Post by McChoby » Thu Aug 29, 2019 3:29 pm

Imam neke proizvode koji imaju dosta tehničkih karakteristika i moram baš sve da ih navedem u opisu proizvoda. Zbog poređenja više proizvoda te karakteristike moraju da budu upisane u tabele. Svaka karakteristika u zasebnom redu. Dalje, sve to ima neki svoj style i toga svega se, blago rečeno, podosta nakupi u source-u opisa. Neće da mi prihvati bilo šta što prelazi 270 linija koda. Tačnije, dozvoli mi da kucam i da pregledam, ali čim odem na "Save" ograniči me na tih 270 linija, sve ispod toga jednostavno nestane. Prvo sam pomislio da je nešto drugo u pitanju pa sam editovao još jedan proizvod i opet se isto desilo. Sa potpuno drugačijim kodom, ograničen sam bio na 270 linija. E sad, moje pitanje je sledeće: Kako mogu da povećam taj broj linija koji mi source dozvoljava, ako je uopšte to tačno da source ima limit jer je ovo prvi put da se susrećem sa ovom platformom. Izrada sajtova mi nije strana, radio sam ih baš dosta, ali nikad u OC. Hvala.

Attachments

Screenshot_2019-08-29 Products.png

Screenshot_2019-08-29 Products.png (77.73 KiB) Viewed 7271 times

Newbie

Post by acca » Thu Oct 17, 2019 7:44 pm

Pogledaj ovu temu
viewtopic.php?t=28180

Tu vidim, pominju dva rešenja - da se u kodu poveća limit, ili da se u PHPMyAdmin izmeni "text" u "longtext".
Nisam probao, pa ako pokušavaš, uradi kopiju pre izmena, da ne budem kriv. :)

SEO optimizacija main Neparno 10 service.

Newbie

Location - Srbija