Post by sandi » Wed Feb 10, 2010 10:55 pm

How to upload multiple image for a product...folder permissions are correct..

its gives me the following errors :

Warning: getimagesize(C:\xampp\htdocs\securehome\/image/) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\securehome\system\library\image.php on line 11Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\xampp\htdocs\securehome\system\library\image.php on line 43Warning: imagedestroy(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\xampp\htdocs\securehome\system\library\image.php on line 50Warning: getimagesize(C:\xampp\htdocs\securehome\/image/) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\securehome\system\library\image.php on line 11Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\xampp\htdocs\securehome\system\library\image.php on line 43Warning: imagedestroy(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\xampp\htdocs\securehome\system\library\image.php on line 50

New member

Posts

Joined
Sat Jan 16, 2010 5:46 am

Post by sandi » Thu Feb 11, 2010 11:46 pm

anyways i got it fixed,wonder why no body ever faced the problem...if u try upload an image with a .JPG extension not .jpg(this works fine)it doesn't upload ,and throws error on the frontend..

New member

Posts

Joined
Sat Jan 16, 2010 5:46 am

Post by i2Paq » Fri Feb 12, 2010 12:25 am

sandi wrote:anyways i got it fixed,wonder why no body ever faced the problem...if u try upload an image with a .JPG extension not .jpg(this works fine)it doesn't upload ,and throws error on the frontend..
This is probably because most would not upload a file with capitals.

Thanks for reporting back!

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Qphoria » Fri Feb 12, 2010 12:58 am

i2Paq wrote:
sandi wrote:anyways i got it fixed,wonder why no body ever faced the problem...if u try upload an image with a .JPG extension not .jpg(this works fine)it doesn't upload ,and throws error on the frontend..
This is probably because most would not upload a file with capitals.
That is mostly true.. The internet is 98% lowercase and it keeps things sane.

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by sandi » Fri Feb 12, 2010 4:58 am

Qphoria wrote:
i2Paq wrote:
sandi wrote:anyways i got it fixed,wonder why no body ever faced the problem...if u try upload an image with a .JPG extension not .jpg(this works fine)it doesn't upload ,and throws error on the frontend..
This is probably because most would not upload a file with capitals.
That is mostly true.. The internet is 98% lowercase and it keeps things sane.
Yup i agree with you guys..but since i noticed the issue i informed..nonetheless the script works gr8

New member

Posts

Joined
Sat Jan 16, 2010 5:46 am

Post by Cyberdude » Fri Feb 19, 2010 6:33 pm

Hi,

I have same problem, but it is uploading.

Only, the image is not showing when browsing on server.

So, when i upload a new image.JPG, then you can't see it (but it uploads)

When you rename it to image.jpg, then, you can find it when browsing your server.

strange... but, keeps me alert and awake, when adding products :D

Logohunt.Net, Get Amazing custom logo designs for your business in just a few Hours! Start a online logo design contest for only $29 and watch designer logos roll in the same day!


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Feb 03, 2010 10:39 pm
Location - Belgium

Post by deluzione » Mon Nov 08, 2010 7:53 am

I know it's an old topic, but still relevant.

When I upload images lowercase, they get converted to uppercase in OC, but OC wants to show the lowercase file on the site, which obviously doesn't work, because it's converted to upper case.
Can someone help me with this one (if it makes sense to you)?

[edit] Actally, the lowercase version gets uploaded, but OC wants to display the uppercase filename.
So, I upload "image.jpg", but in the source code of the site and admin it shows that it wants to display "image.JPG"

New member

Posts

Joined
Fri Jun 05, 2009 6:13 am

Post by deluzione » Wed Nov 10, 2010 5:03 am

nobody?

New member

Posts

Joined
Fri Jun 05, 2009 6:13 am

Post by Qphoria » Wed Nov 10, 2010 5:26 am

OC doesn't convert to uppercase. In previous versions before 1.4.9.2, OC just ignored uppercase extensions. As long as all your images are lowercase extensions in those versions (or if you have 1.4.9.2 you are fine either way), then the images should load correctly.

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by ksharlandjiev » Fri Dec 09, 2011 8:52 am

Haya,
checkout this module:
http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=3453
It will give you the functionality to add multiple images on the fly with drag&drop images into the browser feature.

Power Image Manager | Multi Image uploader | Bulk Update Products to Categories | Bulk Update Orders
Image
NEW! Bulk add options | New! Bulk add attributes | NEW! Keep it Simple Checkout!


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 09, 2011 9:22 pm
Location - London, UK

Post by fpdesign » Thu May 10, 2012 8:55 pm

We have released a new vQMOD extension which allows drag and drop, multiple image upload, folder management, image search, and many other functions. Check out the links in my signature. We also provide installation support at no extra charge.

DakotaQ Internet Services
"We Build Websites that Do Something!"
OpenCart Extensions, Installation Support, and Customization
Multi Image Management for 1.5.2+ and 1.5.3.1
Multi Image Management for 1.5.0+


New member

Posts

Joined
Thu May 10, 2012 8:36 pm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests