User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by ronnieb » Thu Jun 09, 2011 7:59 pm

Hi

Export works fine

however when importing I get this error

Notice: Undefined index: 13 in /home/*****/public_html/shop5/admin/model/tool/export.php on line 873Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '74,13,64,0,0,0,'',0,'',0.00,'')' at line 1
Error No: 1064
INSERT INTO `product_option_value` (`product_option_value_id`,`product_option_id`,`product_id`,`option_id`,`option_value_id`,`quantity`,`subtract`,`price`,`price_prefix`,`points`,`points_prefix`,`weight`,`weight_prefix`) VALUES (11,,74,13,64,0,0,0,'',0,'',0.00,'');


Thanks
Ronnie

New member

Posts

Joined
Tue May 24, 2011 3:44 pm

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by JNeuhoff » Thu Jun 09, 2011 8:56 pm

ronnieb wrote:Hi

Export works fine

however when importing I get this error

Notice: Undefined index: 13 in /home/*****/public_html/shop5/admin/model/tool/export.php on line 873Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '74,13,64,0,0,0,'',0,'',0.00,'')' at line 1
Error No: 1064
INSERT INTO `product_option_value` (`product_option_value_id`,`product_option_id`,`product_id`,`option_id`,`option_value_id`,`quantity`,`subtract`,`price`,`price_prefix`,`points`,`points_prefix`,`weight`,`weight_prefix`) VALUES (11,,74,13,64,0,0,0,'',0,'',0.00,'');


Thanks
Ronnie
I think I found the bug. Just fixed it, install and try again, it should work now.

MHC Web Design
Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * TrustPilot Reviews * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * Template Switcher PHP/Twig


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by jiffyspop » Fri Jun 10, 2011 1:00 am

Well go into the export tool and find where it is writing export list and in the sql string find the extra , in front of the 7 and remove and that should fix. 12 fields i counted if there 13 look for a miss spelll or somethingb. That is my best gueees.

Newbie

Posts

Joined
Sun Jun 05, 2011 10:27 pm

Post by jiffyspop » Fri Jun 10, 2011 1:02 am

If u do have 13 it is not pulling tghe daata product option id

Newbie

Posts

Joined
Sun Jun 05, 2011 10:27 pm

Post by hellogoodbye » Fri Jun 10, 2011 5:35 pm

Hi I uploaded the vqmod folder, but nothing seems to have happened. There was no 'tool/export' in the Top Admin User Group

New member

Posts

Joined
Wed May 04, 2011 6:33 am

Post by Xsecrets » Fri Jun 10, 2011 9:20 pm

hellogoodbye wrote:Hi I uploaded the vqmod folder, but nothing seems to have happened. There was no 'tool/export' in the Top Admin User Group
do you have vqmod installed? It's a seperate mod from this one you have to install it first before any vqmod scripts will work.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by hellogoodbye » Sat Jun 11, 2011 2:27 am

I believe so. I had to manually add the vqmod code into index.php and admin/index.php because it couldn't find the auto installer.

edit: just went back over to the vqmod thread, saw the host and redownload fixes so let me try those first and i'll post back.

New member

Posts

Joined
Wed May 04, 2011 6:33 am

Post by SXGuy » Sat Jun 11, 2011 2:38 am

i had trouble installing this in 1.5.0 with the vqmod and my vqmod files are up to date.

Instructions do not explain that you should still copy over the system and tools files.

If you manually add the language and variable data, it works fine.

Active Member

Posts

Joined
Sun Nov 08, 2009 2:07 am

Post by hellogoodbye » Sat Jun 11, 2011 3:13 am

SXGuy wrote:i had trouble installing this in 1.5.0 with the vqmod and my vqmod files are up to date.

Instructions do not explain that you should still copy over the system and tools files.

If you manually add the language and variable data, it works fine.
wait, so we still need to upload the admin and system folders? The instructions made it sound like all I needed to upload was the VQmod folder if I have VQmod installed.

New member

Posts

Joined
Wed May 04, 2011 6:33 am

Post by Xsecrets » Sat Jun 11, 2011 3:36 am

no vqmod just handles the core files that get changed. Any new files still have to be uploaded. It is that way with every module. vqmod cannot create new files it only modifies existing ones.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by hellogoodbye » Sat Jun 11, 2011 3:56 am

Xsecrets wrote:no vqmod just handles the core files that get changed. Any new files still have to be uploaded. It is that way with every module. vqmod cannot create new files it only modifies existing ones.
when you say no, you mean, yes (for other folders)? :P Thanks for the newbie explanation. Uploaded the other 2 folders. and SXGuy's help

New member

Posts

Joined
Wed May 04, 2011 6:33 am

Post by extigo » Mon Jun 20, 2011 4:37 am

I've got a problem with the attributes. I added the attributes in the admin inside an attribute group, but when I edit the XLS and connect the attributes with products, these are not imported. Is this correct?

Op al uw computervragen een antwoord -- Extigo Computers
http://www.extigo.nl

Using OC 1.4.9.4


Active Member

Posts

Joined
Thu Dec 09, 2010 5:04 pm

Post by JNeuhoff » Mon Jun 20, 2011 5:31 pm

extigo wrote:I've got a problem with the attributes. I added the attributes in the admin inside an attribute group, but when I edit the XLS and connect the attributes with products, these are not imported. Is this correct?
Send me a PM with your XLS filewhich has the Import problem with the attributes, and I takle a look at it.

MHC Web Design
Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * TrustPilot Reviews * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * Template Switcher PHP/Twig


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by extigo » Tue Jun 21, 2011 8:38 pm

Thnx JNeuhoff, it is working like a charm now!

Op al uw computervragen een antwoord -- Extigo Computers
http://www.extigo.nl

Using OC 1.4.9.4


Active Member

Posts

Joined
Thu Dec 09, 2010 5:04 pm

Post by toners4u » Tue Jun 21, 2011 9:50 pm

Just run the process following it to the letter - on 1.5x
Now have an admin screen that is "text_logged" and no options appearing on it apart from home & dashboard overview & latest 10 orders
Please advise where it's gone wrong asap!

New member

Posts

Joined
Tue Jun 21, 2011 5:49 pm

Post by toners4u » Tue Jun 21, 2011 11:41 pm

Resolved - re-loaded the entire install for 1.5x and then loaded the import / export tool - quicker than waiting for a response on here lol :)
Next query - where do you find the export / import tool once you have ticked the boxes?

New member

Posts

Joined
Tue Jun 21, 2011 5:49 pm

Post by extigo » Tue Jun 21, 2011 11:51 pm

Under configuration

Op al uw computervragen een antwoord -- Extigo Computers
http://www.extigo.nl

Using OC 1.4.9.4


Active Member

Posts

Joined
Thu Dec 09, 2010 5:04 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests