Post by yiyinlah » Wed Nov 16, 2011 7:23 am

yiyinlah wrote: How do I make it such that when the email gets sent, the subject title is:

Enquiry: (Subject)

instead of "Enquiry (Subject)"?

Also, is it possible to add more fields by editing your vQmod file?
If yes, which should I follow?
The telephone field? Or subject?

Thank you so much!
Above question is unanswered yet.
Please help me if you know. Thank you very much.

Anyway, I tried copying your phone/subject format & try to create a field for myself.
The field would be name: "Order ID:" & the entry is: "orderid".

Funny thing is, i could not get it to work correctly.
When going to the contact page, I can't see the "Order ID:" field, but let's say I forget to fill in the required fields, we'll get the error message right? It's when I forget to fill in the required fields, then my "Order ID" field would show.

I sucks at php & basically, I only know how to copy & paste, I know nothing about php at all.
I've been trying to figure it out for more than 7 hours already, still no idea..

So please take a look at my website: http://bit.ly/scshc8
& see the first look, & then try not filling in the required fields, you'll be able to see what's the problem already.

I've attached the edited vQmod file which I edited so you'll be able to see for any errors which I did wrong.

Thank you very much!

I'm feeling very stressed out T__T

Attachments

$_['entry_orderid'] = 'Order ID:';
is the new field I tried to add.


I'm using Opencart 1.5.4.1 & vQmod 2.3.2.


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 23, 2010 1:19 pm
Location - Singapore

Post by yiyinlah » Fri Nov 18, 2011 1:57 pm

Hello?
Anyone able to help me on my above replies please??

I'm using Opencart 1.5.4.1 & vQmod 2.3.2.


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 23, 2010 1:19 pm
Location - Singapore

Post by tomkirk23 » Mon Nov 21, 2011 3:33 am

Hi: I am on 1.5.1. I am interested in getting this "Better Contact Form" to work. I am seeing no difference on the screen.

I am getting the following message in my VQMOD.LOG file: " id : A Better Contact Form version : 3.0 vqmver : 2.1.4 author : http://www.opencart-extensions.co.uk SEARCH NOT FOUND (ABORTING MOD): $this->data['name'] = $this->customer->getFirstName();"

Any thoughts?

Newbie

Posts

Joined
Wed Nov 09, 2011 11:14 pm

Post by yiyinlah » Mon Nov 21, 2011 5:07 pm

Open your vqmod XML file for this contact from, try searching the error line in your code editor, then after that, look for which file it's under, & try to fix your problem, maybe there's a little modification to your original code.

I'm using Opencart 1.5.4.1 & vQmod 2.3.2.


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 23, 2010 1:19 pm
Location - Singapore

Post by tomkirk23 » Wed Nov 23, 2011 6:42 am

my catalog/controller/information/contact.php doesn't even have the term "FirstName" in it anywhere (this is what is failing). I am on 1.5.1. Tried to figure it out, no luck.

Newbie

Posts

Joined
Wed Nov 09, 2011 11:14 pm

Post by yiyinlah » Wed Nov 23, 2011 10:22 am

Is it on a fresh install?
I'm also a noob, so I can't help much.
Probably the experts can help you.

If this will be of any help, I've attached the file for my catalog/controller/information/contact.php.
I'm on 1.5.1.3, but I reckon it's the same as 1.5.1.

Do a backup, then try using my file, see if it works for you :)
If doesn't, use back your own file & try to fix it.

Attachments

PLEASE REMEMBER TO BACKUP!


I'm using Opencart 1.5.4.1 & vQmod 2.3.2.


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 23, 2010 1:19 pm
Location - Singapore

Post by Vytenis » Thu Jan 05, 2012 8:59 pm

Hello,

First - great mod, helped me a lot. Also I made some small improvements. Catching only senders IP is not enough for me, so I wanted to catch url where this comments was made (because I use in addition another vqmod, which enables users to comment on concrete product), also to gather additional information about the user like time the comment was made, his user agent (if he reports some problems on the site)
Find the code attached;) It is for the .xml file

<file name="catalog/controller/information/contact.php">
<operation>
<search position="replace" offset="1"><![CDATA[$mail->setSubject(sprintf($this->language->get('email_subject'), $this->request->post['name']));]]></search>
<add><![CDATA[$mail->setSubject(sprintf($this->language->get('email_subject'), $this->request->post['subject']));
$emailmessage =
"Name: ".$this->request->post['name'].
"\nSubject: ".$this->request->post['subject'].
"\nEmail: ".$this->request->post['email'].
($this->request->post['phone']!=''?"\nTelephone: ".$this->request->post['phone']:"").
"\n\n".$this->request->post['enquiry'].
"\n\n----------------------------------------\n\nSender's IP Address: ".$_SERVER['REMOTE_ADDR'].
"\n Date and time: ".date('Y-m-d H:i:s').
"\n User agent: ".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'].
"\n Link from where came: ".$_SERVER['REQUEST_URI'];
$mail->setText(strip_tags(html_entity_decode($emailmessage, ENT_QUOTES, 'UTF-8')));]]></add>

New member

Posts

Joined
Mon Aug 01, 2011 1:33 am

Post by vhenning » Mon Jan 23, 2012 5:26 pm

i want to insert the content of the new field in every ordermail! kann you help me with the script.

THX

Newbie

Posts

Joined
Thu Dec 01, 2011 6:16 pm

Post by tobul » Wed Jan 25, 2012 8:26 am

thank you..

New member

Posts

Joined
Tue Nov 22, 2011 9:22 pm

Post by JamesMason » Fri Jan 27, 2012 2:34 am

Hello. Thank you for the addon.

I made a little edit in the way it displays the address, so instead of the 't/p' I put in a <br /> so it displayed a empty line between the owner name and the address.

www.polarlinks.co.uk - Advertising solution within the UK


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Sat Dec 17, 2011 2:42 am

Post by haydent » Fri Jan 27, 2012 9:06 am

thanks simon, works great, just what i was looking for

User avatar
New member

Posts

Joined
Wed Nov 09, 2011 9:50 am
Location - Sydney, Australia

Post by tobul » Wed Feb 08, 2012 9:06 pm

For me it work ok in firefox and chrome but for some reson in IE he still ask for subject after you put one....weard i back to the orginal.still thanks....

New member

Posts

Joined
Tue Nov 22, 2011 9:22 pm

Post by Out2lunch » Tue Apr 10, 2012 8:59 pm

Any chance for a fix for this, as its broken on 1.5.2.1

This is a great mod, so thanks in advance...

New member

Posts

Joined
Wed Jun 29, 2011 9:32 pm

Post by Klimskady » Wed Apr 11, 2012 2:21 am

A fix for this would be wonderful as it seems to be a really useful vQmod, as an aside I would prefer to remove the address from the contact us page would that be able to be done easily?

Thanks Simon

Active Member

Posts

Joined
Tue Jun 07, 2011 7:57 am

Post by seanextra » Thu Apr 12, 2012 11:38 pm

Hi all,
Im having alot of trouble locating the Login script as im getting double of Login window and a few others they have doubled Div6 thats needs to be de;eted but cant find the Login Script ? any help much appreciated

Newbie

Posts

Joined
Sun Apr 08, 2012 8:31 pm

Post by opencart-templates » Mon Apr 23, 2012 8:52 pm

Some nice changes although I would also suggest setting autocomplete to off on the captch input.

It can get annoying if the auto-complete covers the captcha image below it.

Code: Select all

<input type="text" value="" autocomplete="off" name="captcha">

Advanced Professional Email Template
Customers Pre-Sale. Inc abandoned cart email
Order Follow-Up Email. Inc request review
Email Validation with ZeroBounce


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon May 16, 2011 7:24 pm
Location - UK

Post by dawebdeveloper » Sat Apr 28, 2012 10:34 am

Hi Simon,
I'm trying to install the vqmod in my localhost. But I get the following error message
Access forbidden!

You don't have permission to access the requested directory. There is either no index document or the directory is read-protected.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 403

localhost
04/27/12 22:02:00
Apache/2.2.11 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8i PHP/5.2.9

Where should I go to change my folder permission? Please help so that I can use your better contact form


Posts

Joined
Wed Mar 21, 2012 4:39 pm

Post by Klimskady » Sun Apr 29, 2012 5:48 am

dawebdeveloper wrote:Hi Simon,
I'm trying to install the vqmod in my localhost. But I get the following error message
Access forbidden!

You don't have permission to access the requested directory. There is either no index document or the directory is read-protected.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 403

localhost
04/27/12 22:02:00
Apache/2.2.11 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8i PHP/5.2.9

Where should I go to change my folder permission? Please help so that I can use your better contact form
Using your FTP software, follow the instructions given in the original vQmod download to change folder permissions to the correct settings (755)

Also look through this thread, it will set you in good stead with the world of vQmod.

Active Member

Posts

Joined
Tue Jun 07, 2011 7:57 am

Post by olimax » Mon Apr 30, 2012 3:12 am

To get this to work in 1.5.2.1
replace this line (at about line 28)

Code: Select all

<search position="replace" offset="1"> <![CDATA[$mail->setSubject(sprintf($this->language->get('email_subject'), $this->request->post['name']));]]></search>
with this:

Code: Select all

<search position="replace" offset="1"> <![CDATA[$mail->setSubject(html_entity_decode(sprintf($this->language->get('email_subject'), $this->request->post['name']), ENT_QUOTES, 'UTF-8'));]]></search>

User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Dec 22, 2011 5:08 pm
Location - Barcelona & London

Post by dawebdeveloper » Wed May 02, 2012 6:34 pm

Hi Simon,
I downloaded the BETTER CONTACT US.rar
Where should I paste the uksb_better_contact_form.xml file?
Please help.

Thanks


Posts

Joined
Wed Mar 21, 2012 4:39 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests