Post by alimoni » Fri Feb 18, 2011 2:33 pm

hi
opencart is a great e-shop.
I have installed it on my free host ( 000webhost.com )
it`s address is "shop.alimoni.com"
I have little problem.
when I want to change or add any item image, as I click on the image, the popop window open, which is like a file manager, and it is pointed to images folder, but it shows nothing in it, even when I upload a new one it is not shown there. there is no error on screen, and I have changed chmod of all folders in my host to 777 but I still have this problem.
would you help me?


hope to hear from you soon.
regards, alimoni.

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 18, 2011 2:01 pm

Post by xoor » Sat Mar 12, 2011 9:18 am

same problem here!

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 11, 2011 1:54 am

Post by Dubzaudio » Fri Mar 18, 2011 2:40 am

Same, anyone no how to fix it? ...

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 18, 2011 2:39 am

Post by i2Paq » Fri Mar 18, 2011 3:27 am

Always include a link if you are having a store front issue!

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Kengun » Sun Mar 20, 2011 2:37 am

Maybe it's your free host (000webhost.com) that dont allow "upload" script.

New member

Posts

Joined
Mon Oct 18, 2010 2:28 am
Location - Norway
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests