinsith, ai o functie separata la reactualizarea cosului de cumparaturi.

Iti lipseste acest <span class="cart-icon">. Vezi ca nici totalul nu-l afiseaza corect.

Image


New member

Posts

Joined
Thu Mar 13, 2014 6:16 pm
Location - Bucuresti

Post by tmihai1976 » Thu May 21, 2015 3:07 pm

am vazut si problema cu totalul. cum le pot rezolva?
ajutooorrrrr

Newbie

Posts

Joined
Sat May 09, 2015 9:28 pm

Post by medvi » Thu May 21, 2015 4:03 pm

Nu toate problemele se pot rezolva moca, sa fim corecti !!! Cine a facut magazinul trebuie sa va rezolve si problema, insa daca dvs ati facut magazinul, aceasta este cauza acestor disfunctionalitati de functionare.

Image
If you have any questions or want solutions to your problems, please email: support@medvicompany.ro


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 04, 2015 12:29 am
Location - Bucuresti

Post by tmihai1976 » Wed May 27, 2015 1:47 am

si cum orice are un pret...care este pretul corect pentru rezolvarea problemelor mele???

Newbie

Posts

Joined
Sat May 09, 2015 9:28 pm

Post by medvi » Wed May 27, 2015 6:08 am

Din pacate momentan nu va pot ajuta deoarece se va considera de catre unii moderatori ca incorecta interventia mea, imi pare rau nu stiu cum se rezolva problema dumneavoastra.

Image
If you have any questions or want solutions to your problems, please email: support@medvicompany.ro


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 04, 2015 12:29 am
Location - Bucuresti

Post by florinsith » Wed May 27, 2015 3:33 pm

Editezi fisierul catalog/view/theme/tema-ta/template/product/product.tpl si linia:

Code: Select all

$('#cart > button').html('<i class="fa fa-shopping-cart"></i> ' + json['total']);
o schimbi in:

Code: Select all

$('#cart > button').html('<span id="cart-total"><i class="fa fa-shopping-cart"></i> ' + json['total'] + '</span>');
Pentru rezolvarea totalului mergi in admin la extensii > totaluri comenzi si activeaza: Subtotal si Taxe.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by tmihai1976 » Wed Jun 03, 2015 12:50 am

merci ptr raspuns. am incercat si asa. fara rezultat. m-am jucat un pic cu style.css si s-a modificat ceva, dar nu in totalitate. poate fi din acel fisier .css problema?/
va multumesc

Newbie

Posts

Joined
Sat May 09, 2015 9:28 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests