Post by marcelwoo » Tue Mar 06, 2012 6:20 pm

Thx! I will give it a shot.

"We help each other to grow". That's the opencart community!

All free mods
Home Based Ebay business Opportunity(not ads)


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Mar 29, 2011 1:45 am

Post by dad2001 » Sat Mar 10, 2012 3:26 pm

Hi florinsith.

I want to use that for the module: Featured, Latest, Bestsellers and Specials

Please help me ! Thank

Newbie

Posts

Joined
Mon Mar 05, 2012 5:34 pm

Post by florinsith » Sat Mar 10, 2012 6:26 pm

added support for the product modules (latest, special, bestseller, featured).

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by wroughtec » Sat Mar 17, 2012 8:46 pm

After updating to 1.5.2.2 get the following error when this mod is active SVN: rev 941:

Notice: Undefined index: quantity in /**/OpenCart/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_category.php on line 264Notice: Undefined index: stock_status in /**/OpenCart/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_category.php on line 265

On Categories that do not have any products - I confess I have not checked if this was the case prior to upgrade.

New member

Posts

Joined
Sat Feb 18, 2012 7:45 am

Post by MrTech » Sat Mar 17, 2012 11:36 pm

marcelwoo wrote:Any idear what's wrong?
Somebody just gave away their British heritage. Sorry to go off topic but I notice British folk say I-DEAR instead of IDEA and always laughed when I heard this and other words with R's being added everywhere just for the heck of it.

However, it's the first time I've seen it written with the R included! Classic...

Since I've picked on you, let me tell you something about us Canadians to make it fair. We don't actually talk to each other say EH all the time. However, we know everybody expects us to talk like this eh? So, when talking to non-Canadians we'll throw a bunch of Eh's into the mix because we know it will make you laugh at us. Nobody invades Canada, they are always drunk eh?

@florinthsith - Thanks for this great mod, should be and should have been core from the beginning.

~
Install Extensions OR OpenCart Fast Service! PayPal Accepted
I will professionally install and configure any free or purchased theme, module or extension.

Visit http://www.mrtech.ca if you need an OpenCart webmaster
~


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 09, 2012 2:39 pm
Location - Canada, Eh!

Post by wroughtec » Tue Mar 20, 2012 5:53 pm

Code: Select all

264: if ($result['quantity'] <= 0) {
265:     $rstock = $result['stock_status'];
264: Undefined index: quantity
265: Undefined index: stock_status

These are the 2 lines in vq2-catalog_controller_product_category.php that it does not like when there are no products in category or search.

Below are my admin settings:

Display sku in product listing? No
Display sku in product page? No
Display model in product listing? Yes
Display manufacturer in product listing? No
Display location in product listing? No
Display location in product page? No
Display upc in product listing? No
Display upc in product page? No
Display stock status/qty in product listing? No

Any ideas?

New member

Posts

Joined
Sat Feb 18, 2012 7:45 am

Post by dimko » Tue Mar 20, 2012 7:00 pm

@florinsith: Nice extension, thanks a lot ;)

Just being curious, since there's no database involvement, where it keeps the settings' data? :)

Using OpenCart v1.5.1.3


Active Member

Posts

Joined
Sun Sep 25, 2011 2:10 am

Post by florinsith » Wed Mar 21, 2012 1:12 am

In the settings table in the db.
I will look into the problem mentioned 1 post above.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by wroughtec » Wed Mar 21, 2012 1:27 am

florinsith wrote:I will look into the problem mentioned 1 post above.
Thanks

New member

Posts

Joined
Sat Feb 18, 2012 7:45 am

Post by florinsith » Wed Mar 21, 2012 5:05 am

okay, its fixed now, so please redownload it.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by wroughtec » Wed Mar 21, 2012 5:21 am

florinsith wrote:okay, its fixed now, so please redownload it.

Great can confirm now works :)

New member

Posts

Joined
Sat Feb 18, 2012 7:45 am

Post by maccadon » Mon Mar 26, 2012 10:57 pm

Hi, thanks for this great mod but i have a problem.
I only displays the model on de frontpage module featured.
When i go to the category pages it doesn't show it?

http://bit.ly/dxf5LB

Active Member

Posts

Joined
Thu Aug 05, 2010 9:57 pm

Post by florinsith » Mon Mar 26, 2012 11:32 pm

check the vqmod log and see what errors you get.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by maccadon » Tue Mar 27, 2012 3:38 am

There are no errors (no data) in de vqmod.log

Active Member

Posts

Joined
Thu Aug 05, 2010 9:57 pm

Post by florinsith » Tue Mar 27, 2012 3:54 am

it seems to me like you modified it , so I cant help.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by dklnd » Fri Apr 06, 2012 1:55 am

Hi Florsinth,

Thanks for the great work! Just what I was looking for :-)

Only, I want the text "location" "brand" "Model" not to show in the category page. What do I have to delete in the XML file to archieve this.

Many thanks again!

Sander

Active Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 6:30 pm

Post by florinsith » Fri Apr 06, 2012 3:08 am

For that you need to modify the pds language file(catalog one) and just leave the fields for those words with just a space.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by zreon » Sat Apr 07, 2012 11:46 pm

For some reason my settings aren't having any effect on the the display. Here is the error I am getting my the log

Code: Select all

SEARCH NOT FOUND (ABORTING MOD): html += '  <div class="name">' + $(element).find('.name').html() + '</div>';

Newbie

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:45 pm

Post by iomedesimo » Tue Apr 24, 2012 4:09 pm

it's great!!!! 5 stars

I added this to other modules, and everything is perfect

Now I would like to add the link to the manufacturer's name.
how to do this?
I tried but ... ???

New member

Posts

Joined
Thu Dec 08, 2011 6:33 pm

Post by florinsith » Tue Apr 24, 2012 5:23 pm

I didnt add the manufacturer as link in listing because I think it would confuse visitors having 2 different link on a product.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests