Post by bez_nika » Sun Feb 12, 2012 1:49 am

Pozdrav svima,

Napravio sam webshop u opencart-u i imam jedan problem koji ne mogu da resim. Shop je zamisljen tako da ce se roba prodavati na otkup, tj kupci ce robu placati kurirskoj sluzbi koja im istu dostavlja i kupac ce placati trosak transporta. Ja nikako da resim tu opciju. Posto je roba razlicite kilaze, ne mogu da koristim opciju Flat Rate jer cena isporuke zavisi od robe koja se uzme. Potom sam instalirao i opciju Weight Based Shipping i upisao cene po kilazi, al kada se dodje do koraka Nacin isporuke pojavi se ova poruka: Nema opcije za isporuku. Molimo Vas kontaktirajte nas za pomoć!

Meni bi zavrsio posao i pop up prozor ili tekst koji ce na tom koraku ispisati da troskove transporta snosi kupac i upututi ih na sajt kuriske sluzbe da provere cenovnik transporta.

U svakom slucaju, ako je neko imao ovakav ili slican problem voleo bi da podeli nacin na koji je resio problem

Unapred zahvalan,

Newbie

Posts

Joined
Sun Feb 12, 2012 1:32 am

Post by peroperje » Mon Feb 13, 2012 2:02 am

A zasto ne iskoristis vec postojeci Citylink?on ima sistem naplate kao i nase kurirske sluzbe.Mozes da ga preimenujes (vodi racuna da treba da u tom slucaju napravis i language fajlove) pa ih nazoves postexpres,citylink,ili koju vec sluzbu koristis a onda definises kilazu -cenu.
Ako ti je ovo sto sam napisao nejasno ,kontaktiraj me pa cu ti poslati fajlove kako sam ja to resio za postexpress.

Pozdrav.

http://electromaniac.rs


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Wed Nov 23, 2011 5:25 am
Location - Zrenjanin

Post by Danijel82 » Sun Feb 26, 2012 2:13 am

Pozdrav, pocetnik sam sto se tice OC-a, i koristio bi post express, pa me zanima da li bi mogao da mi pomognes sa tvojim fajlovima?

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 23, 2012 4:37 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests