Post by Xron » Sun May 12, 2013 6:10 pm

Gal kas žino kaip reikėtų pakeisti rikiavimo sistemą. T.y. pakeisti dabartinį 'standartą' į modelį A-Ž. Nes rikiuojant standartu prekių eiliškumas netvarkingas.
rikiavimas.jpg

rikiavimas - rikiavimas.jpg (95.36 KiB) Viewed 3282 times

Čia tikriausiai reikėtų eiti i category.tpl, bet nžn ką ten keisti, tikrinau ir stai koks kodas,

<div class="limit"><b><?php echo $text_limit; ?></b>
<select class="styled-select" onchange="location = this.value;">
<?php foreach ($limits as $limits) { ?>
<?php if ($limits['value'] == $limit) { ?>
<option value="<?php echo $limits['href']; ?>" selected="selected"><?php echo $limits['text']; ?></option>
<?php } else { ?>
<option value="<?php echo $limits['href']; ?>"><?php echo $limits['text']; ?></option>
<?php } ?>
<?php } ?>
</select>
</div>
<div class="sort"><b><?php echo $text_sort; ?></b>
<select class="styled-select" onchange="location = this.value;">
<?php foreach ($sorts as $sorts) { ?>
<?php if ($sorts['value'] == $sort . '-' . $order) { ?>
<option value="<?php echo $sorts['href']; ?>" selected="selected"><?php echo $sorts['text']; ?></option>
<?php } else { ?>
<option value="<?php echo $sorts['href']; ?>"><?php echo $sorts['text']; ?></option>
<?php } ?>
<?php } ?>
</select>
</div>
</div>

o kur keisti nustatyma neaisq. ::)

Ir dar butu pora klausimu, koki extension naudojate pristatymo mokescio apskaciavimui? nes i skirtingus miestus, skirtinga kaina prekes pristatymo... as bandysiu naudoti extension kuris apskaciuoja atstuma pagal pasto koda tai iseis suristi su km... bet problema, kad spinteles ir pvz. visos virtuves pristatymo mokestis skiriasi ir iskaiciuoti i prekes kaina neiseina, nes i koki Vilniu siusti pristatymas zymiai brangesnis gaunasi, nei I Panevezi, gal butu kokiu patarimu? kaip jus sita problema issprendet?

Dar siek tiek, ar naudojat ssl sertifikata ir mokejimai.lt paslaugas? ar issiverciat be ju?

Dėkui už atsakymus.

Newbie

Posts

Joined
Sat Feb 16, 2013 12:30 am

Post by Vytenis » Mon May 20, 2013 4:50 pm

.tpl failai keičia tik vizualinį pateikimą. Visos funkcijos yra controller kataloge esančiuose .php failuose :)

Dėl pristatymo, tai gali nusipirkti (tikrai nebrangus, jei vertini savo valandą daugiau nei 30lt) product based shipping. Aš pirkau manufacturer based, gavau reikiamą supportą. Jis biški kvailai sukodintas, jei turi daug prekių, bet susitvarkyti galima. Ai, dar jei negali serverio nustatymų valdyti, tai su daugiau prekių bus bėdų (max_inputs ar max_variables php settingsą gali reikėti pasikeisti). su VDS problemų nėra :)

SSL naudojam, geotrust rapidssl. Mokėjimų nenaudojam dėl savo specifikos. Paičam, kai veikla Lietuvoje, gal ir vienas geriausių ir paprasčiausių sprendimų būtų :)

New member

Posts

Joined
Mon Aug 01, 2011 1:33 am

Post by maliokas » Wed May 22, 2013 12:17 am

sveikas rikiavimas sprendziasi taip:
failas: /catalog/controller/product/category.php
eilute: 223 textas: $this->data['sorts'] = array();

po ja istrinam
nuo 225 iki 229 eilutes esanti texta:
$this->data['sorts'][] = array(
'text' => $this->language->get('text_default'),
'value' => 'p.sort_order-ASC',
'href' => $this->url->link('product/category', 'path=' . $this->request->get['path'] . '&sort=p.sort_order&order=ASC' . $url)
);

issaugo i serveri ir turim dziaugsma!

opencart versija 1.5.2.1


del prekiu siuntimo kazka turbut galima butu padarysi su Weight Based Shipping

del mokejimai lt kaip ir daugelis kalba begalo brangios paslaugos, jei antkainis nedidelis tai suvalgo didele jo dali, del sios priezasties atsisakiau ju paslaugu. liko bankinis pavedimas, nepatogu, bet pirkejui lietuvoj pigesne preke patinka labiau

Newbie

Posts

Joined
Sun May 19, 2013 8:55 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests