Page 5 of 7

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Wed Oct 31, 2012 4:18 pm
by florinsith
It must be some difference since it doesnt find it. You have to find that line in category.tpl copy it and replace the one in the xml that is attepmting to find.Evan the spaces will make a difference if they are there.

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Wed Oct 31, 2012 4:40 pm
by megahuman
Just out of curiosity, would this error be in reference to product.tpl file, not the category,tpl?

Code: Select all

---------- Date: 2012-10-30 22:48:59 ~ IP : 180.76.5.178 ----------
REQUEST URI : /index.php?route=product/product&path=404_405_406&product_id=3679
MOD DETAILS:
   modFile   : /home/buzzgear/public_html/vqmod/xml/product-display-settings.xml
   id        : Product Display Settings
   version   : 1.0
   vqmver    : 2.1.5
   author    : Flo from shopencart.com
SEARCH NOT FOUND (ABORTING MOD): <div class="name"><a href="<?php echo $product['href']; ?>"><?php echo $product['name']; ?></a></div>

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Sat Nov 03, 2012 2:40 pm
by zerobyte
Hello,
i'm a newbie on Opencart.
I have a new Opencart ( ver. 1.5.4.1 ), installed VqMod, then installed your mod, then copied file pds.php in each language/xxx/product/ folder that i created ( in admin settings ), but always get this :

Notice: Error: Could not load language catalog/field! in /home/.../opencart/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 41

where i must look for to solve this problem?
Thanks for any help!

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Mon Nov 05, 2012 12:30 am
by florinsith
megahuman wrote:Just out of curiosity, would this error be in reference to product.tpl file, not the category,tpl?

Code: Select all

---------- Date: 2012-10-30 22:48:59 ~ IP : 180.76.5.178 ----------
REQUEST URI : /index.php?route=product/product&path=404_405_406&product_id=3679
MOD DETAILS:
   modFile   : /home/buzzgear/public_html/vqmod/xml/product-display-settings.xml
   id        : Product Display Settings
   version   : 1.0
   vqmver    : 2.1.5
   author    : Flo from shopencart.com
SEARCH NOT FOUND (ABORTING MOD): <div class="name"><a href="<?php echo $product['href']; ?>"><?php echo $product['name']; ?></a></div>
Its related to the product.tpl, more precisesly the related products in product..tpl
zerobyte wrote:Hello,
i'm a newbie on Opencart.
I have a new Opencart ( ver. 1.5.4.1 ), installed VqMod, then installed your mod, then copied file pds.php in each language/xxx/product/ folder that i created ( in admin settings ), but always get this :

Notice: Error: Could not load language catalog/field! in /home/.../opencart/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 41

where i must look for to solve this problem?
Thanks for any help!
Doesnt seem related to the mod, the mod doesnt add any refference to the catalog/field language file.

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Tue Nov 06, 2012 10:36 am
by megahuman
Well I'm getting this one now...

Code: Select all

---------- Date: 2012-11-06 02:34:19 ~ IP : 124.180.80.36 ----------
REQUEST URI : /index.php?route=product/category&path=404_409_412
MOD DETAILS:
   modFile   : /home/buzzgear/public_html/vqmod/xml/product-display-settings.xml
   id        : Product Display Settings
   version   : 1.0
   vqmver    : 2.1.5
   author    : Flo from shopencart.com
SEARCH NOT FOUND (ABORTING MOD): <div class="name"><a href="<?php echo $product['href']; ?>"><?php echo $product['name']; ?></a></div>

----------------------------------------------------------------------
This particular line of code is found in both Product.tpl and Category.tpl, as in they're found EXACTLY right, by doing a 'search' and pasting that whole line of code it is found.

So it shouldn't be doing this?

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Fri Nov 09, 2012 12:36 am
by florinsith
Maybe there is a vqmod that modifies the file before pds gets to it. You should check the file in the vqmod cache. If the line is modified, replace the one in the pds xml with the modified one from the cache.

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Sat Nov 10, 2012 11:54 am
by harleybill
Thanks for a great mod.

Any chance of adding MPN (Manufacturers Part Number)?

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Mon Nov 12, 2012 6:12 am
by florinsith
Yes, I will add all the new fields soon.

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Mon Nov 12, 2012 9:25 pm
by DefconRhall
Will you be updating this mod to check the Requires shipping field, and displaying a "Free Shipping" or other text/image if it is set to false?

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Mon Nov 19, 2012 11:15 am
by DefconRhall
I've been looking through the mods/extensions and I can not find a mod that adds a "Free Shipping" text to the products pages, and the only paid mod (ironically the only mod I can find that does this) does not work in 1.5.4.

This should really be a built in feature of OpenCart, it's so basic and simple to have it.

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Thu Nov 22, 2012 4:27 am
by florinsith
Yet its not that simple because wach user has a different request from this kind of mod. You should get one of the product labels mods and manually addd the free shipping label to each product you want.

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Thu Dec 06, 2012 2:47 pm
by stenzin
Hi,

Thanks for this as its almost what I am looking for. Would you be able to add ISBN as one of the option?

Thanks again for this

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Wed Feb 27, 2013 4:33 am
by Ljubo
this vqmod is exactly what I need.
however, it gives me an error on 1.5.3.1, as follows:
"Parse error: syntax error, unexpected ',', expecting ')' in /home/xyz/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_category.php on line 241"

and it seems like I am not the only one with this problem.
have you guys solved it yet?

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Fri Mar 01, 2013 3:48 pm
by florinsith
Atach the mentioned file in the error line.

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Fri Mar 01, 2013 3:58 pm
by Ljubo
thanks, I have kind a solved it already.

for those with similar problem, have a look at yours vqmod cached corresponding file and line.
there would be probably missing a comma sign ( " , ") at the end of one line which is making problem.
then go to this module's vqmod xml file and find where it modifies that file and line - put inside that missing comma and voila.

by the way, in one more place within this xml is similar mistake (dr.bogger's version).

all in one, this is a must have module!

thank you flo!

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Sat Mar 09, 2013 12:52 am
by modernmagic
Is it possible to add the other product options?

ean jan isbn mpn location
length width height

With this info I should be able to modify the css to create a table-like columned look for the list view.

Thanks for the great module!

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Sat Mar 09, 2013 6:05 pm
by jadeye
Dear florinsith,

Thumbs up for the work!!! :)

How difficult will it be for you to modify this for OC v1.5.0??

Thanx,

A Free Contributor - jadeye - http://www.gushpetshop.com

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Fri Mar 22, 2013 10:36 pm
by tjsystems
Any plans to update for 1.5.5.1?

thnks,
TJ

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Tue Apr 02, 2013 10:09 pm
by KW2912
HI there,

Firstly thanks for sharing the mod - really really useful.

I'm getting the following errors showing at the top of my page:

PHP Notice: Undefined index: linkto in /blah/blah/blah/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_common_header.php on line 203

PHP Notice: Undefined index: linkto in /blah/blah/blah/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_common_header.php on line 220

Does anyone have any ideas what's causing this or indeed how I can fix it.

Thanks in advance

Re: [vQmod]Product Display Settings (free)

Posted: Wed Apr 03, 2013 2:35 am
by modernmagic
Does anyone else want the other product options: ean,jan,isbn,mpn,location,length,width, and height?