Post by AndreiCristian » Fri May 08, 2015 1:59 am

Salutare am o mica eroare cand incerc sa sterg sau sa editez orders ( comenzile )

Cand incerc sa sterg: Warning: CURL error (0)!

Cand incerc sa editez si sa dau continuare la editare...

"

SyntaxError: JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data

OK

<b>Notice</b>: Undefined variable: json in <b>/home/magazinulmeuonline/public_html/admin/controller/sale/order.php</b> on line <b>2490</b

"

??? ??? ???
Last edited by AndreiCristian on Tue Dec 12, 2017 7:08 pm, edited 1 time in total.

New member

Post by zighia » Fri May 08, 2015 2:53 pm

de regula problema apre la transfer date prin json. dar cauzele pot fi multiple

New member

Post by AndreiCristian » Fri May 08, 2015 6:39 pm

In fine, am sters comenzile direct din baza de date... daca mai apar revin cu un reply.

New member

Post by AndreiCristian » Fri May 15, 2015 7:50 pm

Problema a aparut dinou...
Cand incerc sa sterg orice comanda din orders imi apare Sfantul mesa: " Warning: CURL error (0)! "

Rezolvari?

New member

Post by AndreiCristian » Sat May 23, 2015 3:29 am

Nimic? Nu am gasit inca nici o rezolvare.

New member

Post by medvi » Sat May 23, 2015 3:46 am

Produsele adugate in cos le puteti sterge ?

Image
If you have any questions or want solutions to your problems, please email: support@medvicompany.ro

Active Member

Location - Bucuresti

Post by opencartromania » Sat May 23, 2015 3:48 am

Salutare!

Verificati daca hoster-ul va pune la dispozitie libraria php_curl...

A fost schimbata complet metoda de stergere a comenzilor in versiunea 2.x.

Alternativa: modificare procedurii de stergere a comenzilor prin crearea functiei de stergere direct in mdelul-ul /admin/model/sale - in noua versiune functia de stergere se aflat in catalog, apelata, folositndsu-se curl.

Succes!

Active Member

Post by AndreiCristian » Sat May 23, 2015 4:04 am

medvi wrote:Produsele adugate in cos le puteti sterge ?
Pai ce legatura au produsele din cos cu produsele din admin panel?
Eu trebuie sa le sterg direct din cpanel, pe langa asta nu merge nici editarea...

AM trimis deja un mail la hoster cu ce ai spus tu, alternativa insa nu prea am inteleso :(

New member

Post by medvi » Sun May 24, 2015 7:34 am

Nu are legatura directa, dar este tot o injectie sql si vroiam sa vad daca exista restrictii pe server. In principiu aceste erori sunt date de restrictii de securitate pe server, lipsa sau neactivarea unor librarii sau functii php.

Image
If you have any questions or want solutions to your problems, please email: support@medvicompany.ro

Active Member

Location - Bucuresti

Post by AndreiCristian » Mon May 25, 2015 5:58 pm

Dupa o saptamana in care mi-am spart creierii din propia prostie si ambitie de a avea versiunea 2.0 la opencart am descoperit problema cu CURL ... voi posta si pe forumul in engleza cand am timp sau rog un moderator sa copieze ce scriu...

Nu e nici o problem de la server, de la host sau de la modulele instalate ci de la limbile pe care este trecuta interfata ( nu cea de admin )... am zis ca nu e adevarat asa ceva....
API-urile nu trebuiesc traduse, de exemplu din folderul romana, trebuie sa stergem folderul API si sa-l lasam in engleza sau tradus manual pas cu pas, am descarcat 4 traduceri si nici una nu era ok... acum incerc sa-l traduc eu manual sa vad daca mai da eroare de CURL.

Oricum sunt un pic dezamagit de opencart, e prima data cand lucrez cu el.. cu o experienta de 2 ani in magento, wordpress si joomla... pe baza de magazine online si nu numai... am o mica dezamagire :) dar sper sa fie ok. Inafara de erori, opencart ofera multa libertate.

New member

Post by opencartromania » Mon May 25, 2015 6:36 pm

Salutare!

Cu asa experienta in spate, nu m-as chinui sa traduc, ci as scrie propriul model care sa-mi rezolve problema.

Versiunea 2.x este putin mai 'alambicata' - daca ati fi incercat o versiune 1.5.6.x, parerea ar fi fost cu totul alta.

Succes si speram ca ve-ti reveni la ganduri mai bune legate de aceasta platforma.

Active Member