Post by cheing » Sat Apr 21, 2012 8:15 pm

I am using opencart 1.5.2.1 version
In admin> information>i cannot upload image by using google chrome.
When i try in ie 9 when click on browser server button the pages jump back to login page.
And after login can upload. May i know how to solve the problem

New member

Posts

Joined
Fri Oct 28, 2011 2:37 pm
Location - Penang

Post by natscollard » Sun Apr 22, 2012 1:05 am

I am using latest edition of opencart 1.5.2 and having problems uploading images into the description box on products. The images are installed on the server but when i choose to upload the browse button or type in the url it won't allow me too. I am a newbie so any help would be most helpful. I am using Chrome as main browser?

Newbie

Posts

Joined
Tue May 17, 2011 4:06 pm

Post by lucyxue » Mon Apr 23, 2012 1:34 pm

I feel it is formal, firstly, you join it, you login it, then you can upload it!

Newbie

Posts

Joined
Mon Apr 23, 2012 1:20 pm


Post by cheing » Tue Apr 24, 2012 4:49 pm

lucyxue wrote:I feel it is formal, firstly, you join it, you login it, then you can upload it!
But the problem is i already login as admin, When i using IE, when i try to upload image, then the browser jump to login page and ask me login again, only can let me upload. In Google Chrome it cannot work.

New member

Posts

Joined
Fri Oct 28, 2011 2:37 pm
Location - Penang

Post by Daniel » Tue Apr 24, 2012 5:57 pm

i think the important information is what extension did you install thats causing this.

or what code did you change? you didnt mention the page so i'm assuming its something that does not come with opencart.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by Iamdbat » Mon Apr 30, 2012 3:56 am

I have exactly the same problem seems to be css issues in the image properties box - but I don't know how to fix it properly

Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 28, 2012 7:32 am

Post by unclebob » Wed May 02, 2012 4:22 pm

Same problem here. Steps to reproduce (for example):

- Edit "about us" information page.
- Click to insert image
- Click upload
- Choose file
- Click "Send it to server".

Now the box containing where to put the image is like .. 20 pixels high. Cant see almost anything.

Same in firefox and chrome.

Newbie

Posts

Joined
Wed May 02, 2012 4:19 pm

Post by cheing » Thu May 03, 2012 2:41 pm

unclebob wrote:Same problem here. Steps to reproduce (for example):

- Edit "about us" information page.
- Click to insert image
- Click upload
- Choose file
- Click "Send it to server".

Now the box containing where to put the image is like .. 20 pixels high. Cant see almost anything.

Same in firefox and chrome.
yaya i have same problem too

New member

Posts

Joined
Fri Oct 28, 2011 2:37 pm
Location - Penang

Post by Daniel » Thu May 03, 2012 8:36 pm

try the fixes from the svn version.

i have updated the next version with the latest version of jquery and ckeditor.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by takahashi1973 » Mon May 07, 2012 8:24 pm

Hi! Can you post the tweaks from SVN here?

Active Member

Posts

Joined
Thu Oct 13, 2011 11:41 pm

Post by natscollard » Mon May 07, 2012 11:59 pm

What are SNV tweaks please and where do i find them?

Newbie

Posts

Joined
Tue May 17, 2011 4:06 pm

Post by takahashi1973 » Wed May 09, 2012 12:59 am

SVN is a "system" to keep track of software version.

http://code.google.com/p/opencart/source/checkout

How-to: Explore this project's source code by clicking the "Browse" and "Changes" links above.

and you will HOW busy or not development is on a software project; in this case: opencart.


and read there. It is pretty easy. Just install a SVN client like
http://sourceforge.net/projects/tortois ... urce=accel

and you should be able to connect to the subversion of opencart.

NOT sure if you can fetch the development version/newer version than current 1.5.2.1

to be honest: I prefer if bugs get posted with solutions... ;-)

Active Member

Posts

Joined
Thu Oct 13, 2011 11:41 pm

Post by kgeorj » Mon May 21, 2012 2:02 pm

I have problem in uploading image from Image Manager pop up window. Image does not upload and also no error message is displayed.
I am working in safari browser.
It works fine with other browsers.

Newbie

Posts

Joined
Mon May 21, 2012 2:01 pm

Post by takahashi1973 » Mon Jun 11, 2012 2:44 pm

I updated the backedn ckeditor and jqeury files but I still have this problem:
Same problem here. Steps to reproduce (for example):

- Edit "about us" information page.
- Click to insert image
- Click upload
- Choose file
- Click "Send it to server".

Now the box containing where to put the image is like .. 20 pixels high. Cant see almost anything and you cannot select the file you just uploaded...

Same in firefox and chrome.

Anyone?

Active Member

Posts

Joined
Thu Oct 13, 2011 11:41 pm

Post by takahashi1973 » Mon Jun 11, 2012 9:43 pm

Ok; I tested again:
Followed the same steps.
The image I selected gets uploaded, no problem.
but in that 20px high box the image manager itself is loaded it seems.
and if I select the image there and hit ok -> insert link is returned.

It also seems I cannot upload anythinhg else than images....

Attachments

after-scroll-and-select-ok.gif

STEp 2 after scroll --> select --> .... - after-scroll-and-select-ok.gif (77.21 KiB) Viewed 14676 times

ckeditor-imagemanager-problem.gif

This is STEP 1 after you upload an image.... - ckeditor-imagemanager-problem.gif (69.77 KiB) Viewed 14676 times


Active Member

Posts

Joined
Thu Oct 13, 2011 11:41 pm

Post by Daniel » Mon Jun 11, 2012 11:47 pm

update your ckeditor to the latest. i have already done this in the last oc release.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by takahashi1973 » Tue Jun 12, 2012 7:53 pm

Hi!

I got the 1.5.3.1 package and uploaded the CKEditor and the Jqeury but same problem. Will try without the Jqeury, only CKEditor update. Thanks!

Active Member

Posts

Joined
Thu Oct 13, 2011 11:41 pm

Post by takahashi1973 » Tue Jun 12, 2012 10:16 pm

* Uploaded CKEDITOR direct. from the latest opencart version but I do not see any difference. After the upload I still get that 20px high screen where the whole imagemanager is loaded.

Active Member

Posts

Joined
Thu Oct 13, 2011 11:41 pm

Post by ruslyrossi » Sun Jul 08, 2012 9:51 pm

Hi,

problem same here cannot upload image(under product description) using browser google chrome , my opencart site no addtional module(standard opencart with latest version) also update ckeditor with latest version and using browser google chrome with latest version(20.0.1132.47) , the problem only with google chrome . I think this problem from browser it self , not sure why , just wait for latest google chrome browser. i also test with my previous opencart(v1.4.9.3) also cannot upload image in description product.

This problem also discuss here : http://productforums.google.com/forum/# ... VPeWTU8-tA

User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Feb 28, 2011 12:28 pm

Post by vinaysingh43 » Thu Apr 28, 2016 9:25 pm

cheing wrote:
lucyxue wrote:I feel it is formal, firstly, you join it, you login it, then you can upload it!
But the problem is i already login as admin, When i using IE, when i try to upload image, then the browser jump to login page and ask me login again, only can let me upload. In Google Chrome it cannot work.
its server Problem Of GLOBAL _BRACE

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 28, 2016 6:10 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests