Post by jimaras » Tue Dec 13, 2011 7:37 am

When i add some specifically products to the cart (the other products work fine) then the shopping cart shown empty and i can't proceed at checkout from the 5th step to the last one (6th step)!

I'm using 1.5.1.3

http://e-kreopoleio.com/


Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 15, 2011 1:45 am

Post by jimaras » Tue Dec 13, 2011 2:46 pm

I think it could be a problem with duplicate products.
Can anyone help me on this one ?

http://e-kreopoleio.com/


Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 15, 2011 1:45 am

Post by uksitebuilder » Tue Dec 13, 2011 3:57 pm

a link to your site and some of the products that fail would help

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by jimaras » Tue Dec 13, 2011 4:13 pm

uksitebuilder wrote:a link to your site and some of the products that fail would help
Products at this category fail
http://e-kreopoleio.com/%CE%B4%CE%B9%CE ... E%B6%CE%B9

http://e-kreopoleio.com/


Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 15, 2011 1:45 am

Post by uksitebuilder » Tue Dec 13, 2011 4:23 pm

You are right.

It is very difficult for me to see why

What do yo mean when you said Duplicate Products ?

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by jimaras » Tue Dec 13, 2011 4:34 pm

This product http://e-kreopoleio.com/%CE%BC%CE%BF%CF ... E%BF%CF%8D and this one http://e-kreopoleio.com/%CE%BC%CE%BF%CF ... E%BF%CF%85 was with the same title (name product) at different category but was not the same product.When it was with the same name didn't work properly (like the products from the last post).I changed the names and then it work.
This didn't work out with the others products!

http://e-kreopoleio.com/


Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 15, 2011 1:45 am

Post by uksitebuilder » Tue Dec 13, 2011 5:03 pm

Please switch t odefault template to see if the same thing is happening so we can eliminate the template being an issue

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by jimaras » Tue Dec 13, 2011 5:09 pm

The template is the default with changes in css!

http://e-kreopoleio.com/


Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 15, 2011 1:45 am

Post by jimaras » Tue Dec 13, 2011 9:38 pm

Well i found out that the problem is in options.
If i remove the options and left only 1-2 options from the product, then it works properly!

So is any solution for that?

http://e-kreopoleio.com/


Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 15, 2011 1:45 am

Post by Daniel » Tue Dec 13, 2011 10:11 pm

i think the problem is that some of your options are set t6o required but no errors are showing because of the template.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by jimaras » Tue Dec 13, 2011 10:13 pm

Daniel wrote:i think the problem is that some of your options are set t6o required but no errors are showing because of the template.
but the template is default.
I change only colors, shadows etc.

edit: errors are showing
errors.jpg

errors.jpg (51.41 KiB) Viewed 2037 times


http://e-kreopoleio.com/


Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 15, 2011 1:45 am

Post by uksitebuilder » Tue Dec 13, 2011 11:26 pm

if you remove those 2 options that you currently have and put back the ones you took out earlier, does it allow you to checkout ?

I have this feeling that it is due to characters in the options/names/values that is somehow tripping the checkout and not the number of options.

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by jimaras » Wed Dec 14, 2011 1:47 am

uksitebuilder wrote:if you remove those 2 options that you currently have and put back the ones you took out earlier, does it allow you to checkout ?

I have this feeling that it is due to characters in the options/names/values that is somehow tripping the checkout and not the number of options.
Yes it allow the checkout see yourself http://e-kreopoleio.com/%CE%B4%CE%B9%CE ... AC%CF%82-1

edit:If the option is required then it didn't work.If the option isn't required then it work properly!
But not in all products.Here it works http://e-kreopoleio.com/%CF%87%CE%BF%CE ... E%BB%CE%BF

http://e-kreopoleio.com/


Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 15, 2011 1:45 am

Post by jimaras » Wed Dec 14, 2011 6:06 am

I can't find a solution!
It can be a seo problem?

http://e-kreopoleio.com/


Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 15, 2011 1:45 am

Post by jimaras » Wed Dec 14, 2011 7:50 am

Well i find out a solution.
The problem is in special characters like χ,σ,π etc.
When i change this characters in options the shopping card start to work properly.
Checkout also work properly!

Is any solution to be recogniced the special characters?
characters.jpg

characters.jpg (74.09 KiB) Viewed 2004 times

characters2.jpg

characters2.jpg (117.21 KiB) Viewed 2004 times

The same problem is in html email!
characters3.jpg

characters3.jpg (14.48 KiB) Viewed 2003 times


http://e-kreopoleio.com/


Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 15, 2011 1:45 am

Post by jimaras » Sun Dec 25, 2011 6:58 pm

There are no solution for special characters?
At least can someone tells me how to delete options description from cart to avoid the error?
(Maybe it sould be removed from the basket also)
options.jpg

options.jpg (34.12 KiB) Viewed 1989 times

edit:if you can see in description options (image) i change my character 'α' to 'a' to work properly

http://e-kreopoleio.com/


Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 15, 2011 1:45 am

Post by straightlight » Thu Dec 29, 2011 1:59 am

The most common and known fix for this issue is to work on the PHP tabulation where all rational characters based on the selected language can be translated from special entities into text which I doubt OpenCart has right now.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by jimaras » Thu Dec 29, 2011 11:39 pm

straightlight wrote:The most common and known fix for this issue is to work on the PHP tabulation where all rational characters based on the selected language can be translated from special entities into text which I doubt OpenCart has right now.
Thank you for your comment.

I wonder why there is no support for this bug or some alternative propose!
This is a major problem for me.

http://e-kreopoleio.com/


Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 15, 2011 1:45 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests