Post by qahar » Sat Oct 09, 2010 5:55 am

I'm sory, default2 commercial is supporting RTL. I think you was asking for the upcoming theme lol.. :P

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jun 29, 2010 10:24 pm
Location - Indonesia

Post by Plugje » Sat Oct 09, 2010 6:52 am

qahar wrote:
Plugje wrote:

Code: Select all

<a href="index.php?route=information/information&information_id=4">Rólunk</a>

gives R?lunk as a result in Chrome. Do you know how I can change this?

Martin
Thanks for giving nice tutorial for other users martin, i think im forgot to put it on documentation.
May be you can use &oacute; = ó and &uuml; = ü (refference)
Thanks, this is working :)

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 09, 2010 3:58 am

Post by Plugje » Sat Oct 09, 2010 7:00 am

qahar wrote:
Plugje wrote:Is it possible in the commercial version of the template to have the category also on the left part like in the free version? On the demo site you only can choose the category with the drop-down menu.
Yes, but its not support RTL yet.
??? ...i am just a starter with all this :-[ What means RTL? I use already the free v0.3

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 09, 2010 3:58 am

Post by qahar » Sat Oct 09, 2010 8:44 am

Plugje wrote:
qahar wrote:
Plugje wrote:Is it possible in the commercial version of the template to have the category also on the left part like in the free version? On the demo site you only can choose the category with the drop-down menu.
Yes, but its not support RTL yet.
??? ...i am just a starter with all this :-[ What means RTL? I use already the free v0.3
:) RTL mean right-to-left and i was give you wrong information that default2 commercial is not support RTL. Def2 commercial is support RTL. RTL is used for some language that begin text from right, and not all theme support this for well.

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jun 29, 2010 10:24 pm
Location - Indonesia

Post by ha33y » Mon Oct 11, 2010 4:39 pm

Since upgrading to the new version, i now cannot get to Paypal, i get the error:
404 Not Found
The requested URL '/x/web/LIVE2/web/paypal.com/htdocs/html/Error500.htm' was not found on this server.

any idea why?

New member

Posts

Joined
Fri Sep 24, 2010 8:03 pm

Post by qahar » Mon Oct 11, 2010 4:51 pm

hmmm.. may be it's not because the theme, had you check any similiar problem on forum?

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jun 29, 2010 10:24 pm
Location - Indonesia

Post by ha33y » Mon Oct 11, 2010 4:53 pm

i have looked but cant see exactly the same problem, it was working fine before the upgrade to v3 what could have happened? i must fix this soon the store must go live today!

Any help you can give me i would very much appreciate.

New member

Posts

Joined
Fri Sep 24, 2010 8:03 pm

Post by qahar » Mon Oct 11, 2010 4:58 pm

may be you had some change on previous theme, and forgot to add it when upgrade to new theme. And is this error still appear when you used default theme?

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jun 29, 2010 10:24 pm
Location - Indonesia

Post by ha33y » Mon Oct 11, 2010 5:04 pm

hmm, dont think so but where would i look for this? it obviously has the wrong paypal address...so what is the correct address and where would i find it to change it?

New member

Posts

Joined
Fri Sep 24, 2010 8:03 pm

Post by qahar » Mon Oct 11, 2010 5:10 pm

ha3.. don't ask me about that, i really not understand something like that..
had you post it into extensions payment support

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jun 29, 2010 10:24 pm
Location - Indonesia

Post by ha33y » Mon Oct 11, 2010 5:22 pm

i thought i would ask you first incase you had an idea. i have posted it in the forum now i hope someone can help me with this quick or i will be in trouble.

Thank you for your help

regards

Harry

New member

Posts

Joined
Fri Sep 24, 2010 8:03 pm

Post by kianograph » Mon Oct 11, 2010 8:21 pm

Dear My friend qahar
Hi. thank you for theme & your support.
I found a problem On it:
in rtl language, buttons are goes center!
like ATTACHMENTS:
PLZ help

Attachments

1.JPG

1.JPG (105.57 KiB) Viewed 4362 times


Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 12, 2010 2:45 pm

Post by qahar » Mon Oct 11, 2010 10:54 pm

may i know the url address

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jun 29, 2010 10:24 pm
Location - Indonesia

Post by qahar » Mon Oct 11, 2010 11:11 pm

I found similiar issue on url: checkout/shipping (template\checkout\shipping.tpl)

Code: Select all

     <td align="left"><a onclick="location = '...'" class="button"><span>Back</span></a></td>
     <td align="right"><a onclick="$('#shipping').submit();" class="button"><span>Continue</span></a></td>
It's on the template. To fix this, you can use <td class="left"> and <td class="right">
add on stylesheet:

Code: Select all

td.left {
text-align: left;
}
td.right {
text-align: right;
}
then on rtl styleshet do the reverse:

Code: Select all

td.left {
text-align: right;
}
td.right {
text-align: left;
}
Do this on all template file that used table inline style.

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jun 29, 2010 10:24 pm
Location - Indonesia

Post by bravo » Wed Oct 13, 2010 10:59 pm

Hello master,

What a different version between Default2 Free v.0.2 and Default2 Free v.0.3 ? maybe you can help me? :)

salam super master qahar

Regrads,
bravo
" Make your bisnis online simple with opencart "


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Jun 24, 2010 1:43 pm

Post by qahar » Wed Oct 13, 2010 11:14 pm

bravo wrote:Hello master,

What a different version between Default2 Free v.0.2 and Default2 Free v.0.3 ? maybe you can help me? :)

salam super master qahar
:D salam,
the main different is RTL support, xHtml Validate, and work on IE6+
ups.. last one: fullcolor documentation

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jun 29, 2010 10:24 pm
Location - Indonesia

Post by bravo » Fri Oct 15, 2010 2:49 am

Dear master qahar,

Is it ok, If we upgrade version from default2 v.0.2 to default v.0.3 ? how to do it?

thanks a lot

Regrads,
bravo
" Make your bisnis online simple with opencart "


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Jun 24, 2010 1:43 pm

Post by qahar » Fri Oct 15, 2010 3:11 am

sure.. of course you need to backup your site. then try installing default2 v.0.3

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jun 29, 2010 10:24 pm
Location - Indonesia

Post by bravo » Fri Oct 15, 2010 11:18 am

oh yeah,
to install that themes we only replace it or not?

Regrads,
bravo
" Make your bisnis online simple with opencart "


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Jun 24, 2010 1:43 pm

Post by qahar » Fri Oct 15, 2010 6:10 pm

It's different folder..

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jun 29, 2010 10:24 pm
Location - Indonesia
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests