Post by Daniel » Wed Oct 12, 2011 4:58 pm

already been fixed on the svn.

set set display errors to no.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by werepair » Wed Oct 12, 2011 5:10 pm

Daniel wrote:already been fixed on the svn.

set set display errors to no.
Hi,
thanks for the reply, but display errors is already set to no, log errors is set to yes

regards

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 28, 2011 2:54 pm
Location - United Kingdom

Post by affect » Wed Oct 12, 2011 5:35 pm

Not sure if it's a bug and if it's been reported before, but "Push to Previous Customers" download checkbox doesn't update download name in customer's Downloads section in front-end. So, if you change download name and download file in back-end and apply "Push to Previous Customers", it only changes file in front-end and download name stays the same.

In my opinion, if you change download name in back-end and push it to previous customers, it should change download name in front-end as well. Currently I'm doing it to provide my customers with updated modules and it's a bit confusing since download name and download file are both, let's say, v1.4 in back-end, I push it to previous customers and their download is still named v1.3 although it contains v1.4 file already.

MultiMerch Marketplace for OpenCart

Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Aug 13, 2011 5:04 pm


Post by Qphoria » Wed Oct 12, 2011 9:15 pm

KlarnaSupport wrote: I reported this in the bug tracker (issue #554), and it is marked Fixed which I suppose means it will be fixed the next OpenCart release. :)
Correct. Or you could pull it straight out of the svn if you need it now

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator
Online

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by JNeuhoff » Wed Oct 12, 2011 9:44 pm

Correct. Or you could pull it straight out of the svn if you need it now
Might not be a good idea, because the SVN could also contain some untested new features with potential new bugs. We really need pure bugfix releases.

MHC Web Design
Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * TrustPilot Reviews * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * Template Switcher PHP/Twig


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by az-vm » Wed Oct 12, 2011 10:53 pm

I´m getting this error:

Fatal error: Call to undefined method ModelAccountCustomer::getCustomerByToken() in /home/xxx/public_html/opencart/catalog/controller/account/login.php on line 12


When i try to login into customer account on the admin side.... any one getting this too ?

OC - 1.5.2 (svn)

Thank´s
az-vm

New member

Posts

Joined
Sat Jul 30, 2011 7:53 am
Location - Men at Work @ It´s a Mistake

Post by Qphoria » Wed Oct 12, 2011 10:59 pm

az-vm wrote: OC - 1.5.2 (svn)
This is not a 1.5.2 bug thread.
We do not support SVN bugs. Use SVN at your own risk. It will not be supported until it is officially released.

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator
Online

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by az-vm » Wed Oct 12, 2011 11:13 pm

Qphoria wrote:
az-vm wrote: OC - 1.5.2 (svn)
This is not a 1.5.2 bug thread.
We do not support SVN bugs. Use SVN at your own risk. It will not be supported until it is officially released.
When it will be official released, have a date?

Regard´s

New member

Posts

Joined
Sat Jul 30, 2011 7:53 am
Location - Men at Work @ It´s a Mistake

Post by sonico67 » Thu Oct 13, 2011 2:12 am

dreamweaver reports a syntax error on line 370 of product.tpl

New member

Posts

Joined
Wed Apr 13, 2011 9:58 pm

Post by az-vm » Thu Oct 13, 2011 2:17 am

sonico67 wrote:dreamweaver reports a syntax error on line 370 of product.tpl

I think its missing a </div> at the body end......

New member

Posts

Joined
Sat Jul 30, 2011 7:53 am
Location - Men at Work @ It´s a Mistake

Post by beachgeek » Thu Oct 13, 2011 11:06 am

i had this happen to me tonight when I uninstalled the carousel and then reinstalling it without putting in the proper dimensions. Once I changed the carousel to fit properly in the page of my template it corrected the error and went away. You must have something that is not aligning properly.

Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 02, 2011 1:37 pm

Post by i2Paq » Thu Oct 13, 2011 12:59 pm

JNeuhoff wrote:
Correct. Or you could pull it straight out of the svn if you need it now
Might not be a good idea, because the SVN could also contain some untested new features with potential new bugs. We really need pure bugfix releases.
My wish for Christmas.......

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by lv2dr65 » Thu Oct 13, 2011 10:24 pm

Core Files...
I have a highly modified setup. Any chance of getting/downloading the actual changes recently made instead of the whole enchelada? Currently running 1.5.1.1

Thanks

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Jul 30, 2011 2:32 am

Post by Daniel » Fri Oct 14, 2011 1:39 am

look at the googles opencart code svn.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by ronnie84 » Fri Oct 14, 2011 2:57 am

I am having some issues trying to redeem a gift voucher... tested this out, purchased and when i try to redeem it in the cart i get the error saying it was redeemed already/out of date.
I am running it on a local server... Help?

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 13, 2011 8:48 am

Post by i2Paq » Fri Oct 14, 2011 3:33 am

ronnie84 wrote:I am having some issues trying to redeem a gift voucher... tested this out, purchased and when i try to redeem it in the cart i get the error saying it was redeemed already/out of date.
I am running it on a local server... Help?
Check the date of the voucher and if you use the correct UPPER/lower-case.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by ronnie84 » Fri Oct 14, 2011 5:35 am

i2Paq wrote:
ronnie84 wrote:I am having some issues trying to redeem a gift voucher... tested this out, purchased and when i try to redeem it in the cart i get the error saying it was redeemed already/out of date.
I am running it on a local server... Help?
Check the date of the voucher and if you use the correct UPPER/lower-case.
I have check the date and the correct code but still doesnt redeem,
I have entered a gift voucher manually threw the admin panel and it seemed to work even though the one i have purchased from the the site directly doesnt.

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 13, 2011 8:48 am

Post by i2Paq » Fri Oct 14, 2011 12:50 pm

ronnie84 wrote:
i2Paq wrote:
ronnie84 wrote:I am having some issues trying to redeem a gift voucher... tested this out, purchased and when i try to redeem it in the cart i get the error saying it was redeemed already/out of date.
I am running it on a local server... Help?
Check the date of the voucher and if you use the correct UPPER/lower-case.
I have check the date and the correct code but still doesnt redeem,
I have entered a gift voucher manually threw the admin panel and it seemed to work even though the one i have purchased from the the site directly doesnt.
Custom theme?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by ronnie84 » Fri Oct 14, 2011 6:41 pm

Check the date of the voucher and if you use the correct UPPER/lower-case.
I have check the date and the correct code but still doesnt redeem,
I have entered a gift voucher manually threw the admin panel and it seemed to work even though the one i have purchased from the the site directly doesnt.
Custom theme?
Thats right... Shoppica.. ill check it without the theme..

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 13, 2011 8:48 am

Post by OSWorX » Sat Oct 15, 2011 2:59 am

Daniel wrote:
heinzchen wrote:
Custom language or default english ?
german language.
I think 'text_message' is missing in both (german/english) language files, is this right ?
don;t report this as a bug because opencart does not come with the german language. you download that separately from the extension section.
Und wenn auch schon älter, aber welche dt. Übersetzung verwendest Du??
In meiner ist das sehr wohl vorhanden!

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests