Post by uksitebuilder » Sun Jul 03, 2011 4:48 am

For those of you who want more info in the contact form, here is my take on it.

Added - Required field indicator
Changed - First name to Name
Added - Telephone field (not a required field)
Added Message Subject field
Edited the subject seen on the email from 'Enquiry Name' to 'Website Enquiry: Subject'
Added Sender's IP Address

*NEW* Added captcha reload button
*NEW* Added - If user is logged in, name, email and telephone are auto-filled

vQmod install file + captcha reload image

With prefilled editable name, email and telephone if customer logged in With fixed non-editable name, email and telephone if customer logged in

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by onlinemarketer » Sat Aug 20, 2011 12:30 pm

wow! brilliant! :) Installed :)

Could you tell me how would I add the store name variable in the subject so I know which store the email enquiry came from?

Thanks for the great mod :)

Active Member

Posts

Joined
Sat May 14, 2011 8:21 pm

Post by uksitebuilder » Sat Aug 20, 2011 3:40 pm

Something like appending the following to the subject variable:

Code: Select all

$subject .= $this->get->config('config_name');

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by onlinemarketer » Mon Aug 22, 2011 10:07 am

thanks for that dude, I really appreciate it :)

Active Member

Posts

Joined
Sat May 14, 2011 8:21 pm

Post by spitos » Thu Sep 01, 2011 1:36 am

Thanks simon, it is a vast improvement!

Image
Google Analytics Expert - Advanced e-commerce tracking, Product & options reporting, transaction/conversion reporting, Google Adwords conversion & profit reporting, goal & funnel reporting, event tracking, site search tracking, multi-store compatibility, EU Cookie Law compliance and works with any theme or checkout! Easy vqmod install. Get it here


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon May 23, 2011 6:19 pm
Location - UK

Post by kyprios1 » Sun Sep 11, 2011 12:47 am

Thanks for this and all your other contribs, very useful stuff.

New member

Posts

Joined
Mon Jan 31, 2011 9:56 am

Post by ccM » Sun Sep 11, 2011 4:26 pm

Thanks Simon,

As per usual, saving us coding time!! Really appreciate it :)

ccM
New member

Posts

Joined
Fri Aug 19, 2011 6:51 am
Location - QLD, Australia

Post by victor.gatto » Fri Sep 16, 2011 6:57 am

any demos?

Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 01, 2011 9:14 am

Post by uksitebuilder » Fri Sep 16, 2011 5:46 pm


ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by kyprios1 » Fri Sep 16, 2011 7:58 pm

Improvement idea:
Shouldn't the logged in visitor not have to see the contact information input fields? Seeing as they have already submitted this info while registering.

Or even better than to hide them completely, pre-fill the boxes which apply with their data so that they can use e.g. an alternate phone number than the one in their profile.

/edited for clarity, missing words/
Last edited by kyprios1 on Fri Sep 16, 2011 8:06 pm, edited 4 times in total.

New member

Posts

Joined
Mon Jan 31, 2011 9:56 am

Post by uksitebuilder » Fri Sep 16, 2011 8:03 pm

I will look into that - should be possible

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by uksitebuilder » Sat Sep 17, 2011 2:14 am

Update my original post

Hope it is of use.

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by kyprios1 » Sat Sep 17, 2011 8:08 am

Just perfect!
I think this is going to benefit the customer experience a lot.

Anyone noticing problems don't forget to delete uksb_refresh_captcha_images.xml if you (still) have it, as they don't play well together. It's redundant anyway having installed the better contact form mod.
Last edited by uksitebuilder on Wed Nov 02, 2011 11:30 pm, edited 3 times in total.
Reason: added alternate file for editable inputs

New member

Posts

Joined
Mon Jan 31, 2011 9:56 am

Post by uksitebuilder » Sat Sep 17, 2011 2:58 pm

Just added an alternate version to your post Kyp.

Refresh Captcha Images is built in to this mod now, so no need for the standalone version of it.

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by okmarket » Sun Sep 25, 2011 6:53 am

Hi Simon,

thank you for your better contact form 1.5.1, it's nice. i come up with some problem with vqmod. When I am in contact us page, I got an error if I switch the language. It also happen when some one change the language from home page. My online store is at http://kosmetikherbals.com

Code: Select all

Notice: Undefined index: name in /home/slametp/public_html/kosmetikherbals.com/vqmod/vqcache/vq-catalog_controller_information_contact.php on line 234Notice: Undefined index: email in /home/slametp/public_html/kosmetikherbals.com/vqmod/vqcache/vq-catalog_controller_information_contact.php on line 238Notice: Undefined index: subject in /home/slametp/public_html/kosmetikherbals.com/vqmod/vqcache/vq-catalog_controller_information_contact.php on line 243Notice: Undefined index: enquiry in /home/slametp/public_html/kosmetikherbals.com/vqmod/vqcache/vq-catalog_controller_information_contact.php on line 248Notice: Undefined index: captcha in /home/slametp/public_html/kosmetikherbals.com/vqmod/vqcache/vq-catalog_controller_information_contact.php on line 252Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/slametp/public_html/kosmetikherbals.com/index.php:104) in /home/slametp/public_html/kosmetikherbals.com/vqmod/vqcache/vq-system_engine_controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/slametp/public_html/kosmetikherbals.com/index.php:104) in /home/slametp/public_html/kosmetikherbals.com/vqmod/vqcache/vq-system_engine_controller.php on line 29
pls help it.

China Wholesaler
http://www.okmarket.com
Image

David Wei


User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Jul 09, 2011 11:47 pm
Location - Guangzhou,China

Post by uksitebuilder » Sun Sep 25, 2011 4:27 pm

You need to check that you have the language files in your additional language.

The vQmod file does add new language defines in the English language folder.

You should inspect the vQmod xml file to find what new defines you need to also add to your other language(s).

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by okmarket » Sun Sep 25, 2011 9:28 pm

Hi Simon,

Thank you for your help.

China Wholesaler
http://www.okmarket.com
Image

David Wei


User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Jul 09, 2011 11:47 pm
Location - Guangzhou,China

Post by abvie » Mon Sep 26, 2011 8:58 am

first of all thanks for great support..

i want contact form on each product page and when user click on link (contact us form) and fill contact us form than it should include the url or product name with hyperlink. so that i can find out about which product user want to know more detail etc....

Thanks in Advance

Newbie

Posts

Joined
Mon Sep 26, 2011 8:54 am

Post by uksitebuilder » Mon Sep 26, 2011 9:17 pm

search extension store for product question.

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by daniel2008 » Sat Oct 15, 2011 8:39 am

Hi uksitebuilder,

You’ve done a brilliant job which I’ve been looking for.
As I’m still using V1.496, can I use it directly? Or what shall I change to make it work on V1.496?
Many thanks.

Daniel

http://www.smartebuy.com.au/ http://www.myleathers.com.au/ http://www.cctv4oz.com.au/ http://www.origreen.com.au/


Active Member

Posts

Joined
Wed Jul 07, 2010 8:54 pm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests