Page 3 of 16

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 4:32 pm
by gozzilionare
yrshopping wrote:regarding top banners which just show 1st banner, if add more banners at admin, it's not slide show, would u like to check it? thank you.
That's not a bug. Add more banner slideshow in System > Design > Banners, choose your Banner, then click Add Banner button.

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 4:51 pm
by Ambottera
When I hit Add to cart, the cart doesn't refresh.
Shopping cart drop-down box is empty.
Checkout isn't working at all.
Checked in FF4, Chrome, IE9.

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 5:41 pm
by Daniel
Ambottera wrote:When I hit Add to cart, the cart doesn't refresh.
Shopping cart drop-down box is empty.
Checkout isn't working at all.
Checked in FF4, Chrome, IE9.

are u on a free host? do u have any tracking running in the background?

if it works on the opencart demo then its a problem with your server.

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 6:14 pm
by dhatomi
Hello Daniel ...
there may be a part of the forgotten, here's the problem I encountered.

User page no phone number and fax
Image

Admin order page
Image

Admin print invoice
Image

Thanks for dev oc team :)

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 6:18 pm
by Ambottera
Daniel wrote:
Ambottera wrote:When I hit Add to cart, the cart doesn't refresh.
Shopping cart drop-down box is empty.
Checkout isn't working at all.
Checked in FF4, Chrome, IE9.
are u on a free host? do u have any tracking running in the background?
if it works on the opencart demo then its a problem with your server.
I have Virtual Dedicated Server. What do you mean by 'tracking"?
What problem it might be?

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 6:33 pm
by Daniel
dhatomi wrote:Hello Daniel ...
there may be a part of the forgotten, here's the problem I encountered.

User page no phone number and fax
Image

Admin order page
Image

Admin print invoice
Image

Thanks for dev oc team :)
I'm sure i just deleted your post. telephone and fax details are under customer detail and order details not addresses! don't report this a as bug when it clearly is not.

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 6:41 pm
by opencartisalright
Daniel wrote:I'm sure i just deleted your post. telephone and fax details are under customer detail and order details not addresses! don't report this a as bug when it clearly is not.
LOL, having fun yet? :crazy:

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 6:41 pm
by Daniel
Ambottera wrote:
Daniel wrote:
Ambottera wrote:When I hit Add to cart, the cart doesn't refresh.
Shopping cart drop-down box is empty.
Checkout isn't working at all.
Checked in FF4, Chrome, IE9.
are u on a free host? do u have any tracking running in the background?
if it works on the opencart demo then its a problem with your server.
I have Virtual Dedicated Server. What do you mean by 'tracking"?
What problem it might be?

ok what is the link to your site? pm me it if you like.

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 7:12 pm
by exactweb
Not loading theme image in the admin area on first load. Added 'config_' to the name

File: admin/view/template/setting/setting.tpl
Code: $('#template').load('index.php?route=setting/setting/template&token=<?php echo $token; ?>&template=' + encodeURIComponent($('select[name=\'config_template\']').attr('value')));

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 7:23 pm
by Clanos
Hi Daniel,

Great work so far. I noticed with a few test orders that the invoice number generated does not appear to increment. This was with guest account orders. All settings are standard.

Howard.

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 7:37 pm
by daniel1
Hi,

I just downloaded the very latest version from googlecode file repository. I have tested this both on wamp and on a dedicated server running plesk, apache, mysql and php etc. When testing it on my linux server I am getting an issue where when stuff is added to the cart and you click checkout it then loads the new/registered user page and tells me "Your shopping cart is empty!".

Other than that everything seems great.

Daniel

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 7:37 pm
by Hildebrando
Hi:

yes it's not a bug but in admin at System/users/user groups is missing the vey useful option: Select all / unselect all

Hilde,

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 7:44 pm
by R_D
Hi Daniel,

First of all: thanks for your quick en beautifull release! I was looking forward to it!
Maybe not a bug, maybe (...I'm sure of it....) I'm a noob :choke: but I'm trying to setup a multi-store. Can I choose the modules to also show up in the multi-stores, because I can't see the slideshow, featured etc.

Thanks, and sorry in advance if I'm really a noob... ;D

UPDATE:
I'm a noob.........had to change layout..... Sorry!

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 7:57 pm
by Daniel
there is a problem with the slide show i will it fix tonight. i upgraded jquery to the latest version but not not notice the slider not working properly.

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 8:00 pm
by ohalex
Daniel wrote:there is a problem with the slide show i play to fix tonight. i upgrade jquery to the latest version but not not notice the slider not working properly.
But it DID work in rc2 all right.

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 8:17 pm
by opencartisalright
Fresh install of OC 1.5 latest release.

When opening the Terms and Conditions in a thickbox (under create a new account) it looks weird. Using FireFox 4.
terms error.png

terms error.png (45.3 KiB) Viewed 3764 times


Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 8:56 pm
by Daniel
opencartisalright wrote:Fresh install of OC 1.5 latest release.

When opening the Terms and Conditions in a thickbox (under create a new account) it looks weird. Using FireFox 4.
terms error.png
works fine for me. try refreshing your page.

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 9:15 pm
by alex1
Bug:

Just installed 1.5.0, finished the install, and then clicked on "View your store". it took me to the homepage, and I got:

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB7.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; .NET4.0C)
Timestamp: Mon, 30 May 2011 18:03:44 UTC

Message: 'undefined' is null or not an object
Line: 25
Char: 197
Code: 0
URI: /catalog/view/javascript/jquery/nivo-slider/jquery.nivo.slider.pack.js

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 9:59 pm
by JNeuhoff
alex1 wrote:Bug:

Just installed 1.5.0, finished the install, and then clicked on "View your store". it took me to the homepage, and I got:

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB7.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; .NET4.0C)
Timestamp: Mon, 30 May 2011 18:03:44 UTC

Message: 'undefined' is null or not an object
Line: 25
Char: 197
Code: 0
URI: /catalog/view/javascript/jquery/nivo-slider/jquery.nivo.slider.pack.js
yeah, that's the Nivo Slider issue. Daniel is working on a fix for the slide show right now. I am using nivo slider on my own Opencart based website where it works just fine (still using Opencart 1.4.9.x though), so it can be done, I am happy to give give it a go if Daniel can't find a fix.

Re: OpenCart 1.5.0 Bug Thread

Posted: Tue May 31, 2011 9:59 pm
by celestial
Daniel wrote:
celestial wrote:NIVO Slider Error
nivo-slider-error.jpg

I really don;t care if ie6 has javascript error.
I dont have IE6, i work with IE8 and FF4