Post by Sladdaren » Wed Dec 30, 2020 2:54 pm

När jag lägger till en produkt och dess information så måste jag nu även fylla i fälten på den engelska fliken :( . Har svenska som standardspråk i inställningar men den vill ändå att jag ska fylla i produktinformation i engelska fliken. Går inte att spara informationen om jag inte fyller i denna flik?.
Jag vill spara lite lite tid genom att bara behöva fylla i information på svenska fliken. Hur tar jag bort den engelska fliken helt och hållet ?

Image

http://volvosweden.se
https://www.youtube.com/c/VolvoswedenSe


New member

Posts

Joined
Fri Nov 13, 2020 12:15 am

Post by thbr02 » Fri Jan 08, 2021 5:32 am

Gåt till System->Localisation->Language. Välj att redigera "English" och välj därefter disable under "Status".

Active Member

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 10:30 pm
Location - Sweden

Post by Sladdaren » Sat Jan 16, 2021 11:29 pm

Den är redan avaktiverad ??? . Men visar fortfarande engelska fliken

http://volvosweden.se
https://www.youtube.com/c/VolvoswedenSe


New member

Posts

Joined
Fri Nov 13, 2020 12:15 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests