Post by florinsith » Wed Oct 31, 2012 4:18 pm

It must be some difference since it doesnt find it. You have to find that line in category.tpl copy it and replace the one in the xml that is attepmting to find.Evan the spaces will make a difference if they are there.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by megahuman » Wed Oct 31, 2012 4:40 pm

Just out of curiosity, would this error be in reference to product.tpl file, not the category,tpl?

Code: Select all

---------- Date: 2012-10-30 22:48:59 ~ IP : 180.76.5.178 ----------
REQUEST URI : /index.php?route=product/product&path=404_405_406&product_id=3679
MOD DETAILS:
   modFile   : /home/buzzgear/public_html/vqmod/xml/product-display-settings.xml
   id        : Product Display Settings
   version   : 1.0
   vqmver    : 2.1.5
   author    : Flo from shopencart.com
SEARCH NOT FOUND (ABORTING MOD): <div class="name"><a href="<?php echo $product['href']; ?>"><?php echo $product['name']; ?></a></div>

Web Design and Development at 7 Design


Active Member

Posts

Joined
Tue Dec 14, 2010 4:57 pm

Post by zerobyte » Sat Nov 03, 2012 2:40 pm

Hello,
i'm a newbie on Opencart.
I have a new Opencart ( ver. 1.5.4.1 ), installed VqMod, then installed your mod, then copied file pds.php in each language/xxx/product/ folder that i created ( in admin settings ), but always get this :

Notice: Error: Could not load language catalog/field! in /home/.../opencart/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 41

where i must look for to solve this problem?
Thanks for any help!

Newbie

Posts

Joined
Sat Nov 03, 2012 2:35 pm

Post by florinsith » Mon Nov 05, 2012 12:30 am

megahuman wrote:Just out of curiosity, would this error be in reference to product.tpl file, not the category,tpl?

Code: Select all

---------- Date: 2012-10-30 22:48:59 ~ IP : 180.76.5.178 ----------
REQUEST URI : /index.php?route=product/product&path=404_405_406&product_id=3679
MOD DETAILS:
   modFile   : /home/buzzgear/public_html/vqmod/xml/product-display-settings.xml
   id        : Product Display Settings
   version   : 1.0
   vqmver    : 2.1.5
   author    : Flo from shopencart.com
SEARCH NOT FOUND (ABORTING MOD): <div class="name"><a href="<?php echo $product['href']; ?>"><?php echo $product['name']; ?></a></div>
Its related to the product.tpl, more precisesly the related products in product..tpl
zerobyte wrote:Hello,
i'm a newbie on Opencart.
I have a new Opencart ( ver. 1.5.4.1 ), installed VqMod, then installed your mod, then copied file pds.php in each language/xxx/product/ folder that i created ( in admin settings ), but always get this :

Notice: Error: Could not load language catalog/field! in /home/.../opencart/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 41

where i must look for to solve this problem?
Thanks for any help!
Doesnt seem related to the mod, the mod doesnt add any refference to the catalog/field language file.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by megahuman » Tue Nov 06, 2012 10:36 am

Well I'm getting this one now...

Code: Select all

---------- Date: 2012-11-06 02:34:19 ~ IP : 124.180.80.36 ----------
REQUEST URI : /index.php?route=product/category&path=404_409_412
MOD DETAILS:
   modFile   : /home/buzzgear/public_html/vqmod/xml/product-display-settings.xml
   id        : Product Display Settings
   version   : 1.0
   vqmver    : 2.1.5
   author    : Flo from shopencart.com
SEARCH NOT FOUND (ABORTING MOD): <div class="name"><a href="<?php echo $product['href']; ?>"><?php echo $product['name']; ?></a></div>

----------------------------------------------------------------------
This particular line of code is found in both Product.tpl and Category.tpl, as in they're found EXACTLY right, by doing a 'search' and pasting that whole line of code it is found.

So it shouldn't be doing this?

Web Design and Development at 7 Design


Active Member

Posts

Joined
Tue Dec 14, 2010 4:57 pm

Post by florinsith » Fri Nov 09, 2012 12:36 am

Maybe there is a vqmod that modifies the file before pds gets to it. You should check the file in the vqmod cache. If the line is modified, replace the one in the pds xml with the modified one from the cache.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by harleybill » Sat Nov 10, 2012 11:54 am

Thanks for a great mod.

Any chance of adding MPN (Manufacturers Part Number)?

Harleybill
http://spaparts1.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Tue May 04, 2010 7:01 pm


Post by florinsith » Mon Nov 12, 2012 6:12 am

Yes, I will add all the new fields soon.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by DefconRhall » Mon Nov 12, 2012 9:25 pm

Will you be updating this mod to check the Requires shipping field, and displaying a "Free Shipping" or other text/image if it is set to false?

New member

Posts

Joined
Thu Aug 30, 2012 11:00 am

Post by DefconRhall » Mon Nov 19, 2012 11:15 am

I've been looking through the mods/extensions and I can not find a mod that adds a "Free Shipping" text to the products pages, and the only paid mod (ironically the only mod I can find that does this) does not work in 1.5.4.

This should really be a built in feature of OpenCart, it's so basic and simple to have it.

New member

Posts

Joined
Thu Aug 30, 2012 11:00 am

Post by florinsith » Thu Nov 22, 2012 4:27 am

Yet its not that simple because wach user has a different request from this kind of mod. You should get one of the product labels mods and manually addd the free shipping label to each product you want.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by stenzin » Thu Dec 06, 2012 2:47 pm

Hi,

Thanks for this as its almost what I am looking for. Would you be able to add ISBN as one of the option?

Thanks again for this

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 30, 2011 5:27 am

Post by Ljubo » Wed Feb 27, 2013 4:33 am

this vqmod is exactly what I need.
however, it gives me an error on 1.5.3.1, as follows:
"Parse error: syntax error, unexpected ',', expecting ')' in /home/xyz/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_category.php on line 241"

and it seems like I am not the only one with this problem.
have you guys solved it yet?

Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 31, 2011 10:07 pm
Location - Serbia

Post by florinsith » Fri Mar 01, 2013 3:48 pm

Atach the mentioned file in the error line.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by Ljubo » Fri Mar 01, 2013 3:58 pm

thanks, I have kind a solved it already.

for those with similar problem, have a look at yours vqmod cached corresponding file and line.
there would be probably missing a comma sign ( " , ") at the end of one line which is making problem.
then go to this module's vqmod xml file and find where it modifies that file and line - put inside that missing comma and voila.

by the way, in one more place within this xml is similar mistake (dr.bogger's version).

all in one, this is a must have module!

thank you flo!

Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 31, 2011 10:07 pm
Location - Serbia

Post by modernmagic » Sat Mar 09, 2013 12:52 am

Is it possible to add the other product options?

ean jan isbn mpn location
length width height

With this info I should be able to modify the css to create a table-like columned look for the list view.

Thanks for the great module!

Joomla Web Site Designer at www.modernmagic.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Feb 09, 2013 4:55 am


Post by jadeye » Sat Mar 09, 2013 6:05 pm

Dear florinsith,

Thumbs up for the work!!! :)

How difficult will it be for you to modify this for OC v1.5.0??

Thanx,

A Free Contributor - jadeye - http://www.gushpetshop.com

Imagehttp://nwg.co.il/
“Compassion is the basis of morality.”
― Arthur Schopenhauer


New member

Posts

Joined
Sun Jul 15, 2012 12:35 am

Post by tjsystems » Fri Mar 22, 2013 10:36 pm

Any plans to update for 1.5.5.1?

thnks,
TJ

Live with 2.2.0.0 fully SSL.


Active Member

Posts

Joined
Sun Aug 26, 2012 5:39 pm
Location - NL, Amsterdam

Post by KW2912 » Tue Apr 02, 2013 10:09 pm

HI there,

Firstly thanks for sharing the mod - really really useful.

I'm getting the following errors showing at the top of my page:

PHP Notice: Undefined index: linkto in /blah/blah/blah/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_common_header.php on line 203

PHP Notice: Undefined index: linkto in /blah/blah/blah/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_common_header.php on line 220

Does anyone have any ideas what's causing this or indeed how I can fix it.

Thanks in advance

Newbie

Posts

Joined
Mon Mar 11, 2013 11:17 pm

Post by modernmagic » Wed Apr 03, 2013 2:35 am

Does anyone else want the other product options: ean,jan,isbn,mpn,location,length,width, and height?

Joomla Web Site Designer at www.modernmagic.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Feb 09, 2013 4:55 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests