Post by hellogoodbye » Wed Sep 28, 2011 12:09 am

When products need more than one page for a category, some product shows up more than once when browsing through the pages. When I show products all on one page, which eliminates the need for pages, it shows up fine.

is this a bug? Can someone help fix this? Thanks

New member

Posts

Joined
Wed May 04, 2011 6:33 am

Post by hellogoodbye » Tue Oct 04, 2011 6:40 am

bump

New member

Posts

Joined
Wed May 04, 2011 6:33 am

Post by nicolai » Thu Nov 10, 2011 9:11 pm

Hi there.

I'm new here and checked the forums for this issue - but couldnt find an answer myself.

I'm a programmer and while looking through the code I think its connected with the "default" sorting:

Default sorting in opencart seems to be sorting by the sort order and if you like I did - didnt take notice of this when inputting products and put everything to "1", then you are running into trouble. I suggest you fix your sort order and gives your products a number.

Personally I went into the category.php and changed the default to sort by names and my problem is out of the way.

Hope you can use my answer.

UPDATE: I just found the answer in another thread: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=161&t=43528 - I havent been searching good enough.

Kindly regards

Nicolai

Newbie

Posts

Joined
Thu Nov 10, 2011 9:03 pm

Post by i2Paq » Fri Nov 11, 2011 1:22 am

Continue there please ;)

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests