Post by ha72 » Fri May 16, 2014 3:15 am

Är helt ny med opencart.Har 1.4.9. Har provat att göra ordrar men de syns inte i admin under beställningar, vad kan det vara för fel?

Newbie

Posts

Joined
Fri May 16, 2014 3:13 am

Post by snakehult » Fri May 16, 2014 4:45 pm

Hej
FIck du bekräftelsenmailen?
vad har du ställt in att visa för status i orderlistan?
Har du fått till någon annan inställning av status under system inställningar alternativ?

Markus Edholm
ME fix IT AB
Facebook
mefixit.se


New member

Posts

Joined
Tue Jan 15, 2013 7:28 pm

Post by ha72 » Fri May 16, 2014 8:44 pm

Bekräftelsemail får jag. Men i admin syns inga ordrar. Om jag registrerar mig som kund syns jag i systemet (men inga ordrar) Nån som vet var i inställningarna det kan vara fel?

Newbie

Posts

Joined
Fri May 16, 2014 3:13 am

Post by snakehult » Fri May 16, 2014 9:11 pm

Hmm, till att börja men funderar jag på varför du använder en snart 4 år gammal version.
Men annars bör det synas i order eller i admin startsidan de senaste ordrarna.
alla utom "missing orders" ska synas som standard.

Har du en ren installation eller lagt in andra extensions?

Vad säger dina loggfiler?
System - fellogg och/eller din webservers access och error log?

Markus Edholm
ME fix IT AB
Facebook
mefixit.se


New member

Posts

Joined
Tue Jan 15, 2013 7:28 pm

Post by ha72 » Tue May 20, 2014 6:43 pm

Efter lite googlande så har problemets lösts. I betalningsmodulerna måste orderstatus ändras.

Newbie

Posts

Joined
Fri May 16, 2014 3:13 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests