Post by QNAP » Thu Jul 14, 2011 8:15 pm

Hej!

Någon som har råkat ut för följande problem angående mail i nya OpenCart 1.5.0.5?

Alla inställningar under Mail är default. Se bild.

Felbeskrivning:

* If I choose to send a Newsletter to customer/customers whose accounts have the option Newsletter enabled, the customers never recieve any e-mails with the Newsletter! Though it says: " Your message has been successfully sent! "

* Gift Voucher code does not reach the customer either. I think Daniel was about to fix this that it would be sent to the customer automatically as soon as payment status was changed to Complete in the Admin back-end. Anyway, it does not work, have also tried to send it manually ( Send button ) with no success.

Det märkliga i sammanhanget är att de mail-funktioner som skickas automatiskt från OpenCart systemet defacto fungerar bra! Listas nedan:

* Order confirmation ( sent automatically ! )
Works brilliant and shows up in 1 second in Inbox!

* Register New Account ( sent automatically ! )
Works brilliant and shows up in 1 second in Inbox!

* New password request ( sent automatically ! )
It says "Success: A new password has been sent to your e-mail address"
Works brilliant and shows up in 1 second in Inbox!

* Query from contact us page send by customer.
It says "Your enquiry has been successfully sent to the store owner!"
Works brilliant and shows up as expected in the Inbox of store owner.

Attachments

Currently email settings.png

Currently email settings.png (58.92 KiB) Viewed 837 times


Active Member

Posts

Joined
Wed Jan 19, 2011 3:46 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests