Post by Reddric » Wed Oct 13, 2010 7:56 pm

Hey guys. Loving Opencart however i have stumbled across an issue with the address field, it appears to only affect returning customers from what i can see, the Address Field bugs out and overlaps site I have a link of a screenshot to show it happening.

using opencart 1.4.9

http://img195.imageshack.us/img195/2654/78949851.png

thanks guys
Last edited by i2Paq on Thu Oct 14, 2010 3:15 pm, edited 1 time in total.
Reason: Topic moved

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 30, 2010 10:19 pm

Post by Qphoria » Wed Oct 13, 2010 9:37 pm

It looks like the zone can't load the ajax callback. Using 1.4.9 or 1.4.9.1?

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Reddric » Thu Oct 14, 2010 4:35 am

im using 1.4.9

is there a patch for this in 1.4.9.1?

thanks

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 30, 2010 10:19 pm

Post by Qphoria » Thu Oct 14, 2010 4:43 am

no. but without a link there is no way to even see what the issue is

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Reddric » Thu Oct 14, 2010 5:02 am

sorry the site is

http://www.tassiemade4baby.com

if you create an account you will be able to see the issue i hope

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 30, 2010 10:19 pm

Post by Reddric » Wed Oct 20, 2010 6:53 pm

or is there something else that i need to supply?

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 30, 2010 10:19 pm

Post by Igsen » Thu Oct 21, 2010 7:56 pm

I have the same problem - for 1.4.9.1 - when I m changing the "customer" - in admin (user_group or other parameters) then in the table "address" changed "addres_id". "Address_id" it was not the same as "addres_id" in the table "customer" . And then I saw the picture as http://img195.imageshack.us/img195/2654/78949851.png.

If I changed "addres_id" manually in phpmyadmin it was ok.
- (sorry my english is not very good)

Do you have any bugs?
Last edited by Igsen on Thu Oct 21, 2010 11:34 pm, edited 2 times in total.

Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 10, 2010 4:40 pm

Post by Qphoria » Thu Oct 21, 2010 10:05 pm

Reddric wrote:sorry the site is

http://www.tassiemade4baby.com

if you create an account you will be able to see the issue i hope
Worked fine for me

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Reddric » Fri Oct 22, 2010 4:43 am

it happens when you are buying a product and going though the cart system. on the page where you either choose the address already supplied or you can put a new postal address. that is where it bugs out.

Thanks :)

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 30, 2010 10:19 pm

Post by Reddric » Fri Oct 22, 2010 5:02 pm

jvalenz PM'd me a fix to this issue thanks :)

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 30, 2010 10:19 pm

Post by Igsen » Fri Oct 22, 2010 7:54 pm

can you send me this fix? - please

Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 10, 2010 4:40 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests