Post by makisu » Fri Sep 25, 2015 2:49 am

Pozdrav,
Imam jedan problem koji mi nije jasan bas.Kad hocu da unesem novu kategoriju i sva polja popunim i kad dodjem do polja parent ne prikazuje mi sve kategorije i pod kategorije koje sam pre napravio da bi izabrao kojoj kategoriji ce biti podkategorija.Pokaze mi samo par a ne sve.Dali se neko susreo sa time vec?Hvala unapred

http://prntscr.com/8k1vwv
a dodao sam evo vidite
http://prntscr.com/8k1w9n

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 25, 2015 2:46 am

Post by darkosss » Fri Sep 25, 2015 5:36 am

To je normalno, da otvara samo 5 kategorija.
Kad počneš upisivati naziv kategorije on automatski sužava izbor.
Ručno se može podesiti da ti otvori sve definirane kategorije.
Ako to hoćeš, a nisi se još snašao, javi pa ću ti napisati kako da to napraviš.

Newbie

Posts

Joined
Mon Jan 27, 2014 10:00 pm

Post by makisu » Fri Sep 25, 2015 12:17 pm

ja i kad pocnem kucati ne ispise mi,kao da mi ne radi autocomplete.a primetio sam da isti problem imam i kod filtera.Ako bi bio voljan da mi pomognes puno bi mi pomoglo.Hvala unapred

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 25, 2015 2:46 am

Post by darkosss » Fri Sep 25, 2015 7:49 pm

Ovo je način da ti otvara sve upisane kategorije:
U file-u:
admin/controller/catalog/category.php
pronađi:
'limit' => 5
i 5 zamijeni brojem koji želiš, npr. 999 i trebao bi ti prikazati sve kategorije.
Za filter isto to u file-u:
admin/controller/catalog/filter.php

Newbie

Posts

Joined
Mon Jan 27, 2014 10:00 pm

Post by makisu » Fri Sep 25, 2015 8:09 pm

e uspeo sam,sad prikazuje sve.Hvala ti druze na pomoci puno si mi pomogao

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 25, 2015 2:46 am

Post by darkosss » Fri Sep 25, 2015 8:13 pm

Drago mi je da si uspio :)

Newbie

Posts

Joined
Mon Jan 27, 2014 10:00 pm

Post by makisu » Sat Sep 26, 2015 7:16 pm

znas mozda kako da promenim da mi umesto 1k pise 1000
http://prntscr.com/8kmvz1

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 25, 2015 2:46 am

Post by firemannikola » Sun May 23, 2021 7:17 pm

Pozdrav,
promenio sam limite na npr. 100 i imam upisanih 30-ak. Sad mi je problem kada odem na autocomplete opet ne izbacuje sve parent-e. Tj. padajuca lista nikako da se skroluje do kraja.

Newbie

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2021 9:14 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests