Post by JonathanRR » Tue Nov 27, 2012 4:26 am

my product on my webshop are in 2 languages, English and dutch.
When generating packing slip the text is in english (same as admin language) but my productlines are in dutch. How can I get these productlines also in english on the packing slip?

thanks!

Newbie

Posts

Joined
Mon Oct 29, 2012 3:53 am

Post by i2Paq » Fri Nov 30, 2012 3:32 pm

JonathanRR wrote:my product on my webshop are in 2 languages, English and dutch.
When generating packing slip the text is in english (same as admin language) but my productlines are in dutch. How can I get these productlines also in english on the packing slip?

thanks!
This is because you Admin has the English as language while the order has been placed using the Dutch language.
Switch your Admin to Dutch and voila.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by qnxmore » Fri Nov 30, 2012 4:37 pm

I have a shop in 4 languages​​, I can not change every time administration language when I want to generate invoice in different languages​​.

Newbie

Posts

Joined
Fri May 04, 2012 2:00 pm

Post by i2Paq » Fri Nov 30, 2012 10:12 pm

qnxmore wrote:I have a shop in 4 languages​​, I can not change every time administration language when I want to generate invoice in different languages​​.
Then you should hire someone that will code "something" to make it work for you ;)

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by OSWorX » Fri Nov 30, 2012 10:35 pm

Then use this simple admin language switcher: http://osworx.net/de/downloads/cat_view ... qmod-files

This VQMod will place a select field with all active languages at the top of the admin section (beside the menus) -and can be used from every page:
admin_language_switcher.png

admin language switcher - admin_language_switcher.png (5.45 KiB) Viewed 5837 times


Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by mediaindustries » Fri Nov 30, 2012 10:55 pm

Hi Osworx,

Thanks for the plugin. I used it but when I select another language nothing is changing. Still uses the default language.

I'm using Opencart 1.5.4.1. Any idea how to fix this?

Thanks in advance!

User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Mar 05, 2012 10:36 pm
Location - The Netherlands

Post by qnxmore » Sat Dec 01, 2012 4:58 am

Thank you, OSWorX, but something is wrong, now I have drop down menu, but if I change language, nothing is happened. Admin language is not changing and half invoice's is still in default language. Maybe save button is missing?
I use v. 1.5.2.1

Newbie

Posts

Joined
Fri May 04, 2012 2:00 pm

Post by OSWorX » Sat Dec 01, 2012 6:13 am

Hello all,

I am really sorry for the troubles!

Please download the file again and override the installed.
Just realized (2012.11.30 - 23:12) that I have forgotten an important part in the .xml - now it should work as expected.

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by qnxmore » Sat Dec 01, 2012 6:31 am

Perfect solution :) v 1.5.2.1 is OK! Tested!

Newbie

Posts

Joined
Fri May 04, 2012 2:00 pm

Post by qnxmore » Sat Dec 01, 2012 6:42 am

Yes, it's works like charm, and I think, it's resolv many many admins problems :)

Newbie

Posts

Joined
Fri May 04, 2012 2:00 pm

Post by OSWorX » Sun Dec 02, 2012 12:35 am

qnxmore wrote:Yes, it's works like charm, and I think, it's resolv many many admins problems :)
Thanks.
To keep this thread clean, I have created a new: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=131&t=90194

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by Yixuan_lee » Wed Feb 13, 2013 4:23 am

Hallo,

I need some help. I downloaded Prof.Invoice_Packingslip_1.5.1.3 (http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=4121), and installed on Opencard 1.5.4.1. At the beginning it worked perfectly. Now it keeps on poping up problems,

1, error log appears, each time the button is clicked.
2013-02-12 21:05:23 - PHP Notice: Undefined index: order_id in ..admin/controller/sale/order.php on line 294
2013-02-12 21:05:23 - PHP Notice: Undefined index: order_id in ..admin/controller/sale/order.php on line 299
2, Under sales/order, if view an order, a mistake appears as
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in ..admin/view/template/sale/order_info.tpl on line 11
While Edit is working fine.

3, Os_commerce_invoice does not show any order ID. It should be able to generate somewhere, but I do not find it anymore.

Any help is very much appreciated!

Newbie

Posts

Joined
Sat Dec 08, 2012 6:16 pm

Post by blinkin21 » Fri Apr 05, 2013 10:06 pm

hey... i get this error in vqmod log on opencart v1.5.4

Code: Select all

---------- Date: 2013-04-05 14:02:56 ~ IP : 174.10.10.254 ----------
REQUEST URI : /admin/index.php?route=sale/order&token=24c1b8524143760e6ae22e0962b17e3a
MOD DETAILS:
   modFile   : C:\Program Files (x86)\Apache Software Foundation\Apache2.2\htdocs\xxx.ro\vqmod/xml/prof-invoice_packingslip.xml
   id        : Prof. Invoice and Packing slip for 1.5.1.3- reqires uploads from jstrouse
   version   : 1
   vqmver    : 2
   author    : olimax for jstrouse
SEARCH NOT FOUND (ABORTING MOD): 'href'      => $this->url->link('sale/order', 'token=' . $this->session->data['token'], 'SSL'),
SEARCH NOT FOUND (ABORTING MOD): 'href' => $this->url->link('sale/order', 'token=' . $this->session->data['token'], 'SSL'),
any idea how may i fix this?

thanks alot

Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 05, 2013 3:31 pm

Post by Brite Light LEDs » Mon Sep 02, 2013 6:35 pm

work with v15.2.1? :)

Automotive Lighting upgrades
http://www.BriteLightLEDs.co.uk


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Apr 25, 2012 12:47 am

Post by i2Paq » Mon Sep 02, 2013 6:50 pm

Don't think so.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Brite Light LEDs » Tue Sep 03, 2013 12:36 am

please help this has messed up other extensions , i have deleted this mod and still causing problems :(

BTW , works fine on v15.21 , but has messed other extensions up ? even after deleting extension?

Automotive Lighting upgrades
http://www.BriteLightLEDs.co.uk


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Apr 25, 2012 12:47 am

Post by Brite Light LEDs » Tue Sep 03, 2013 12:41 am

Now sorted , even though had renamed the VQMOD file, it was still causing problems, have now deleted it.

this worked fine v1.5.2.1 , just conflicted with other extensions, can you help make it work?

Automotive Lighting upgrades
http://www.BriteLightLEDs.co.uk


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Apr 25, 2012 12:47 am

Post by mastersquall » Mon Oct 07, 2013 1:51 pm

I have opencart 1.5.4.1
i have installed VQMOD of this work http://www.opencart.com/index.php?route ... ame=bgill0

now problem is that i can't change the logo even after replacing logo.png with my company logo .

Major problem is that it show invoice date of current date . i want invoice date same date when i generated invoice number
how can we do that please tell me ?

http://www.mastersquall.com


Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 08, 2013 1:18 am
Location - Delhi,India

Post by awaix » Fri Nov 08, 2013 7:36 pm

Hi,
Ive installed this mod from the link: http://www.opencart.com/index.php?route ... ame=bgill0

and its working just fine on opencart v1.5.6 except the language on the buttons but that can be fixed easily.

Ive tried every step from the guide below for sku.. but they are not showing up.. can you please tell me how to get it done on 1.5.6
thanks.

afwollis wrote:for those who want to see SKU...
the changes are almost the same for both "mods"
step #0 (one for both)
open

Code: Select all

admin/model/sale/order.php
after (near the end of file)

Code: Select all

public function getTotalSalesByYear($year) {
      	$query = $this->db->query("SELECT SUM(total) AS total FROM `" . DB_PREFIX . "order` WHERE order_status_id > '0' AND YEAR(date_added) = '" . (int)$year . "'");

		return $query->row['total'];
	}
add

Code: Select all

	/* webme - get sku - for osC-invoice or Packingslip - mod - start */
	public function wbm_getSKU($prodID) {
		$query = $this->db->query("SELECT `sku` FROM `" . DB_PREFIX . "product` WHERE `product_id` = '".(int)$prodID."' LIMIT 1");
		
		return $query->row['sku'];
	}
	/* webme - get sku - for osC-invoice or Packingslip - mod - end */
...in their invoices
step #1
open

Code: Select all

admin/controller/sale/order.php
find function

Code: Select all

public function osc_invoice() {
inside it
after

Code: Select all

$this->data['column_comment'] = $this->language->get('column_comment');
add

Code: Select all

$this->data['column_sku'] = $this->language->get('column_sku');
scroll down
after (somewhere around the line 1109)

Code: Select all

						'model'    => $product['model'],
add

Code: Select all

						'sku'    => $this->model_sale_order->wbm_getSKU($product['product_id']),
step #2
open

Code: Select all

admin/language/english/sale/osc_order.php
add anywhere

Code: Select all

$_['column_sku']         = 'SKU';
step #3
open

Code: Select all

admin/view/template/sale/osc_order_invoice.tpl
after

Code: Select all

<td class="dataTableHeadingContent-invoice"><?php echo $column_model; ?></td>
add

Code: Select all

<td class="dataTableHeadingContent-invoice"><?php echo $column_sku; ?></td>
after

Code: Select all

<td class="dataTableContent" valign="top"><?php echo $product['model']; ?></td>
add

Code: Select all

<td class="dataTableContent" valign="top"><?php echo $product['sku']; ?></td>
replace

Code: Select all

<td colspan="8" align="right"><br> <table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0">
to

Code: Select all

<td colspan="9" align="right"><br> <table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0">
OC_osC-invoice_packingslip_sku_001.png
...in their packingslips
step #1
open

Code: Select all

admin/controller/sale/order.php
find function

Code: Select all

public function packingslip() {
inside it
add

Code: Select all

$this->data['column_sku'] = $this->language->get('column_sku');
after

Code: Select all

$this->data['column_comment'] = $this->language->get('column_comment');
scroll down
after (somewhere around the line 1327)

Code: Select all

						'model'    => $product['model'],
add

Code: Select all

						'sku'    => $this->model_sale_order->wbm_getSKU($product['product_id']),
step #2
open

Code: Select all

admin/language/english/sale/packingslip.php
add anywhere

Code: Select all

$_['column_sku']         = 'SKU';
step #3
open

Code: Select all

admin/view/template/sale/order_packingslip.tpl
after

Code: Select all

<td class="dataTableHeadingContent-invoice"><?php echo $column_model; ?></td>
add

Code: Select all

<td class="dataTableHeadingContent-invoice"><?php echo $column_sku; ?></td>
after

Code: Select all

<td class="dataTableContent" valign="top"><?php echo $product['model']; ?></td>
add

Code: Select all

<td class="dataTableContent" valign="top"><?php echo $product['sku']; ?></td>
OC_osC-invoice_packingslip_sku_002.png

New member

Posts

Joined
Sat Apr 13, 2013 8:22 pm

Post by i2Paq » Fri Nov 08, 2013 7:50 pm

November 2013 - Official Support for this Mod has been STOPPED!

There is a Free alternative over on the Dutch forums.

http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 75#p424675

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests