Post by stefan_friis » Tue Jan 24, 2012 4:00 am

Hej,

Jag har skapat webbshopen i en katalog och vill nu lansera sindan på den riktiga siten.

Hur byter jag URL i admin gräns snittet? Jag har bytt alla adresser i config.php filen men det fungerar inte så bra. vissa bilder försvinner mm. Pratade med min ISP Loopia som nämnde att jag även behöver byta URL under inställningar. Hur gör jag detta?

Tacksam för svar om det finns någon som har haft samma problem.

Är jag tillräckligt tydlig?

//Stefan

Med vänliga hälsningar/Best regards
Stefan


Newbie

Posts

Joined
Tue Nov 22, 2011 3:52 am

Post by incan » Wed Jan 25, 2012 10:34 pm

I admindelen: gå till System - Inställningar och klicka på ändra efter din butiks namn. Bläddra bland flikarna så hittar du rutan där du ändrar URL.

Active Member

Posts

Joined
Fri May 28, 2010 5:53 pm

Post by stefan_friis » Mon Jan 30, 2012 6:12 pm

incan wrote:I admindelen: gå till System - Inställningar och klicka på ändra efter din butiks namn. Bläddra bland flikarna så hittar du rutan där du ändrar URL.
Ser vad du skriver med det ser inte ut så på 1.5.1.3 Dvs. det finns inte någon byt URL. hiottar inte den under någon flik.

Med vänliga hälsningar/Best regards
Stefan


Newbie

Posts

Joined
Tue Nov 22, 2011 3:52 am

Post by stefan_friis » Mon Jan 30, 2012 6:12 pm

Ser vad du skriver med det ser inte ut så på 1.5.1.3 Dvs. det finns inte någon byt URL. hiottar inte den under någon flik.stefan_friis

Posts: 5
Joined: Mon Nov 21, 2011 7:52 pm
Private message

Med vänliga hälsningar/Best regards
Stefan


Newbie

Posts

Joined
Tue Nov 22, 2011 3:52 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests