Post by opencartisalright » Tue Jun 14, 2011 3:32 am

i2Paq wrote:
opencartisalright wrote:Not sure if this is a bug, but something appears to be wrong with the currency selector.

I listed my product as $1.99 USD, and £1.22 GBP.

When I use USD and add 30 quantity of the item to my cart, I get the right amount (30 x $1.99 USD = $59.70)

However, if I use GBP and add 30 quantity to my cart I get the wrong amount (30 x £1.22 GBP = £36.69). It should be £36.60.

Any idea why it's £0.09 off?
Is it not TAX releated?

It looks like there was a TAX bug:
Daniel wrote:fixed. pleas down load the latest svn for the fix.
No, it's not tax related.

Any other ideas why the currency is off if I change it to any other thing than my default currency?

Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 21, 2011 4:09 am

Post by Xsecrets » Tue Jun 14, 2011 3:35 am

haven't looked at the code, but my guess would be it does the currency conversion on the usd total and not on each individual product. so it does 1.99 x 30 = 59.70 X conversion ratio instead of (1.99 x conversion ratio) X 30

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by opencartisalright » Tue Jun 14, 2011 3:51 am

Xsecrets wrote:haven't looked at the code, but my guess would be it does the currency conversion on the usd total and not on each individual product. so it does 1.99 x 30 = $59.70 X conversion ratio instead of (1.99 x conversion ratio) X 30
Well, that seems to be the answer because when I take the USD amount ($59.70) and multiple it by what's listed in the admin panel as the exchange rate for GBP (0.61449999), it come's out to be £36.685644 ($59.70 USD x 0.61449999 = £36.685644).

So not a bug then after all.

Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 21, 2011 4:09 am

Post by Scribe » Tue Jun 14, 2011 5:33 am

Hey guys,

I've noticed some changes/additions to reports in recent SVN builds, is this still a WiP? Is it correct that I see just the three reports, sales, products reviewed and products purchased?

Cheers

New member

Posts

Joined
Sun Feb 13, 2011 11:12 am

Post by maffe » Tue Jun 14, 2011 5:52 am

I have a fresh installed 1.5.0.4 with the Dutch language.
The invoice number (in dutch: factuur nummer) is for example 1 and 2 ...

In the shop settings i typed that prior to invoice number= 'fac2011_' so invoice must be: fac2011_1 and fac2011_2 but is not.
Do i something wrong or is it little bug?

Active Member

Posts

Joined
Sun Jun 12, 2011 5:21 am
Location - Lelystad

Post by Xsecrets » Tue Jun 14, 2011 6:45 am

maffe wrote:I have a fresh installed 1.5.0.4 with the Dutch language.
The invoice number (in dutch: factuur nummer) is for example 1 and 2 ...

In the shop settings i typed that prior to invoice number= 'fac2011_' so invoice must be: fac2011_1 and fac2011_2 but is not.
Do i something wrong or is it little bug?
did you actually generate invoices?

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by nmarat » Tue Jun 14, 2011 6:55 pm

Attributes and Options does not work

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 30, 2010 5:25 pm

Post by Daniel » Tue Jun 14, 2011 6:56 pm

nmarat wrote:Attributes and Options does not work


yes it does. setup a global attribute then start typing that attribute name in the product page. autocomplete should come up.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by nmarat » Tue Jun 14, 2011 7:35 pm

Daniel wrote:
nmarat wrote:Attributes and Options does not work


yes it does. setup a global attribute then start typing that attribute name in the product page. autocomplete should come up.
moment, ill try

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 30, 2010 5:25 pm

Post by syarian » Tue Jun 14, 2011 9:21 pm

Attachments

Pic 2.jpg

Pic 2.jpg (208.07 KiB) Viewed 3039 times

Pic 1.jpg

Pic 1.jpg (221.04 KiB) Viewed 3039 times


Newbie

Posts

Joined
Mon Apr 11, 2011 9:23 am

Post by opencartisalright » Tue Jun 14, 2011 9:24 pm

In the order history tab, the comments are no longer saved with the correct line breaks in them. Please see attached images for review.
line-break-error-1.png

line-break-error-1.png (29.15 KiB) Viewed 3038 times

line-break-error-2.png

line-break-error-2.png (30.49 KiB) Viewed 3038 times


Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 21, 2011 4:09 am

Post by rishi » Tue Jun 14, 2011 9:28 pm

Hi All,

I've installed 1.5.0.4 and added few products. I tried to mark featured products from Extensions>Modules>Featured but there is no any product listed. Is this bug or i have to do from somewhere else?

Thanks.

User avatar
New member

Posts

Joined
Mon May 17, 2010 5:34 am

Post by Scribe » Tue Jun 14, 2011 10:30 pm

syarian wrote:Tracking Link for Affiliate Error

http://localhost/open/index.php?route=p ... 75e1205b8d
Are you using SEO links? I found if a product does not have an SEO entry and SEO is enabled that this can cause the can not be found error in tracking.

New member

Posts

Joined
Sun Feb 13, 2011 11:12 am

Post by Daniel » Tue Jun 14, 2011 11:29 pm

rishi wrote:Hi All,

I've installed 1.5.0.4 and added few products. I tried to mark featured products from Extensions>Modules>Featured but there is no any product listed. Is this bug or i have to do from somewhere else?

Thanks.

autocomplete

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by Daniel » Tue Jun 14, 2011 11:30 pm

syarian wrote:Tracking Link for Affiliate Error

http://localhost/open/index.php?route=p ... 75e1205b8d

fixed in svn.


hmm maybe i should do a 1.5.0.5

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by opencartisalright » Tue Jun 14, 2011 11:35 pm

Daniel wrote:
rishi wrote:Hi All,

I've installed 1.5.0.4 and added few products. I tried to mark featured products from Extensions>Modules>Featured but there is no any product listed. Is this bug or i have to do from somewhere else?

Thanks.

autocomplete
Daniel, please consider bringing back the drop down menu for these fields in the admin. I know it's not technically a bug, but A) It will stop people from asking the same question over and over again, because this is the umpteenth time i've heard "There are no products to select for this or that list", and B) it will make it far less tedious to add multiple products to any given list (featured, coupons, related, etc).

Think of it like the Thickbox/Fancybox thing, Thickbox actually worked, but FancyBox was a better alternative. Same goes for autocomplete vs drop down menu in the admin.

Thanks.

Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 21, 2011 4:09 am

Post by Daniel » Tue Jun 14, 2011 11:54 pm

we just need more help text adding.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by opencartisalright » Wed Jun 15, 2011 12:14 am

Daniel wrote:we just need more help text adding.
That might alleviate the questions, but it won't make it any less tedious to add 5,000 products to 5 coupons. (Sorry but I don't like to type each product and click the little red plus sign 25,000 times).

Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 21, 2011 4:09 am

Post by i2Paq » Wed Jun 15, 2011 12:18 am

opencartisalright wrote:Daniel, please consider bringing back the drop down menu for these fields in the admin. I know it's not technically a bug, but A) It will stop people from asking the same question over and over again, because this is the umpteenth time i've heard "There are no products to select for this or that list", and B) it will make it far less tedious to add multiple products to any given list (featured, coupons, related, etc).

Think of it like the Thickbox/Fancybox thing, Thickbox actually worked, but FancyBox was a better alternative. Same goes for autocomplete vs drop down menu in the admin.

Thanks.
Yes!

I could agree more!

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Daniel » Wed Jun 15, 2011 12:23 am


OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests