Post by shadowcast » Wed Jun 01, 2011 9:25 am

haha. i know i can just use lesser. but can the top bar go and show 2nd lvl of sub categories?
I posted it here because i do not know weather it is bug or not.

New member

Posts

Joined
Mon Sep 20, 2010 12:04 am

Post by Daniel » Wed Jun 01, 2011 1:02 pm

indigo wrote:Error: Invalid use of group function
Error No: 1111


Hi - Great work team! I just installed & I get this error when selecting a product from the home page ...

Code: Select all

Error: Invalid use of group function
Error No: 1111
SELECT op.product_id FROM opencart_order_product op LEFT JOIN `opencart_order` o ON (op.order_id = o.order_id) LEFT JOIN `opencart_product` p ON (op.product_id = p.product_id) LEFT JOIN opencart_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id) WHERE o.order_status_id > '0' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0' GROUP BY op.product_id ORDER BY COUNT(op.product_id) DESC LIMIT 4
It still happens after I try & add products myself ...

Thanks

PHP Version 5.2.17
uninstall the best sellers module. I will sort this.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by onlinephilately » Wed Jun 01, 2011 1:23 pm

Hi,

Just downloaded the new version. Looks great and the admin side is fantastic.

However, there seems to be a problem with the loading speed of the site. I noticed this in the older versions too.

If I understand it correctly you have changed so that it should be faster but it is still slow. I have appr 10,000 articles and have not even uploaded all images yet.

What can be done to have the site load faster?

New member

Posts

Joined
Thu Jan 27, 2011 3:14 am

Post by hj7610 » Wed Jun 01, 2011 2:10 pm

I have tried to log in to the back-end of demo site (ver.1.5.0), then get the same issue(bug)... :-\
Image

Newbie

Posts

Joined
Mon Jan 24, 2011 4:45 pm

Post by Daniel » Wed Jun 01, 2011 4:34 pm

hj7610 wrote:I have tried to log in to the back-end of demo site (ver.1.5.0), then get the same issue(bug)... :-\
Image

which browser are you using? and have you tried to refresh your browser?

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by eka7a » Wed Jun 01, 2011 4:47 pm

All oc version Thickbox popup image bug for IE9. God I hate IE!

fixed thickbox-compressed.js
http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... ox#p158978


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 12, 2009 12:59 am
Location - Türkiye

Post by QNAP » Wed Jun 01, 2011 5:13 pm

Daniel

it looks as if the OC does not know when a Gift Voucher has been activated. Is the idea that it should be managed manually? Under Voucher History you can see it has been activated BUT the status is still Enabled

It would be great if the system changed status to Used

Regarding returns, could the system flag up an incoming one ?

Active Member

Posts

Joined
Wed Jan 19, 2011 3:46 am

Post by hj7610 » Wed Jun 01, 2011 5:33 pm

Daniel wrote:
hj7610 wrote:I have tried to log in to the back-end of demo site (ver.1.5.0), then get the same issue(bug)... :-\
Image

which browser are you using? and have you tried to refresh your browser?
Yes, I have tried to refresh my brower.

And I have tried in IE 8, Firefox 4 and Chrome 10......
:-\

Newbie

Posts

Joined
Mon Jan 24, 2011 4:45 pm

Post by eka7a » Wed Jun 01, 2011 5:34 pm

Password reset request in mail

No IP address

Attachments

IP adres.png

IP adres.png (14.29 KiB) Viewed 7426 times



User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 12, 2009 12:59 am
Location - Türkiye

Post by Ambottera » Wed Jun 01, 2011 5:48 pm

Ambottera wrote:When I hit Add to cart, the cart doesn't refresh.
Shopping cart drop-down box is empty.
Checkout isn't working at all.
Checked in FF4, Chrome, IE9.
Problem solved. There was json php extension disabled.

Newbie

Posts

Joined
Tue May 31, 2011 4:45 pm

Post by i2Paq » Wed Jun 01, 2011 6:41 pm

Daniel wrote:
hj7610 wrote:I have tried to log in to the back-end of demo site (ver.1.5.0), then get the same issue(bug)... :-\
Image

which browser are you using? and have you tried to refresh your browser?
I have the same issue since the 1.4.9 releases. I fixed it with the same fix suggested in this topic.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Daniel » Wed Jun 01, 2011 6:48 pm

Ambottera wrote:
Ambottera wrote:When I hit Add to cart, the cart doesn't refresh.
Shopping cart drop-down box is empty.
Checkout isn't working at all.
Checked in FF4, Chrome, IE9.
Problem solved. There was json php extension disabled.
intreasting. it should not need the json extension.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by Daniel » Wed Jun 01, 2011 6:50 pm

i2Paq wrote:
Daniel wrote:
hj7610 wrote:I have tried to log in to the back-end of demo site (ver.1.5.0), then get the same issue(bug)... :-\
Image

which browser are you using? and have you tried to refresh your browser?
I have the same issue since the 1.4.9 releases. I fixed it with the same fix suggested in this topic.

which fix?

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by i2Paq » Wed Jun 01, 2011 6:55 pm

Daniel wrote:which fix?
This one ;)

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Daniel » Wed Jun 01, 2011 7:15 pm

i2Paq wrote:
Daniel wrote:which fix?
This one ;)

that does not sound like a fix. its justs to make the image manager larger. the screenshot that was put up does not even show the image manager working properly.

is it a fix or or not?

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by Ambottera » Wed Jun 01, 2011 7:17 pm

Daniel wrote:
Ambottera wrote:
Ambottera wrote:When I hit Add to cart, the cart doesn't refresh.
Shopping cart drop-down box is empty.
Checkout isn't working at all.
Checked in FF4, Chrome, IE9.
Problem solved. There was json php extension disabled.
intreasting. it should not need the json extension.
jQuery?

Newbie

Posts

Joined
Tue May 31, 2011 4:45 pm

Post by Daniel » Wed Jun 01, 2011 7:27 pm

Ambottera wrote:
Daniel wrote:
Ambottera wrote:
Problem solved. There was json php extension disabled.
intreasting. it should not need the json extension.
jQuery?

no your right it was because of the json fallback function not working.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by Daniel » Wed Jun 01, 2011 7:46 pm

hj7610 wrote:
Daniel wrote:
hj7610 wrote:I have tried to log in to the back-end of demo site (ver.1.5.0), then get the same issue(bug)... :-\
Image

which browser are you using? and have you tried to refresh your browser?
Yes, I have tried to refresh my brower.

And I have tried in IE 8, Firefox 4 and Chrome 10......
:-\

I have tried this with all the latest browsers. what operating system are you using?

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by Ambottera » Wed Jun 01, 2011 7:48 pm

Daniel wrote:no your right it was because of the json fallback function not working.
Is it necessary to include check for the extension in the installer? or it is a very rare case?

Newbie

Posts

Joined
Tue May 31, 2011 4:45 pm

Post by Daniel » Wed Jun 01, 2011 7:58 pm

Ambottera wrote:
Daniel wrote:no your right it was because of the json fallback function not working.
Is it necessary to include check for the extension in the installer? or it is a very rare case?
no it needs fixing.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests