Post by Xsecrets » Thu Apr 28, 2011 12:16 am

TofuMan wrote:Very small 'bug' maybe just a different way of thinking - by default it seems orders received are set to 'Cancelled' when placed. I have seen this is the settings in admin panel when testing multiple store fronts.

I'd suggest default being 'pending' may be better :-) Either you guys have a different opinion or this is left over from test development? Thanks x
This is not really a bug, but just the fact that canceled comes first in an alphabetical list. If don't want canceled then you should choose something else when setting up your new store. Just like everything else when setting up a new store there is no default you have to enter it. In this case since it's a dropdown it just grabs the first one if you don't change it.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by Xsecrets » Thu Apr 28, 2011 12:18 am

As for all the ie6 css problems. As long as it is still functional and things are at least in the proper part of the page I say don't worry about it. People who are using a very broken 10+ year old browser should understand that some things may not look perfect. Having it even function is more than Microsoft itself does for hotmail.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by jty » Thu Apr 28, 2011 12:37 am

Xsecrets wrote:As for all the ie6 css problems. As long as it is still functional and things are at least in the proper part of the page I say don't worry about it. People who are using a very broken 10+ year old browser should understand that some things may not look perfect. Having it even function is more than Microsoft itself does for hotmail.
depends on what is happening in Asia. The forum member, sorry, I can't remember who it was and it's too long to scroll up, but s/he said s/he's in Asia and ie6 is still big there.

If so, I think it's important to continue to support ie6 cos Asia is growing huge and we want their money :D
Seriously, I recently heard a USA supplier didn't supply Australia cos they got a big order from India.
Personally, I think IE6 should be banned but money is money

jty
Active Member

Posts

Joined
Sat Aug 30, 2008 8:19 am

Post by dhatomi » Thu Apr 28, 2011 12:38 am

subcategories error, stacked with slide banner
I'm sorry if english is not good

Attachments

sub_cat_error.png

sub_cat_error.png (206.75 KiB) Viewed 2817 times


New member

Posts

Joined
Fri Aug 27, 2010 10:50 pm

Post by johnnybebad » Thu Apr 28, 2011 12:39 am

Hi,

ive read the thread on both the release and the bug tracker, and i understand now why it takes so long to get a rc out there. so many petty people requesting petty things.

the Idea for a release candidate epically a first release candidate it to blast out and fix bugs. once we have a stable release you'll bet the dev / mod / feature request forums for the 1.5.x will be there and that's were we will post all manner of ideas. for now the best thing people can do to help the team progress is test it out. and report bugs to the community, bugs are things that can potentially stop the cart working, bugs are not the colour or appearance of icons and other non show stopper issues. and me for one go through these bugg forums and look to see if i can replicate the issue and then work a fix for them and it becomes tiresome looking at all the "im useing it live but it wont work" when you been told not to use it live or can you change to width of this or the colour of that or can we take that out of this. these are not bugs and don't help this stage of the team progress. i know Daniel and Q are way to nice to say it so i am

great work guys keep it up.

Newbie

Posts

Joined
Wed Apr 27, 2011 2:13 am

Post by artem9008 » Thu Apr 28, 2011 12:48 am

Please tell me what to do with the problem!

When installing a 3 step problem. After filling in all the count, when you click on opens a blank page. How can I avoid this? Tell me please how to fix it. thank you!
Last edited by i2Paq on Fri Apr 29, 2011 4:14 am, edited 1 time in total.
Reason: Confirmed - Your need php 5.2 at least

Newbie

Posts

Joined
Wed Apr 27, 2011 2:50 pm

Post by nayand » Thu Apr 28, 2011 1:14 am

When creating an account, you must enter a 4 character password or you get the error "Password must be between 3 and 20 characters!".
Capture.JPG

Capture.JPG (13.81 KiB) Viewed 2807 times


Also, the first affiliate I added showed a £489 balance, even though no orders had been placed.
Last edited by i2Paq on Fri Apr 29, 2011 4:15 am, edited 1 time in total.
Reason: Confirmed - Password

Warning: an unusually large number of this users posts have been flagged as sarcastic. Please realize and take this into account before getting annoyed.


New member

Posts

Joined
Sun Jun 13, 2010 10:53 am

Post by Xsecrets » Thu Apr 28, 2011 1:26 am

jty wrote:
Xsecrets wrote:As for all the ie6 css problems. As long as it is still functional and things are at least in the proper part of the page I say don't worry about it. People who are using a very broken 10+ year old browser should understand that some things may not look perfect. Having it even function is more than Microsoft itself does for hotmail.
depends on what is happening in Asia. The forum member, sorry, I can't remember who it was and it's too long to scroll up, but s/he said s/he's in Asia and ie6 is still big there.

If so, I think it's important to continue to support ie6 cos Asia is growing huge and we want their money :D
Seriously, I recently heard a USA supplier didn't supply Australia cos they got a big order from India.
Personally, I think IE6 should be banned but money is money
well if you are customizing your store you can always fix all the css bugs for ie6 on your template. I'm sure any template will introduce more anyways.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by Xsecrets » Thu Apr 28, 2011 1:30 am

johnnybebad wrote:Hi,

ive read the thread on both the release and the bug tracker, and i understand now why it takes so long to get a rc out there. so many petty people requesting petty things.

the Idea for a release candidate epically a first release candidate it to blast out and fix bugs. once we have a stable release you'll bet the dev / mod / feature request forums for the 1.5.x will be there and that's were we will post all manner of ideas. for now the best thing people can do to help the team progress is test it out. and report bugs to the community, bugs are things that can potentially stop the cart working, bugs are not the colour or appearance of icons and other non show stopper issues. and me for one go through these bugg forums and look to see if i can replicate the issue and then work a fix for them and it becomes tiresome looking at all the "im useing it live but it wont work" when you been told not to use it live or can you change to width of this or the colour of that or can we take that out of this. these are not bugs and don't help this stage of the team progress. i know Daniel and Q are way to nice to say it so i am

great work guys keep it up.
well normally I would agree with you, but Daniel actually asked if the theme could be improved so all the appearance suggestions were requested.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by Daniel » Thu Apr 28, 2011 2:03 am

artem9008 wrote:Please tell me what to do with the problem!

When installing a 3 step problem. After filling in all the count, when you click on opens a blank page. How can I avoid this? Tell me please how to fix it. thank you!
i think this is because you don;t have the php filter extension installed.

i will fix this soon.

also everyone can see the progress here:

http://code.google.com/p/opencart/source/checkout

you can also download the code with the bug fixes done so far using SVN.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by kingx » Thu Apr 28, 2011 2:55 am

I know this will sound stupid to a lot but I was wondering, do I just download the latest fix file or do I need to download each file for the different fixes ???

New member

Posts

Joined
Fri Sep 17, 2010 6:37 am

Post by Qphoria » Thu Apr 28, 2011 3:20 am

kingx wrote:I know this will sound stupid to a lot but I was wondering, do I just download the latest fix file or do I need to download each file for the different fixes ???
To use svn you would need an svn browser application like tortoise svn. Then you can always get the latest files

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by rincerofwinds » Thu Apr 28, 2011 3:51 am

This is probably more of a style choice rather than a proper bug, but there appears to be no way of having the manufacturers/brands as a drop down list or having the text showing instead of images.

I currently have 203 manufacturers, of which about 185-190 went out of business before 1930 and I dont have logos for them as they didnt use logos as such just text.

Ian

New member

Posts

Joined
Fri Oct 10, 2008 1:45 am


Post by asphole » Thu Apr 28, 2011 8:10 am

Slight update on previous error. I can click into the search box using a mouse if I click into the right hand side of the search box. Does not work If I click into the left side of the box however. Still cant actually click anything to perform the search tho.

Active Member

Posts

Joined
Mon Mar 14, 2011 9:33 am

Post by opencartisalright » Thu Apr 28, 2011 9:19 am

EvzeNsx wrote:There is a bug with css - when i choose product preview. Cart block appears in front of the product preview.
Cart block has z-index: 102 and preview window z-index: 1006

Sorry for my english))
+1
Thickbox Shopping Cart Error.png

Thickbox Shopping Cart Error.png (217.74 KiB) Viewed 2679 times


Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 21, 2011 4:09 am

Post by opencartisalright » Thu Apr 28, 2011 9:36 am

Getting error when trying to view order history with no history.

Code: Select all

Notice: Undefined variable: text_no_results in /home/xxxxxxxx/public_html/xxxxxxxx/catalog/view/theme/default/template/account/order_list.tpl on line 25
Order History Error.png

Order History Error.png (24.46 KiB) Viewed 2676 times

Last edited by i2Paq on Fri Apr 29, 2011 4:16 am, edited 1 time in total.
Reason: Confirmed

Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 21, 2011 4:09 am

Post by opencartisalright » Thu Apr 28, 2011 9:56 am

There is an error in the affiliate e-mail that gets sent to the customer.
Affiliate E-mail error.png

Affiliate E-mail error.png (23.22 KiB) Viewed 2726 times


Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 21, 2011 4:09 am

Post by opencartisalright » Thu Apr 28, 2011 10:00 am

Clicking on the "I have read and agree to the About Us" pop-up link isn't displaying like it does in OC 1.4
Agree to About Us Pop-up error.png

Agree to About Us Pop-up error.png (7.17 KiB) Viewed 2725 times

Agree to About Us Pop-up error 2.png

Agree to About Us Pop-up error 2.png (59.86 KiB) Viewed 2725 times

Last edited by i2Paq on Fri Apr 29, 2011 4:20 am, edited 1 time in total.
Reason: Not Confirmed

Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 21, 2011 4:09 am

Post by opencartisalright » Thu Apr 28, 2011 10:12 am

eka7a wrote:Affiliate system not work login
Error: No match for E-Mail Address and/or Password
Figured this one out. You have to log into your admin panel and approve the affiliate before they can log in, otherwise they will get the log in error you mentioned above.

Edit: Ah, you're right. If an affiliate is added from the admin panel, they get the error message when trying to log in.
Last edited by opencartisalright on Sat Apr 30, 2011 1:13 am, edited 3 times in total.

Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 21, 2011 4:09 am

Post by marvmen21 » Thu Apr 28, 2011 11:25 am

opencartisalright wrote:
eka7a wrote:Affiliate system not work login
Error: No match for E-Mail Address and/or Password
Figured this one out. You have to log into your admin panel and approve the affiliate before they can log in, otherwise they will get the log in error you mentioned above.
So I think it will be better if the cust gets a message like : your membership hasn't been approved yet. You will receive a response within 24 hours... ;)

You want to thank me for my time! :) Click here to donate


Active Member

Posts

Joined
Tue Nov 09, 2010 4:54 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests