Post by hazardpick » Thu Jan 09, 2014 3:32 pm

adriannnn wrote:
markdyer wrote:The product is that this mod is not taking into account fixed/percentage correctly. When using a fixed discount the sub total also needs to exclude items that are on special.. I played around with the coupon system today and got it working but it requires more then this mod details.. correct me if I'm wrong.
If you made it work, can you please help me, i can't do it myself.
here's a modified version of Qphoria's xml file. just added some few lines (commented). feel free to test it from your end 8)

Attachments


Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 09, 2014 3:24 pm

Post by frankleng » Fri Sep 19, 2014 11:08 pm

thanks.

www.tayoutec.com


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 22, 2012 5:49 pm

Post by bgeno » Tue Sep 23, 2014 3:47 pm

thanks, one question that i consider could be important.

if i've this situation

mobile price 200$
computer price 350$ from 500$

if you applies a coupon of 50% your order will be

mobile 200$ --> 100$
computer 350$

opencart dont uses lower price, computer price should be lower betten 350$ and 500/2=250$, in this case 250$.

any solution for it?

Active Member

Posts

Joined
Sat Sep 10, 2011 5:43 am

Post by FMNOR » Wed Jul 22, 2015 12:45 am

Can you add a text that notice customers about it?

New member

Posts

Joined
Wed Apr 01, 2015 2:32 am

Post by thbr02 » Sun Aug 09, 2015 2:29 am

The version in the download below works fine with Opencart 2.0.3.1.

Attachments


Active Member

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 10:30 pm
Location - Sweden

Post by sugarskull » Mon Nov 16, 2015 8:40 pm

thbr02 wrote:The version in the download below works fine with Opencart 2.0.3.1.
I have just tried this on my OC 2.0.3.1 version. It works but I was wondering if someone could help me understand how it has calculated the following.... I believe this may be a bug relating to the 'fixed value discount' coupon configuration.

The coupon applied is £50 fixed value discount.
The 3.2mm Brushed Bangle is on special from £165.00 to £155.00
The 6.4mm Brushed Bangle is NOT on special at £295.00

Pre specials value is: £460.00
After special is applied the value is: £450.00

The coupon isn't applied to the 3.2mm Brushed Bangle as this is a special item. But it should still apply a £50 fixed value to the entire cart taking the value down to £400.00? Why is the coupon value changing to £32.78.

Can anyone bring any light to this?
(http://i.imgur.com/Ujuw7RN.png)
Image

New member

Posts

Joined
Fri Nov 23, 2012 8:50 am

Post by thbr02 » Mon Nov 16, 2015 9:02 pm

I'm not sure, but is it a matter of the sortorder of the totals? You have to put them in the right order to get it work.

Active Member

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 10:30 pm
Location - Sweden

Post by sugarskull » Tue Nov 17, 2015 12:50 am

thbr02 wrote:I'm not sure, but is it a matter of the sortorder of the totals? You have to put them in the right order to get it work.
I'm not entirely sure if/how to change the configuration of the sort order of the totals...
Does anyone else have any insight into a fix for this?

New member

Posts

Joined
Fri Nov 23, 2012 8:50 am

Post by thbr02 » Tue Nov 17, 2015 1:28 am

The sortorder for totals is which order the totals will appear at checkout. I think you can do a search for "sortorder totals" at this forum and might find something. It's not so difficult. You can find the sortorder at extensions/totals. The third column is telling the actual sortorder for the total. Depending on the sortorder the actual total will be affected on the earlier totals and not affected on later totals.

Active Member

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 10:30 pm
Location - Sweden

Post by thbr02 » Wed Jan 06, 2016 5:55 am

When trying to use a coupon at a discounted product at check out you get the default message that your coupon is not valid. It would have been nice if the customers were told that the coupon can't be used at discounted products instead.

Active Member

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 10:30 pm
Location - Sweden

Post by robbiecs » Mon Feb 08, 2016 3:18 am

Hi, it's possible to have a updating version for 2.1.0.2? I tried it but don't works.

Thanks

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Oct 24, 2009 5:29 am


Post by robbiecs » Wed Feb 10, 2016 12:10 am

I opened the xml file, and tried in different files suggesting, and I found a possible cause. In my coupon.php file is missing this part of code:
catalog/model/total/coupon.php

Code: Select all

$this->load->model('checkout/coupon');

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Oct 24, 2009 5:29 am


Post by robbiecs » Sat Feb 13, 2016 2:35 am

Hi, anyone can help me?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Oct 24, 2009 5:29 am


Post by thbr02 » Sat Feb 13, 2016 2:42 am

Is that part missing before or after your other vqmods have changed the cod?

Active Member

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 10:30 pm
Location - Sweden

Post by robbiecs » Sat Feb 13, 2016 3:02 am

thbr02 wrote:Is that part missing before or after your other vqmods have changed the cod?
Before, I opened the original file and it missing that part.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Oct 24, 2009 5:29 am


Post by thbr02 » Sat Feb 13, 2016 5:18 am

It seems like that part has moved to the controller instead of the model. You can try this attachment. I have not beeen able to test it since I don't have 2.1.0.2 installed.

Attachments


Active Member

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 10:30 pm
Location - Sweden

Post by robbiecs » Sat Feb 13, 2016 7:53 am

Thank you, now it works :)

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Oct 24, 2009 5:29 am


Post by thbr02 » Sat Feb 13, 2016 2:30 pm

robbiecs wrote:Thank you, now it works :)
That's good to hear.

Active Member

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 10:30 pm
Location - Sweden

Post by robbiecs » Sat Feb 13, 2016 5:01 pm

Have a problem, but I can't attach the code, the system block me

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Oct 24, 2009 5:29 am


Post by robbiecs » Sat Feb 13, 2016 5:03 pm

This morning I made other performance tests, and I realized this error:

Code: Select all

Notice: Undefined variable: product in /vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_total_coupon.php on line 80


$results = $this->model_catalog_product->getProduct($product['product_id']);

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Oct 24, 2009 5:29 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests