Post by texllmendo » Thu Feb 05, 2009 12:42 am

Hi, there is a problem with the upload image in the admin. it doesnt work. cant upload image. i dont know how to fix it. thanks

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 05, 2009 12:40 am

Post by Daniel » Thu Feb 05, 2009 10:15 am

are you sure there is a problem?

is ther any error message?

did you check the drop down box after you clicked submit?

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by texllmendo » Thu Feb 05, 2009 10:38 am

Yes, when i find for a image to insert it , and click on save, say that No file has been uploaded!. image size is ok, and i try with all image that has been save in the folder and nothing happen. thanks

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 05, 2009 12:40 am

Post by Daniel » Sat Feb 07, 2009 1:55 am

I need more information such as image type?

Does you PHP config allow uploads?

What is the file size?

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by texllmendo » Tue Feb 10, 2009 12:24 am

Hi, i try to use the image that already have the folder image to test it, but doesnt work, where i need to config the php image upload? maybe it is the problem. thanks

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 05, 2009 12:40 am

Post by texllmendo » Tue Feb 10, 2009 12:33 am

Php upload image is ON,This is the message that appear when try to insert a image
http://img140.imageshack.us/img140/6675/dibujoqj3.jpg[/img]

PD: I use WAMP for php, apache, mysql, what tool do you use? I need PHP6? .
Last edited by texllmendo on Tue Feb 10, 2009 12:35 am, edited 1 time in total.

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 05, 2009 12:40 am

Post by Daniel » Tue Feb 10, 2009 1:02 am

You can not use the image already in the folder unless you use phpmyadmin and edit the db entries manually.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by texllmendo » Tue Feb 10, 2009 2:34 am

So, i need to insert the image.jpg in the DB before i insert it in the admin tool?

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 05, 2009 12:40 am

Post by Qphoria » Tue Feb 10, 2009 3:14 am

Eh.. the reply doesn't really make sense.
It's a bug.

The admin section is asking you to upload an image, but when you click save it says "No file has been uploaded!"
Last edited by Qphoria on Tue Feb 10, 2009 3:15 am, edited 1 time in total.

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by bradyneil » Tue Feb 10, 2009 4:31 am

make sure config_enabled is set to true in the  admin/javascript/fckediditor/filemanager/connectors/config.php file

by default in 1.0 it is turned off

also it should create a folder called 'userfiles' in the root of instal diirectory one this is set to true and you try to upload an image again...

if it doesnt create it.

if on host site    chmod the folder to 777 through ftp

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 10, 2009 4:08 am

Post by texllmendo » Wed Feb 11, 2009 6:31 am

Hi dude, thanks for reply me, it didnt work, i want to know if i need to put the image file into the image directory in the folder root before i try to insert a image in the admin tool?. thanks

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 05, 2009 12:40 am

Post by Daniel » Wed Feb 11, 2009 7:57 am

no you don't.

1. Type a name in for the image.
2. Click browse and find the images you wish to upload.
3. Click save.
4. Click close to close the image upload dialog box.
5. Select the image you want to use from the select box below the image preview.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests