Post by mikell » Thu Nov 07, 2013 1:25 am

Am reinstalat din nou platforma OC deorece am avut niste erori. Apoi m-am folosit de baza de date veche unde era si descrierea produselor .M-am folosit de export / import tabele cu produse ca sa inacarc noua baza de date .... Dar am ajuns la limita cu rabdarea...De o saptamana incerc sa restabilesc baza si situl sa fie functional dar intampin probleme...Chiar dc produsele sunt bine mersi in baza de date , nu se regasesc pe site(niciunul)...Spuneti-mi va rog, pt ca am ajuns la disperare, ce sa mai fac?

Active Member

Posts

Joined
Sun Sep 01, 2013 4:37 pm

Post by Nija » Thu Nov 07, 2013 5:10 am

Ai verificat daca sunt activate produsele ?
Categoriile apar ?

Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 31, 2010 5:19 pm
Location - Constanta, Romana

Post by nicudica » Thu Nov 07, 2013 5:48 am

Saluty!

Adauga limba romana din system si apoi le vei vedea.

Verifica in baza pe ce 'language_id' sunt setate produsele.
Deasmeni verifica si tabela 'product_to_store' daca contine:
- product_id (id-urile produselor tale)
- store_id (ar trebui sa fie 0 ptr. toate intrarile, asta in cazul in care nu folosesti multistore)

Success

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 11, 2009 9:20 pm
Location - Bucharest / Romania

Post by mikell » Thu Nov 07, 2013 3:01 pm

Multumesc Nicudica si Nija....Acum functioneaza :)

Acum nu stiu cum sa generez sitemap-ul...Stiam ca este ceva in OC care genereaza dar nu-l mai gasesac...Spuneti-mi si mie va rog cum sa fac...

Succes la proiecte!

Active Member

Posts

Joined
Sun Sep 01, 2013 4:37 pm

Post by mikell » Wed Nov 20, 2013 3:04 am

Buna seara tuturor,
Am intampinat problema care am spus-o anterior,si care s-a rezolvat...Acum dc introduc un produs, este bine merci in baza de date dar nu se vede pe site ??? ...Daca ii dau cautare il gaseste...Nu stiu ce sa-i mai fac! :(
Va rog , sa-m spuneti cum sa fac sa apara si pe site..
Toate cele bune!

Active Member

Posts

Joined
Sun Sep 01, 2013 4:37 pm

Post by florinsith » Wed Nov 20, 2013 2:25 pm

Sitemap-ul este in admin > extension > product feeds.

Daca-i dai cautare in catalog il gaseste sau in admin? Poate fi de vina statusul, limba, magazinul in care este adaugat sau data disponibilitatii produsului , asigurate ca sunt toate in regula.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by mikell » Thu Nov 21, 2013 1:57 am

Salut Florinsith si tuturor,
Daca ii dau cautare din caseta de cautare de pe site, il gasesc...Si din admin prin filtrare produs...Este activat statusul la activ, limba este romana; nu nteleg ce este cu magazinul
Data disponibilitatii produsului este...
Nu mai stiu ce sa-i fac :o
PS
http://www.bio-sanatate.com este magazinul iar ultimile produse sunt gold max si Filtrul de rezerva Aquarion, ele nu apar intre produsele de pe site dar daca dati cautare din caseta de pe site le veti gasi

Active Member

Posts

Joined
Sun Sep 01, 2013 4:37 pm

Post by mikell » Thu Nov 21, 2013 2:07 am

Am rezolvat ::) , multumesc Florinsith..intr-adevar, uitasem sa-i trec categoria....Multumesc inca o data,
Succes la proiecte!

Active Member

Posts

Joined
Sun Sep 01, 2013 4:37 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests