Post by SamLar » Tue Mar 02, 2010 8:44 am

Hey there!

I think thats a bug at least I can't find a way to make it work.
Easily it's the following - just go to a product - go into the details and click the tab for review.
Write a review.
For me a message comes up :

Error: Review Name must be greater than 3 and less than 25 characters!

Even if the name has more then 3 characters this comes up and can't post a review.

Review from backend works fine.

cheers
sam
Last edited by i2Paq on Tue Mar 02, 2010 8:43 pm, edited 1 time in total.
Reason: Title fix

New member

Posts

Joined
Tue Dec 22, 2009 2:20 pm

Post by rph » Tue Mar 02, 2010 3:57 pm

Are you using special characters?

-Ryan


rph
Expert Member

Posts

Joined
Fri Jan 08, 2010 5:05 am
Location - Lincoln, Nebraska

Post by SamLar » Wed Mar 03, 2010 6:10 am

ahem... no. no special charachters.

If I just type lets say "aaaaaaaa" or "55555555" or a acombination or whatever.... I always get the same error.

Error: Review Name must be greater than 3 and less than 25 characters!

review.jpg

That's the error message I get - review.jpg (42.32 KiB) Viewed 6210 times


New member

Posts

Joined
Tue Dec 22, 2009 2:20 pm

Post by Daniel » Wed Mar 03, 2010 9:31 am

works for me

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by SamLar » Wed Mar 03, 2010 10:48 am

Hi Daniel,

I tried it n different browsers - even on mac on an other machine with always the same result.

Any suggestions? Maybee some option in the backend? Maybee a server setting?

No clue here

New member

Posts

Joined
Tue Dec 22, 2009 2:20 pm

Post by Daniel » Thu Mar 11, 2010 2:09 am

maybe you have a space in your langUAGE files.


post a link to your site.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by SamLar » Thu Mar 11, 2010 6:13 am

Hi Daniel,

a space... don't know mate.
This is the link to a product. Just try to write a review:
http://bsbooks.juuceclients.com/index.p ... uct_id=116

New member

Posts

Joined
Tue Dec 22, 2009 2:20 pm

Post by webvet » Thu Mar 11, 2010 7:36 am

SamLar

I have followed your link and see what you mean. I got the same error report.

However - the review option working fine on my v1.4.0 store so don't think this is a genuine bug. Sorry not to be more helpful, but it seems like something at your end!

Genuine, Honest Opencart Support @ http://webvetservices.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu May 14, 2009 2:04 am
Location - Shropshire, UK

Post by Daniel » Thu Mar 11, 2010 10:10 am

possibly the Cufon script.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by SamLar » Thu Mar 11, 2010 10:37 am

that's not it.

I deactivated the cufon script - negative.

I thought to try my luck by reiinstalling partially files of opencart as languages and so on. As I see you released 1.4.2 I'm using 1.4.1. Can I just replace files or not?

cheers

New member

Posts

Joined
Tue Dec 22, 2009 2:20 pm

Post by Daniel » Sat Mar 13, 2010 12:36 am

you can.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by dlange » Tue Apr 05, 2011 5:19 am

I have the latest OC, Problem: When a review is posted it says "Error: Review Name must be between 3 and 25 characters!" even though there are normal characters in the name.
I see other people are having the problem but no solutions (that I can find) does anyone know the fix??
(ps - OC has to be the best shopping cart system I have seen from customer AND admin, keep up the great work guys).

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2011 5:09 am

Post by fatpora » Wed Apr 06, 2011 12:11 am

i have the same problem, i dont know how to fix it, if anyone can help please do!!

Newbie

Posts

Joined
Wed Dec 15, 2010 6:46 pm

Post by i2Paq » Wed Apr 06, 2011 1:05 am

I'm having no problems with a clean 1.4.9.4 and the default theme.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by ameliaa » Sun Jun 05, 2011 1:50 pm

Has this problem been solved? I'm having the same problem for two of my opencart based websites.

New member

Posts

Joined
Fri Jan 29, 2010 6:31 pm

Post by pb3131 » Thu Aug 25, 2011 7:10 am

dlange wrote:I have the latest OC, Problem: When a review is posted it says "Error: Review Name must be between 3 and 25 characters!" even though there are normal characters in the name.
I see other people are having the problem but no solutions (that I can find) does anyone know the fix??
(ps - OC has to be the best shopping cart system I have seen from customer AND admin, keep up the great work guys).

Having the same problem - seems to be going around. I am using

Version 1.4.9.3

of the sweetest little cart I know...

Phil
http://www.HomeSurvivorKits.com


Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 22, 2011 4:36 am


Post by thekman » Fri Oct 07, 2011 6:12 pm

I know this is a really old post but I came across the same problem today and found the answer. When I debugged the code I found that the JSON was trying to send an empty name field even when the field had something entered into it. It turned out that the newsletter mod which I had installed was also making use of an input field with the same name, and obviously this was always empty when trying to send a review, hence the error message.

The simple fix was to replace the following in /catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl:

Code: Select all

<input type="text" name="name" value="" />
with this:

Code: Select all

<input type="text" name="revname" value="" />
and then in the JSON part at the end of the same file, to replace:

Code: Select all

data: 'name=' + encodeURIComponent($('input[name=\'name\']').val()) + '&text=' + encodeURIComponent($('textarea[name=\'text\']').val()) + '&rating=' + encodeURIComponent($('input[name=\'rating\']:checked').val() ? $('input[name=\'rating\']:checked').val() : '') + '&captcha=' + encodeURIComponent($('input[name=\'captcha\']').val()),
with this:

Code: Select all

data: 'name=' + encodeURIComponent($('input[name=\'revname\']').val()) + '&text=' + encodeURIComponent($('textarea[name=\'text\']').val()) + '&rating=' + encodeURIComponent($('input[name=\'rating\']:checked').val() ? $('input[name=\'rating\']:checked').val() : '') + '&captcha=' + encodeURIComponent($('input[name=\'captcha\']').val()),
Thus changing the field names used from name to revname. This allowed both the reviews and newsletter mod to coexist happily together. Hope that helps someone else in the same situation.

Thanks,
Kman.

Newbie

Posts

Joined
Fri Oct 07, 2011 6:06 pm

Post by Daniel » Fri Oct 07, 2011 9:41 pm

just added a fix on the svn.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by mattwhi » Fri Jun 22, 2012 4:58 pm

Sorry for bring an old thread up but I was experiencing this error, thank you so much for the fix, it worked perfectly ;)

Newbie

Posts

Joined
Fri Jun 22, 2012 4:52 pm

Post by ocstream » Tue Jun 26, 2012 12:18 am

thekman, thanks for posting your fix. I had the same problem with a OC 1.5.3.1

I replaced the code using Notepad, uploaded, and it fixed it perfectly :)

Newbie

Posts

Joined
Sun Jun 24, 2012 9:14 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests