Page 1 of 2

[vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Mon Jan 02, 2012 9:51 am
by Qphoria
Supported OpenCart Versions:
================
1.4.x
1.5.x
2.x.x


What does it do:
================
This mod adds the ability to add multiple coupon codes at one time during normal coupon entry.
The normal single textbox has been replaced with a textarea so that you can enter multiple codes, one per line.


Video Demo:
================
http://screencast.com/t/f8adMNH7


Main features:
==============
* Enter multiple coupon codes at one time for the same discount settings
* Uses vQmod so no core edits or overwrites
Image

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Mon Jan 02, 2012 10:43 am
by d7a7z7e7d
Right on, can we get this added to core? Or would this be considered bloat?

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Mon Jan 02, 2012 11:00 am
by JAY6390
A 39K vQmod is going to be nothing in real terms of code, so I'd go for a thumbs up for this to be added to the core 8)

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Wed Jan 04, 2012 3:44 am
by jimaras
Nice thank you.

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Thu Jan 05, 2012 12:46 pm
by missjames
Thanks Q!!!!!!!!

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Sat Jan 14, 2012 10:45 am
by Klimskady
Excellent vQmod, would be a good addition to the core.

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Tue Jan 24, 2012 1:20 am
by Nile
Hi Q

WOW that is fantastic. It'll save me years!!!

I want it, and I want it now! How do I get it??

I'm new to opencart and don't even know what vQmod is! Can you tell me how to load vQmod and how to load this amazing mod.

many thanks

Nile

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Tue Jan 24, 2012 1:37 am
by Qphoria

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Sun Mar 11, 2012 12:04 pm
by kidsclubhouse
I just had to load 500 vouchers as im participating in a grabadeal and this worked perfectly!!! ;D
Well, that was once I increased the coupon max characters allowed (we work on 16 not the preset allowance of 10 open cart has). But found out that easy to change with a quick search of the forums.

You are awesome...thanks so much for this as it works as dream and stopped me spending days entering coupons! (which would have sent me .. :crazy: )

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Thu Apr 19, 2012 5:40 am
by waldz
That's great. Just what I was looking for. Thankyou ever so much :)

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Thu Apr 19, 2012 6:05 am
by waldz
It's worth noting that this code doesn't appear to update the text entry box for codes that have already been created. This had me stumped for a little while, but upon creating a new coupon the code kicks in and expands the text box.

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Wed Apr 25, 2012 4:29 am
by Qphoria
waldz wrote:It's worth noting that this code doesn't appear to update the text entry box for codes that have already been created. This had me stumped for a little while, but upon creating a new coupon the code kicks in and expands the text box.
Correct because you "add" batches.. you can't edit batches

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Thu May 10, 2012 2:34 am
by hudbarnett
This was like a dream come true. I also had to add 500 codes and after adding 10 i decided to search for a solution and then i found the batch loader... Thanks guy it works a treat and has saved me hours of voucher code adding. :D

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Mon Jul 02, 2012 5:15 pm
by gradientmedia
Amazing, works like a charm! This saved us so much time, keep up the good work!!

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Wed Oct 10, 2012 5:40 am
by nikythebest
Hello,

I just installed your module but the problem is that I got this error with number of characters: 3 to 10 characters. I am using 1.5.1.2

Please help me.

thank you

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Wed Oct 10, 2012 5:45 am
by nikythebest
How to add about 100 coupons? Thank you

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Fri Nov 09, 2012 2:54 am
by fourgood
Is it possible to batch remove used coupon codes?
Maybe with a SQL command?

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Fri Nov 09, 2012 1:33 pm
by Jacqueline
thank you for this amazing mod. :)

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Sun Jan 27, 2013 5:10 am
by rasoo
This is a very useful mod . thank you. Is it possible to add some search or filter facility or may be a column to show if coupon has been reedemed .. as very quickly the list of coupons build up and hard to keep track of the coupons when many pages of coupons.

Re: [vQmod] - Batch Coupon Codes

Posted: Fri Jul 19, 2013 3:38 pm
by edvers
hello,

works this module only with the English version? In the German version nothing changes, but when I switch to the English version - everything works perfectly. When I switch back to the German version everything works too, but only until the cache in vQmod is not deleted.

thanks

Pavel