Post by emanuel602 » Sun Aug 10, 2014 3:15 am

Cum pot sa scap de aceasta eroare?

http://dehaine.ro/sacou-barbati-armani- ... asual-2812

Atasat este documentul in cauza.

Attachments


New member

Posts

Joined
Sun Sep 16, 2012 7:56 pm

Post by zighia » Sun Aug 10, 2014 3:03 pm

pune fisierul xml din vqmod la care ai eroarea asta ca acolo tb modificat

New member

Posts

Joined
Tue Jun 17, 2014 2:39 am

Post by zighia » Sun Aug 10, 2014 3:08 pm

si in banner iti lipsesc niste virgule, sa nu te superi ca atrag atentia :D

New member

Posts

Joined
Tue Jun 17, 2014 2:39 am

Post by emanuel602 » Sun Aug 10, 2014 11:09 pm

Cum imi dau seama care este fisierul xml cu problema?

New member

Posts

Joined
Sun Sep 16, 2012 7:56 pm

Post by zighia » Mon Aug 11, 2014 12:13 am

daca ai vqmod manager, iti spune log-ul de acolo. daca nu, le iei pe rand si le dezinstalezi. cand nu mai da eroarea, ala e

New member

Posts

Joined
Tue Jun 17, 2014 2:39 am

Post by kronycus » Mon Aug 11, 2014 10:29 am

"Notice: Undefined variable: profiles in"

Adica variabila "profiles" nu a fost definita si nu in vqmod ci in catalog/view/theme/OPC040094/template/product/product.tpl, fisierul product.tpl exporta variabila data, dar daca ea nu este definita corect sau chiar absenteaza din product.php din controller, atunci ai eroarea asta.

Daca ai scos pe rand vqmod-urile, ai sters cache mereu si tot face asa, inseamna ca nu este un conflict din vreun xml ci din codul tau.

P.S.: Da-i un inspect element, e plin de bug-uri si verifica un plugin de 10 ori inainte sa-l instalezi.

Stima!

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 03, 2012 8:13 pm

Post by emanuel602 » Mon Aug 11, 2014 3:31 pm

Am instalat VQMOD manager si am dezinstalat toate scripturile. Dar fara succes. Mi-a disparut imaginea dubla, dar inca imi apare aceasta eroare: Notice: Undefined variable: profiles in /home/dehaine/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_OPC040094_template_product_product.tpl on line 101

Ce sa fac?

New member

Posts

Joined
Sun Sep 16, 2012 7:56 pm

Post by zighia » Mon Aug 11, 2014 3:48 pm

sterge si cache-ul

New member

Posts

Joined
Tue Jun 17, 2014 2:39 am

Post by zighia » Mon Aug 11, 2014 3:50 pm

aaaa...cate erori ai :D

New member

Posts

Joined
Tue Jun 17, 2014 2:39 am

Post by florinsith » Mon Aug 11, 2014 10:00 pm

Abonamentele au fost incluse in opencart 1.5.6 , tu ai 1.5.5 si daca iti apare acea eroare atunci ai instalat o tema pentru 1.5.6.x. Ori instalezi varianta temei pentru 155 daca exista ori editezi fisierul catalog/view/theme/tema-ta/template/product/product.tpl si stergi codul pentru profile.apoi si catalog/view/theme/tema-ta/template/checkout/cart.tpl si checkout.tpl cred.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests