Post by willianveiga » Tue Jun 28, 2011 10:31 pm

There is a serious accessibility issue. Turn off your JavaScript and try to checkout without it. It should work without JavaScript too.
Thank you.

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 23, 2011 2:04 am

Post by Daniel » Tue Jun 28, 2011 10:51 pm

willianveiga wrote:There is a serious accessibility issue. Turn off your JavaScript and try to checkout without it. It should work without JavaScript too.
Thank you.
don't post here unless you use some intelligence!

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by Xsecrets » Tue Jun 28, 2011 11:05 pm

raviG wrote:Not sure if it is a bug.

I want the "Welcome module" to display on all pages on the site. If I choose "Default" I does not show up.

I have to create 11 Welcome messages for the 11 layout options to make it display on all pages.
Was it meant to work this way or is that a bug?
This because there is some confusion about how the layout system works. It is not a bug. The default template that you assign to a store (default on install) will get applied to any pages that do not have a specific template applied to them. So for instance an out of the box install does not have a layout for the search results page, so anything assigned to the default template will show up on the search results page. If a page has a more specific template that template gets used. So the way it works once a page is loaded the system checks to see if there is an item specific layout (category/product/information page) if not it checks to see if there is a page specific layout category page product page home page etc. If not it uses the default layout. It only uses the most specific layout found it does not aggregate and there is no system in place to put something on all pages. I suppose if every page in your store is going to use the exact same layout you could remove all of the layouts but the default then each extension would only be applied to the default layout and it would show up on every page.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by willianveiga » Wed Jun 29, 2011 12:40 am

Daniel wrote:
willianveiga wrote:There is a serious accessibility issue. Turn off your JavaScript and try to checkout without it. It should work without JavaScript too.
Thank you.
don't post here unless you use some intelligence!
What's wrong Daniel?
Thank you.

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 23, 2011 2:04 am

Post by Daniel » Wed Jun 29, 2011 2:27 am

javascript is part of html. only if you are someone who has very little experience with web programming would report javascript being disabled and a site not working as a bug.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by willianveiga » Wed Jun 29, 2011 2:58 am

Ok. Thank you.
Maybe you're right, it's not a bug. Wrong place to post. It's an accessibility issue. Where should I post it?
I was trying to help, not trying to make a nonsense criticism. You could be at least a kind person and not attack and hurt people. :)
Sorry about anything and thank you again.

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 23, 2011 2:04 am

Post by Daniel » Wed Jun 29, 2011 3:18 am

the problem is i end up having to argue with people who post this sort of rubbish and I have to spend 5 minutes typing out the reasons why.

its not an accessibility issue either. the w3c spec includes javascript. why do u think there are onclick attributes or api's for canvas listed in w3c?

use oscommerce if you don't want to use a cart that is web 2.0.

just because Microsoft stuffed a disable javascript tick box on the does not mean sites are supposed to have a backup plan.

there is not even a browser i know of that does not have JS.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by willianveiga » Wed Jun 29, 2011 3:24 am

Ok, i will not argue with you. As you can see I'm new here and I cannot know what about you're tired ...
As I said "sorry". You're right and I'm wrong. Ok?
It's YOUR project, lead it as you want...
Sorry, i will not bother you anymore with my crappy and old suggestions.
Thanks.

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 23, 2011 2:04 am

Post by jontycasson » Wed Jun 29, 2011 5:05 am

wkkapr wrote:The Welcome module from the home page also shows up on Site Map and Special Offers page

The Banner does the same thing.

Not sure why this is happening.
Has anybody got any solutions for this? I do apologise if it has been answered already but I'm experiencing the same problem.

Many thanks

Image
Vidal Cassoon - Hair and Beauty Specialists


New member

Posts

Joined
Wed Apr 13, 2011 2:01 am
Location - Cheshire

Post by celestial » Wed Jun 29, 2011 5:12 am

jontycasson wrote:
wkkapr wrote:The Welcome module from the home page also shows up on Site Map and Special Offers page

The Banner does the same thing.

Not sure why this is happening.
Has anybody got any solutions for this? I do apologise if it has been answered already but I'm experiencing the same problem.

Many thanks
Fixed in SVN r438

Celestial - Martín Abel Rosales
Email: martinrosales2012@hotmail.com
Skype: martin.abel.rosales
San José , Costa Rica


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Mar 20, 2010 4:19 am
Location - Costa Rica

Post by celestial » Wed Jun 29, 2011 5:17 am

Fixed in SVN r438[/quote]

catalog/controller/common/column_left.php

Find
if (substr($route, 0, 19) == 'product/information' && isset($this->request->get['information_id'])) {
change to
if (substr($route, 0, 23) == 'information/information' && isset($this->request->get['information_id'])) {

catalog/controller/common/column_right.php

Find
if (substr($route, 0, 19) == 'product/information' && isset($this->request->get['information_id'])) {
change to
if (substr($route, 0, 23) == 'information/information' && isset($this->request->get['information_id'])) {

catalog/controller/common/content_bottom.php

Find
if (substr($route, 0, 19) == 'product/information' && isset($this->request->get['information_id'])) {
change to
if (substr($route, 0, 23) == 'information/information' && isset($this->request->get['information_id'])) {

catalog/controller/common/content_top.php

Find
if (substr($route, 0, 19) == 'product/information' && isset($this->request->get['information_id'])) {
change to
if (substr($route, 0, 23) == 'information/information' && isset($this->request->get['information_id'])) {

Celestial - Martín Abel Rosales
Email: martinrosales2012@hotmail.com
Skype: martin.abel.rosales
San José , Costa Rica


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Mar 20, 2010 4:19 am
Location - Costa Rica

Post by Xsecrets » Wed Jun 29, 2011 5:50 am

jontycasson wrote:
wkkapr wrote:The Welcome module from the home page also shows up on Site Map and Special Offers page

The Banner does the same thing.

Not sure why this is happening.
Has anybody got any solutions for this? I do apologise if it has been answered already but I'm experiencing the same problem.

Many thanks
just as a curiosity what was the fix, as this was not really a bug. this only happened if you set your store default template to home then assigned the module there, which is actually the way it is supposed to work in that configuration.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by sdstore » Wed Jun 29, 2011 8:51 am

I've create a store mystore.tld and everything works great, but when I change URL in any my browsers to http://www.mystore.tld, the "Add to Cart" button not works anymore. When I click this button nothing happens.

I've replace in the file "system/library/session.php" the string:

Code: Select all

session_set_cookie_params(0, '/');
to the string:

Code: Select all

session_set_cookie_params(0, '/', '.' . str_replace('www.', '', $_SERVER['HTTP_HOST']));
And nothing happens again. Cookies still adds to both domains.

And anyway of that at http://www.mystore.tld not works button "Add to Cart" anyway if it's first visit.

Newbie

Posts

Joined
Wed Jun 29, 2011 8:38 am

Post by nmarat » Wed Jun 29, 2011 9:12 am

Search doesn't work correctly.

if i search my product by typing SKU number in search field and i cant find product im looking for.

i also copyed sku number to model field and product stil unfindbl.

so to "hack" this - i just put test string to description field but its no right solution for this.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 30, 2010 5:25 pm

Post by thanhcong171 » Wed Jun 29, 2011 10:09 am


Newbie

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 6:03 pm

Post by Daniel » Wed Jun 29, 2011 12:09 pm

thanhcong171 wrote:Error temp ??? ??? ???
Demo:http://search.a4uvn.com/dare-to-be/phu-kien-1

i see no error

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by sdstore » Wed Jun 29, 2011 3:12 pm

Sign up in my Affiliate Program with different e-mail and do not able to log in.

Error: No match for E-Mail Address and/or Pass

Even if restore password to an e-mail or change a password manually at admin panel.

Newbie

Posts

Joined
Wed Jun 29, 2011 8:38 am

Post by Daniel » Wed Jun 29, 2011 4:38 pm

sdstore wrote:Sign up in my Affiliate Program with different e-mail and do not able to log in.

Error: No match for E-Mail Address and/or Pass

Even if restore password to an e-mail or change a password manually at admin panel.

did you approve the account?

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by sdstore » Wed Jun 29, 2011 4:55 pm

Daniel wrote:
sdstore wrote:Sign up in my Affiliate Program with different e-mail and do not able to log in.

Error: No match for E-Mail Address and/or Pass

Even if restore password to an e-mail or change a password manually at admin panel.

did you approve the account?
Oops. Sorry. Just found where to approve. Tried to edit account and saw only "Enable" option so though it enabled.

Newbie

Posts

Joined
Wed Jun 29, 2011 8:38 am

Post by jontycasson » Wed Jun 29, 2011 5:07 pm

Xsecrets wrote:
jontycasson wrote:
wkkapr wrote:The Welcome module from the home page also shows up on Site Map and Special Offers page

The Banner does the same thing.

Not sure why this is happening.
Has anybody got any solutions for this? I do apologise if it has been answered already but I'm experiencing the same problem.

Many thanks
just as a curiosity what was the fix, as this was not really a bug. this only happened if you set your store default template to home then assigned the module there, which is actually the way it is supposed to work in that configuration.
Yes your right, I changed the default layout location and the banner disappears in the site map pages ect but also disappears from the whole of my home page as well...

is there any further solutions to get around this?
Last edited by jontycasson on Wed Jun 29, 2011 5:12 pm, edited 1 time in total.

Image
Vidal Cassoon - Hair and Beauty Specialists


New member

Posts

Joined
Wed Apr 13, 2011 2:01 am
Location - Cheshire
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests