Post by RobertAmb » Mon Oct 13, 2014 11:09 pm

Hej hej,
No i pierwszy problem do rozpykania. Otóż zainstalowałem dodatkowy moduł porównywarki i wszystko się sypie. Właściwie nie tyle sypie co nie działa jak należy np:
wybieram jakiś produkt dodaje go do porownywarki, potem dodaje drugi z np ulepszeniami a on i tak mi pokazuje wersje podstawową a nie zmodyfikowaną mimo, że dodalem do porównywarki po modyfikacji ......
Kolejna sprawa to problem z logowaniem zależnie od miejsca.
jeśli kliknę na log in
działa doskonale
jeśli kliknę na login w okienku "returning customer" np kupię coś i po wejściu do koszyka próbuję zalogować wywala mi błąd.
error.jpg

error.jpg (61.83 KiB) Viewed 1808 times

I za diabła nie mogę znaleźć problemu.
Jakieś sugestie ?

GG: 5174 Image


Newbie

Posts

Joined
Mon Oct 06, 2014 10:23 pm
Location - Peterborough, UK

Post by eline » Mon Nov 10, 2014 3:21 am

1. napisz co to za modul
2. napisz czy bez modulu dzial ok
3. napisz jakie inne moduly masz
4. jakiego szablonu uzywasz

z komuniktu bledu mozna jedynie odczytac ze zmianne nie sa przekazywane i stad te informacje

Polskie forum OpenCart: http://forum.opencart.com/viewforum.php?f=164


New member

Posts

Joined
Tue Oct 06, 2009 10:52 pm

Post by RobertAmb » Wed Dec 17, 2014 12:54 am

Przepraszam, że nie odezwałem się, jakos mi z głowy wyleciało. W miedzyczasie znalazłem w czym tkwił problem.
Otóż moduł porównywarki który dołożyłem z jakiegoś powodu szalał, odinstalowalem go, zainstalowałem na nowo i śmiga jak należy.
Niestety w dalszym ciągu nie mogę sobie poradzić z logowaniem jako "returning customer".

GG: 5174 Image


Newbie

Posts

Joined
Mon Oct 06, 2014 10:23 pm
Location - Peterborough, UK

Post by RobertAmb » Wed Dec 17, 2014 12:58 am


GG: 5174 Image


Newbie

Posts

Joined
Mon Oct 06, 2014 10:23 pm
Location - Peterborough, UK
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest