Post by fido-x » Sat Nov 26, 2011 7:01 pm

This vQmod will display the manufacturer's image or logo on the manufacturer list page on the front-end and in the back-end.

Image
Modules for OpenCart 2.3.0.2
Homepage Module [Free - since OpenCart 0.7.7]
Multistore Extensions
Store Manager Multi-Vendor/Multi-Store management tool

If you're not living on the edge ... you're taking up too much space!


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 28, 2008 1:09 am
Location - Tasmania, Australia

Post by JAY6390 » Sat Nov 26, 2011 7:35 pm

He's back! Nice work fido!

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by makingtrails » Tue Nov 29, 2011 6:36 pm

Nice One, Just what I needed.

Is it possible to mod it for the product page? instead of Brand - Any Brand it shows the logo.

Cheers

J

User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 7:11 pm

Post by roozaimee » Thu Dec 01, 2011 1:40 pm

Hi

looks like not works with mine.... here's the error log

---------- Date: 2011-12-01 05:12:14 ~ IP : 219.93.81.94 ----------
REQUEST URI : /mall/admin/index.php?route=module/vqmod_manager&token=7beaaee40db58aa3322803aaae1032e0
MOD DETAILS:
modFile : /home/a6137586/public_html/mall/vqmod/xml/manufacturer_images.xml
id : Manufacturer Images for OpenCart 1.5.x
version : 1.0.0
vqmver : 2.1.5
author : fido-x
Could not resolve path for [catalog/view/MarketInSG_Orange/default/template/product/manufacturer_list.tpl]
is there any alteration should be done?
please advise

best regards

Newbie

Posts

Joined
Sat Nov 26, 2011 12:12 pm

Post by fido-x » Thu Dec 01, 2011 4:11 pm

roozaimee wrote:Hi

looks like not works with mine.... here's the error log
Could not resolve path for [catalog/view/MarketInSG_Orange/default/template/product/manufacturer_list.tpl]
is there any alteration should be done?
You have your template in the WRONG folder.

All your templates should be in the "catalog/view/theme" folder. It looks like you've renamed it, and that is the cause of your problem.

Image
Modules for OpenCart 2.3.0.2
Homepage Module [Free - since OpenCart 0.7.7]
Multistore Extensions
Store Manager Multi-Vendor/Multi-Store management tool

If you're not living on the edge ... you're taking up too much space!


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 28, 2008 1:09 am
Location - Tasmania, Australia

Post by makingtrails » Fri Dec 02, 2011 6:52 pm

In theory does this mod create a new function

Code: Select all

<?php echo $category['manufacturer'][$i]['image']; ?>
so I can display the manufacturers image anywhere??

What I'm trying to do is place a manufacturers logo on the product page without editing the source code (see http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=21&t=36932)

Also I want to crop the image from 400x400 to 150x50? possible?

User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 7:11 pm

Post by 2fmedia » Thu Dec 15, 2011 9:37 pm

Great VQMod!!

I've been trying to add the Manufacturers logo to the manufacturer info page as well using the code below, but it throws up the following error.

'Undefined Variable: category'

Code: Select all

	
	<file name="catalog/view/theme/fredandeve/template/product/manufacturer_info.tpl">
		<operation>
			<search position="replace" trim="true"><![CDATA[
			<h1><?php echo $heading_title; ?></h1>
			]]></search>
			<add><![CDATA[
			<img src="<?php echo $category['manufacturer'][$i]['image']; ?>" alt="<?php echo $category['manufacturer'][$i]['name']; ?>" /><br /><h1><?php echo $heading_title; ?></h1>
			]]></add>
		</operation>
	</file>
Any ideas on how to fix this?

Newbie

Posts

Joined
Thu Nov 17, 2011 7:24 pm

Post by mantisviii » Tue Dec 20, 2011 6:28 pm

Would love a vqmod for in info page instead of the list?

having a hard time to get the image in the brand page.

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 13, 2011 9:13 am

Post by bobwhite » Thu Apr 05, 2012 4:09 am

fido-x wrote:This vQmod will display the manufacturer's image or logo on the manufacturer list page on the front-end and in the back-end.
manufacturer_images.xml
Hi fido-x,
I just installed your vqmod and it is working great. Thank you!

Bob

User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Jan 26, 2012 8:20 am

Post by melomanda » Fri Apr 06, 2012 1:54 am

Hi I installed the vQMod and works great!. But I need to put the manufacturer logo in the product list and in the product detail list too (I attach two examples). There is a way to do that? I'm not an expert in programming issues :-[ .

Thanks!

Attachments

manufacturerlogo02.jpg

Manufacturer logo in the product detail - manufacturerlogo02.jpg (37.91 KiB) Viewed 7802 times

manufacturerlogo01.jpg

Manufacturer logo in the product list - manufacturerlogo01.jpg (18.73 KiB) Viewed 7802 times


Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 06, 2012 1:46 am

Post by ogia » Wed Apr 11, 2012 1:03 pm

EDITED: Works great in 1.5.2.1

Using OC 1.5.2.1


Newbie

Posts

Joined
Sun Apr 08, 2012 1:00 pm

Post by Jimako » Mon Apr 23, 2012 12:39 am

Thank you very much. Exactly what I need.

Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 27, 2012 8:38 pm

Post by max2011 » Thu Apr 26, 2012 12:22 am

nice mod

But how can i change the size of the images on the list page, they very small, can't hardly see them.
http://new.alnaizak.net/index.php?route ... nufacturer

thanks

Newbie

Posts

Joined
Sat Aug 20, 2011 12:00 am

Post by hebiki » Fri Nov 02, 2012 12:17 pm

doesnt work for 1.5.3

New member

Posts

Joined
Sun Oct 10, 2010 4:00 pm

Post by Brite Light LEDs » Tue Oct 15, 2013 3:46 am

have installed to v1.5.2.1 but it only makes the brands on product page clickable , but do not change text to a image?

Automotive Lighting upgrades
http://www.BriteLightLEDs.co.uk


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Apr 25, 2012 12:47 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests