Post by amnon » Fri Dec 11, 2009 5:13 am

Hi All

Has anyone seen this before? I have entered quite a few products using the export/import module, with categories 4 deep. All seems fine when I look at the databases.

But when opencart shows the products, it seems to think that there are twice as many products in the category as there really are. For example, if there are seven products in the category, it shows them correctly, but at the bottom it says "Showing 1 to 12 of 14 (2 Pages)". If you go to the 2nd page, it has no products at all. See the images below.

Image

and then, if you click to the second page,

Image

The number it thinks are there is always double the actual number. So it does show all the products correctly, just with a few blank pages thrown in.

Any ideas?

Amnon

New member

Posts

Joined
Wed Dec 09, 2009 10:46 pm

Post by Qphoria » Fri Dec 11, 2009 6:16 am

Yes this was an old 1.2.8 bug. Fixed long ago

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by ckpepper02 » Sat Jan 30, 2010 12:29 am

"Arise o' dead post!"

How do I fix this? I'm having the same issue with a 1.3.0 upgrade.

User avatar
New member

Posts

Joined
Wed Jul 22, 2009 8:35 pm

Post by Qphoria » Mon Feb 01, 2010 11:38 pm

Yea, if you have 1.2.8 or older the fix is here:
http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 04&p=28413

Otherwise, just upgrade to the latest version

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by ckpepper02 » Mon Feb 01, 2010 11:53 pm

Thanks Q!! I actually just found that post.

User avatar
New member

Posts

Joined
Wed Jul 22, 2009 8:35 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests