Post by fido-x » Wed Jul 27, 2011 11:56 am

The original News/Blog module for OpenCart – since version 0.7.7, now updated for version 1.5.1.x.

This package provides a set of news pages and a column module.

The main entry page contains a listing of the headlines and a short description with a "read more" link to the main story page.

The column module displays a short description of the most recent news stories with a "read more" link to the story page.

Configuration options include:
  • limit
    position
    status
    characters displayed in module (per module)
    characters displayed on headlines page
Simple plug and play installation, with nothing overwritten.

Full installation instructions included.

Compatible with all current 1.5.1.x releases of OpenCart.

Get it here

Image
Modules for OpenCart 2.3.0.2
Homepage Module [Free - since OpenCart 0.7.7]
Multistore Extensions
Store Manager Multi-Vendor/Multi-Store management tool

If you're not living on the edge ... you're taking up too much space!


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 28, 2008 1:09 am
Location - Tasmania, Australia

Post by legend717 » Sun Aug 14, 2011 3:52 pm

Image

Image

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Sep 21, 2010 2:57 pm

Post by fido-x » Wed Aug 17, 2011 2:44 pm

The first image is of the column module.

The second image shows you having set 120 characters to display on the headlines page.

How many characters did you set for the module?

Image
Modules for OpenCart 2.3.0.2
Homepage Module [Free - since OpenCart 0.7.7]
Multistore Extensions
Store Manager Multi-Vendor/Multi-Store management tool

If you're not living on the edge ... you're taking up too much space!


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 28, 2008 1:09 am
Location - Tasmania, Australia

Post by alin » Thu Aug 18, 2011 11:57 am

Thanks fido-x,
this works great but one tiny error, the title of news is not showed in the news module
Please help to repair

Thanks so much!

GOLDEN LEOPARD SYSTEM SOLUTION
An ICT System Solution Company in Vietnam
Website: Store: http://shopcartplus.com or http://www.opencart.com/index.php?route ... rname=alin


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 10, 2011 8:16 pm


Post by fido-x » Sat Aug 20, 2011 12:52 pm

alin wrote:Thanks fido-x,
this works great but one tiny error, the title of news is not showed in the news module
Please help to repair

Thanks so much!
Not an error, just an omission.

Module has been updated to include an option to display or not display the headline in the module.

Image
Modules for OpenCart 2.3.0.2
Homepage Module [Free - since OpenCart 0.7.7]
Multistore Extensions
Store Manager Multi-Vendor/Multi-Store management tool

If you're not living on the edge ... you're taking up too much space!


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 28, 2008 1:09 am
Location - Tasmania, Australia

Post by alin » Mon Aug 22, 2011 10:00 am

Thanks Fido-x

GOLDEN LEOPARD SYSTEM SOLUTION
An ICT System Solution Company in Vietnam
Website: Store: http://shopcartplus.com or http://www.opencart.com/index.php?route ... rname=alin


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 10, 2011 8:16 pm


Post by fido-x » Sat Aug 27, 2011 11:24 am

Updated to include support for SEO URLs.

Image
Modules for OpenCart 2.3.0.2
Homepage Module [Free - since OpenCart 0.7.7]
Multistore Extensions
Store Manager Multi-Vendor/Multi-Store management tool

If you're not living on the edge ... you're taking up too much space!


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 28, 2008 1:09 am
Location - Tasmania, Australia

Post by werepair » Tue Sep 06, 2011 6:44 pm

hi, i have installed your news blog but i can not get it to show on my site, i have installed your faq module and this works perfect.
best regards

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat May 28, 2011 2:54 pm
Location - United Kingdom

Post by highvibes » Wed Sep 07, 2011 3:06 am

It's working A-OK for me, except that the headlines don't show up in the module when they are enabled in admin.

Thanks in advance!

New member

Posts

Joined
Sun Aug 07, 2011 10:38 pm

Post by AliceH » Sun Sep 11, 2011 1:34 pm

I can't get this to work. I am not using the default template so I have uploaded the files to my template and edited the link to my template name. I can see the box with news blog it say's read more but there is nothing in it and it does not link to anything. What am I missing?

http://www.embroideryallsorts.com.au


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Jan 09, 2011 11:00 am
Location - Australia

Post by legend717 » Sat Oct 01, 2011 6:01 pm

Website not work

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Sep 21, 2010 2:57 pm

Post by legend717 » Mon Oct 03, 2011 4:19 pm

How make support for SEO URLs ?

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Sep 21, 2010 2:57 pm

Post by Birch » Tue Oct 04, 2011 2:53 am

Hi
I'm running version: 1.5.1.1 and I'm getting really strange problems if I add an image, table or anything other than plain text to each news.
(The "read more" link doesn't work, the images don't display and if I add a table the entire web page looses its structure even on the home page.)

Any help would be greatly appreciated!

Newbie

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 5:37 pm

Post by jcmarchi » Sat Oct 15, 2011 5:46 pm

I don't know if someone has already done it... So, I've slightly modified the new.xml file (VQMod XML) to allow it to work on OpenCart 1.5.1.3.

Looks like that from the prior 1.5.1.x versions the seo_url.php file has been changed, and as result the XML file was requiring some update to be brought back to action... :crazy:

So, get it here and enjoy this module once again working, now on OpenCart 1.5.1.3... ;D

Attachments

Modified file to work on OpenCart 1.5.1.3


Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 13, 2011 9:34 am

Post by silver0 » Sun Oct 16, 2011 6:06 am

Hi, will this work on 1.5.1.2???

Newbie

Posts

Joined
Wed Aug 17, 2011 2:31 am

Post by jcmarchi » Sun Oct 16, 2011 2:51 pm

It will depend if the file seo_url.php has changed from the version 1.5.1.2 to the 1.5.1.3 or not.

However, you can just try it! There is no risk of damage if it doesn't work... However, you may need to check the VQ Mod Logs to assure no errors will occur. That was how I've realized the original module was failing on my 1.5.1.3...

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 13, 2011 9:34 am

Post by DannyMacD » Tue Oct 18, 2011 9:38 pm

I've got this error on front of store:

Code: Select all

Notice: Undefined variable: header in /home/disifin/public_html/newsite/catalog/view/theme/default/template/module/news.tpl on line 1Notice: Undefined variable: column_left in /home/disifin/public_html/newsite/catalog/view/theme/default/template/module/news.tpl on line 1Notice: Undefined variable: column_right in /home/disifin/public_html/newsite/catalog/view/theme/default/template/module/news.tpl on line 1
Notice: Undefined variable: content_top in /home/disifin/public_html/newsite/catalog/view/theme/default/template/module/news.tpl on line 2 Notice: Undefined variable: breadcrumbs in /home/disifin/public_html/newsite/catalog/view/theme/default/template/module/news.tpl on line 4Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/disifin/public_html/newsite/catalog/view/theme/default/template/module/news.tpl on line 4
News/Blog

Notice: Undefined variable: content_bottom in /home/disifin/public_html/newsite/catalog/view/theme/default/template/module/news.tpl on line 28

not sure what to do..

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 26, 2009 6:39 am

Post by highvibes » Fri Oct 21, 2011 7:19 am

Headlines do not show in the module for me, regardless of whether the headline radio is on or off.

Anyone else got this?

New member

Posts

Joined
Sun Aug 07, 2011 10:38 pm

Post by DannyMacD » Fri Oct 21, 2011 3:38 pm

highvibes wrote:Headlines do not show in the module for me, regardless of whether the headline radio is on or off.

Anyone else got this?
i got this swell.

Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 26, 2009 6:39 am

Post by Pamella » Mon Oct 31, 2011 2:36 am

highvibes wrote:Headlines do not show in the module for me, regardless of whether the headline radio is on or off.

Anyone else got this?
+1

So thank you very much ;-) but nobody knows how to fix this bug when content is cutted inside a markup ?

PS: My version is 1.5.1.3.1

OC v1.5.5.1 EN - vQmod v2.3.2 (theme by default at this time) running on PHP v5.4 MySQL v5.5 Linux / Apache 2.4


New member

Posts

Joined
Tue Oct 25, 2011 4:22 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests