Post by R3aver » Sat Mar 02, 2013 7:34 pm

Hi,

When I click a product tag I get no results for search, any idea? I have Opencart 1.5.5.1.

Thanks!

New member

Posts

Joined
Fri Dec 16, 2011 10:20 pm

Post by Johnathan » Sat Mar 02, 2013 8:46 pm

I just found this bug the other day. It's fixed in the next version of OpenCart that will be released, but if you want to fix it now, make this edit:

Code: Select all

IN:
/catalog/controller/product/search.php

REPLACE ALL INSTANCES OF:
['filter_tag']

WITH:
['tag']

Image
Image Image Image Image


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Fri Dec 18, 2009 3:08 am


Post by cheepnis » Sat Mar 02, 2013 10:26 pm

Should this line (#207) remain the same or should it be changed as well?

Code: Select all

'filter_tag'          => $tag, 

http://www.CheesyFlix.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Feb 15, 2013 3:56 am

Post by Johnathan » Sun Mar 03, 2013 8:09 pm

It should remain the same.

Image
Image Image Image Image


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Fri Dec 18, 2009 3:08 am


Post by cheepnis » Sun Mar 03, 2013 8:20 pm

Thanks!

http://www.CheesyFlix.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Feb 15, 2013 3:56 am

Post by nnnhi » Sat Oct 05, 2013 1:57 am

not working on 1.5.4.1 :(

thiết bị nghe lén giá rẻ . Tượng mẫu Hữu Tuấn Ban manocanh và Điện tử 9x bán các loại Máy nghe lén siêu nhỏ


Newbie

Posts

Joined
Mon Mar 18, 2013 1:04 pm

Post by Johnathan » Sat Oct 05, 2013 3:06 am

This fix is for 1.5.5.x only.

Image
Image Image Image Image


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Fri Dec 18, 2009 3:08 am


Post by garywinner » Thu Nov 21, 2013 4:45 pm

I am using 1.5.6 OC.
When I click on the tag, it comes with result of product with matched tag.
This search don't include the product name?

for example, I click on "apple" tag.
product "green apple" is not shown.

Thanks.

New member

Posts

Joined
Sun Sep 01, 2013 6:31 pm
Location - Hong Kong

Post by Johnathan » Fri Nov 22, 2013 12:37 am

When you click a tag, only products with that specific tag are searched. If you want the "Green Apple" product to be found, you'll need to tag it with "apple"

Image
Image Image Image Image


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Fri Dec 18, 2009 3:08 am


Post by DragonJ » Tue Jan 28, 2014 9:13 am

This fix isn't working for my v1.5.5.1 installation. I suppose I should have posted here first. Without thinking I started a new topic. :-\ http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=20&t=118636

My store is awesomely powered by OpenCart 1.5.5.1.


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Jan 29, 2012 4:49 pm

Post by bakku » Mon Jul 21, 2014 7:29 pm

Thank you for this fix (1.5.5.1) O0

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 30, 2013 2:28 am

Post by Agathon » Fri Feb 27, 2015 9:52 pm

Is there any solution on 1.5.4.1 version ?

*** Finally i found solution here http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=20&t=84599

User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Jan 23, 2014 6:45 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests