Post by Valentin_ » Tue Dec 09, 2014 2:07 am

Am incercat sa adaug produsului valoarea unui filtru in versiunea 2.0.1.1.:

Modulul "Filtre" este activat
Am creat un filtru cu 7 valori
Incerc sa adaug una dintre aceste valori unui produs, dar la "Completare automata" nu-mi afiseaza decat ce vrea el - aleator 5 valori dintre cele existente.

La Categorie completarea automata functioneaza corect. Doar la Filtre apare aceasta problema.
Sa fie un bug inca nerezolvat pe aceasta versiune sau imi scapa mie ceva ?!

Attachments

filter_bug_oc2011.png

filter_bug_oc2011.png (5.54 KiB) Viewed 451 times


Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 12, 2013 4:24 am

Post by florinsith » Tue Dec 09, 2014 1:24 pm

Afiseaza doar 5 rezultate odata, scrie mai mult din numele fitrului sa-ti apara, 'valoare 7' in acest caz, tu ai scris doar v.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by Valentin_ » Tue Dec 09, 2014 11:01 pm

Multumesc, ai dreptate.
Cam greoaie solutia, dar functioneaza.
Daca nu ma inseala memoria in versiunea 1.5.5.1 (inainte de implementarea completarii automate) era mult mai rapid.

Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 12, 2013 4:24 am

Post by atufa » Wed Dec 10, 2014 5:10 pm

O problema similara despre completarea automata s-a mai discutat in topicul de mai jos, atunci a fost oferita si o solutie pentru a fi afisate mai mult de 5 rezultate:
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=132253

Image Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 27, 2012 2:31 pm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests