Page 3 of 6

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Mon Oct 31, 2011 11:06 pm
by amelie
Is the "Specs" data in the Import/Export module spreadsheet? I'm working with sets of data (images) that would be the same for multiple products, and it'd be useful to copy and paste in the spreadsheet.

Also, it seems like some users had issues uploading an image into the custom tab. Any fixes or updates on this?

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Mon Oct 31, 2011 11:17 pm
by bull5-i
Which Import/Export module are you referring to?

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Mon Oct 31, 2011 11:23 pm
by amelie

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Mon Oct 31, 2011 11:53 pm
by bull5-i
No, currently that Import/Export tool will ignore the Specs tab data when exporting and it probably deletes it when importing.

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Wed Nov 02, 2011 2:18 pm
by hasantar
Hi

I am not an expert first of all.

I installed this extension on my website which is running on a custom template: shopcart.

I am getting the following error:

Notice: Undefined index: specs in /MY HOME DIRECTORY/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_product.php on line 301

What do I need to do to fix this?

I have had a look at this topic and my problem is that I am not trying to add multiple tabs, just one

What specifically do I need to edit and how to make this work?

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Wed Nov 02, 2011 2:38 pm
by bull5-i
The mod needs to be adjusted for custom themes.

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Wed Nov 02, 2011 2:40 pm
by hasantar
silly me...

how?

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Wed Nov 02, 2011 3:07 pm
by bull5-i
Just see the vQmod script for what changes were done to default OpenCart files and apply similar changes to your custom theme files.
I can do it for you for a separate fee, PM me for a quote.

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Tue Nov 08, 2011 11:48 am
by timmedi
Hi !

I get this message !

Notice: Error: Could not load language module/custom_product_tab! in /customers/0/5/9/hobbylands.net/httpd.www/system/library/language.php on line 26

I modified the xml file from default theme to default black and changed english to swedish.. maybe that was wrong ! pls help!

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Tue Nov 08, 2011 11:52 am
by timmedi
Maybe i should put it this way.. it works when admin lang is set on english.. how do i make it work on swedish:P

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Tue Nov 08, 2011 2:37 pm
by bull5-i
You must make swedish translation files for the mod.
Make a swedish language file from the admin/language/english/module/custom_product_tab.php.
So you would end up with admin/language/swedish/module/custom_product_tab.php

You would also have to modify the vQmod xml and make swedish language modifications just as has been done with the english language files.

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Tue Nov 08, 2011 3:28 pm
by timmedi
ok did that!

but it seems that the spec window dont show under description.. i have installed it and enabled it..

What should i do`?

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Tue Nov 08, 2011 3:34 pm
by bull5-i
Do you have vQmod installed?
Is there a log file in the vQmod folder? Check it.

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Tue Nov 08, 2011 3:43 pm
by timmedi
yes latest vqmod.. what log file?

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Tue Nov 08, 2011 3:44 pm
by timmedi
oh yeah there is.. log file textdocument

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Tue Nov 08, 2011 8:57 pm
by timmedi
hallo?

i did managed to get spec up in admin but then it wouldnt show in product? ... the only thing i have changed is the language.

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Tue Nov 08, 2011 10:43 pm
by bull5-i
You probably have other vQmods running that conflict with this mod or you/or some other mod has changed the files that need to be modified by vQmod. Check the error log file to see where the script fails and then make appropriate adjustments.
If you have other vQmods, try removing them from the xml directory to see if the mod works then.

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Sun Nov 13, 2011 6:00 pm
by Xciso
Hi.
I have now upgrade my store from 1.5.1.1 to 1.5.1.3.
First i have upgrade OC, then i upgrade VQmod to 2.1.5.
Then i downloaded the latest version of CPT with vqmod.

I have deleted all old mods for cpt beacuse this was "hardcoded" for 1.5.1.1.
Now all steps are done! I go to extension > module > install CPT > edit CPT and set "enable".

Nothing happend? :(
I go back and edit CPT and it show disable again. I change it to enable, but next time i edit it view disable..

BTW: I have the gentle theme, and i have changed this from deafult to gentle in the vqmod file.

Please help!

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Sun Nov 13, 2011 10:52 pm
by bull5-i
Well this sounds weird, because if you enable it, then it should stay enabled. I just tried the mod on a clean 1513 installation and I did not see any problems with it. I also reuploaded the mod for OC 1513 just in case, so you could download it again and rewrite the files to see, if it saves the state.
You will need to adjust the mod (xml file) for your custom theme.

Re: [RELEASED] Custom Product Tab

Posted: Mon Nov 14, 2011 3:00 am
by Xciso
IT WORKS!! :D

After 2 hard hours it now works.
I think it was problem with the vqcache..