Post by alexandru.burtan » Tue Apr 07, 2015 8:24 pm

salut baieti,

am si eu o problema destul de ciudata cu o platforma opencart 2.0.2.0.
ruleaza pe tema default.
in momentul in care vreau sa fac update de cantitate la produsele din cos, sau pur si simplu dau click pe butonul de actualizare cantitate, ma duce intr-o pagina alba in care imi apar doar doua paranteze patrate - [] - si nimic altceva.

stie cineva de la ce ar putea fi?
folosesc platforma de destul de mult timp si e prima data cand intampin problema asta.

va multumesc anticipat pentru ajutor.
toate cele bune

New member

Posts

Joined
Fri Sep 28, 2012 3:46 pm

Post by medvi » Tue Apr 07, 2015 9:49 pm

Inseamna ca trebuie pus ceva intre paranteze de exemplu [€] sau [$], si se rezolva ... :laugh:

Image
If you have any questions or want solutions to your problems, please email: support@medvicompany.ro


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 04, 2015 12:29 am
Location - Bucuresti

Post by alexandru.burtan » Fri Apr 17, 2015 5:43 pm

medvi wrote:Inseamna ca trebuie pus ceva intre paranteze de exemplu [€] sau [$], si se rezolva ... :laugh:
se poate sa fi un pic mai explicit?
unde ar trebui adaugata treaba asta? ???

multumesc

New member

Posts

Joined
Fri Sep 28, 2012 3:46 pm

Post by zighia » Fri Apr 17, 2015 6:19 pm

cred ca facea misto :D . pare ca te redirectioneaza catre o pagina care intoarce un json. poti da linkul paginii?

New member

Posts

Joined
Tue Jun 17, 2014 2:39 am

Post by alexandru.burtan » Mon Apr 20, 2015 1:41 pm

zighia wrote:cred ca facea misto :D . pare ca te redirectioneaza catre o pagina care intoarce un json. poti da linkul paginii?
Salut,
link-ul paginii este http://www.attitude.store.ro/
dupa ce se adauga produse in cos si alegi optiunea de vizualizare cos, cand incerci sa schimbi cantitatea si dai refresh, da aceasta eroare. la stergerea produsului din cos nu apare nici o problema.

mersi de ajutor

New member

Posts

Joined
Fri Sep 28, 2012 3:46 pm

Post by opencartromania » Mon Apr 20, 2015 5:21 pm

Salutare!

Modificati pentru test pentru a vedea daca variabila 'quantity' este postata corect.

Cum se face:

1. functia edit- catalog/controller/checkout/cart.php

incepe de la linia: 391 - modifici cu:

Code: Select all

public function edit() {
		$this->load->language('checkout/cart');

		$json = array();

		// Update
		if (!empty($this->request->post['quantity'])) {
			foreach ($this->request->post['quantity'] as $key => $value) {
				$this->cart->update($key, $value);
				
				echo $value;
			}

			unset($this->session->data['shipping_method']);
			unset($this->session->data['shipping_methods']);
			unset($this->session->data['payment_method']);
			unset($this->session->data['payment_methods']);
			unset($this->session->data['reward']);

		//	$this->response->redirect($this->url->link('checkout/cart'));
		}

		$this->response->addHeader('Content-Type: application/json');
		$this->response->setOutput(json_encode($json));
	}
Va apare valoarea cantitatii setate.

Verificati daca functia update din common.js este ok sau variabila $key are continut.

catalog/view/javascript/common.js ~ linia 169

Code: Select all

'update': function(key, quantity) {
		$.ajax({
			url: 'index.php?route=checkout/cart/edit',
			type: 'post',
			data: 'key=' + key + '&quantity=' + (typeof(quantity) != 'undefined' ? quantity : 1),
			dataType: 'json',
			beforeSend: function() {
				$('#cart > button').button('loading');
			},
			success: function(json) {
				$('#cart > button').button('reset');

				$('#cart-total').html(json['total']);

				if (getURLVar('route') == 'checkout/cart' || getURLVar('route') == 'checkout/checkout') {
					location = 'index.php?route=checkout/cart';
				} else {
					$('#cart > ul').load('index.php?route=common/cart/info ul li');
				}
			}
		});
	},
Asteptam feedback.

Succes

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Sep 25, 2013 9:26 pm

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 12 guests