Post by az-vm » Wed Oct 19, 2011 6:29 am

I need to implement this modifications:

On The file catalog/controller/common/header.php

i made this alteration on the line 75:
from:
$this->data['text_logged'] = sprintf($this->language->get('text_logged'), $this->url->link('account/account', '', 'SSL'), $this->customer->getFirstName(), $this->url->link('account/logout', '', 'SSL'));

to:

$this->data['text_logged'] = sprintf($this->language->get('text_logged'), $this->url->link('account/account', '', 'SSL'), $this->url->link('account/logout', '', 'SSL'));


on the lang file:

/common

$_['text_welcome'] = '<a href="%s">ENTER</a> / <a href="%s">REGISTER</a>';
$_['text_logged'] = '<a href="%s">MY ACCOUNT</a> | <b>(</b> <a href="%s">LOGOUT</a> <b>)</b>';


I´m using OC 1.5.1.3

But i´m getting an error, when i logout from customer´s account...
i´m getting an error of code text, letters lose the utf-8 code.

Some one can help me?

Regard´s

New member

Posts

Joined
Sat Jul 30, 2011 7:53 am
Location - Men at Work @ It´s a Mistake

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Nov 11, 2010 6:11 pm
Location - New Zealand (Tokomaru, Palmerston North)

Post by az-vm » Fri Oct 21, 2011 5:57 am

Jeremy Fisk wrote:Sure thats an easy one... just pm me with a few screen shots (sorry, i'm not using that version of opencart)... and ill mod it for you...

Thanks

Jem
Hi there,

Thank´s, but my modification, works good!

It was a problem whit the language pack.

Regard´s!

New member

Posts

Joined
Sat Jul 30, 2011 7:53 am
Location - Men at Work @ It´s a Mistake

Post by Jeremy Fisk » Fri Oct 21, 2011 6:54 am

Ok, cool (that saves me some work then)

What it looks like is that your language file is not in "utf-8" format

Please send me your language file (upload it as an attachment on here will be fine) and i will have a look for you

Many thanks

jem

If i have helped... please click here to donate

Bookstore Mod
QuickShop Module
Restricted Access - Compulsory Login
Template Override - Category Specific (vQmod)
Template Override - Brand Specific (vQmod)
How did you find out about us register question mod
Compulsory Login vQmod
Brands In Top Menu
zoom - Product Image - Auto on hover


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Nov 11, 2010 6:11 pm
Location - New Zealand (Tokomaru, Palmerston North)

Post by az-vm » Sun Oct 23, 2011 8:49 pm

Jeremy Fisk wrote:Ok, cool (that saves me some work then)

What it looks like is that your language file is not in "utf-8" format

Please send me your language file (upload it as an attachment on here will be fine) and i will have a look for you

Many thanks

jem
Yes, it saves you a lot of work! :) but not for me...

the problem with the language pack is that the made an up-date (add some more lines) and my version was working
with an language of version 1.5.1.1, understand ?

Now all it´s ok, i can post if you want the modfications that i made, to this to work ?!?

Best Regard´s
And many thank´s

New member

Posts

Joined
Sat Jul 30, 2011 7:53 am
Location - Men at Work @ It´s a Mistake
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests