Post by mkktvl » Thu Jun 02, 2016 8:43 pm

Hi,

Im getting an error while trying to install this extension.

Error occurs right after Extensions->extension installer -> upload -> select file -> ok
(opencart-2-x-export-import-multilingual-3-3.ocmod.zip)
SyntaxError: JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data

OK

<b>Warning</b>: mkdir(): No such file or directory in <b>/home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/installer.php</b> on line <b>82</b><b>Warning</b>: move_uploaded_file(/home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/system/upload/temp-SkiHcXqeWh61I7evpWHg7vyyIt3osoOl/upload.zip): failed to open stream: No such file or directory in <b>/home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/installer.php</b> on line <b>117</b><b>Warning</b>: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpxQhoQp' to '/home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/system/upload/temp-SkiHcXqeWh61I7evpWHg7vyyIt3osoOl/upload.zip' in <b>/home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/installer.php</b> on line <b>117</b>{"step":[],"overwrite":[],"error":"File could not be found!"}

OpenCart error log:
2016-06-02 15:31:59 - PHP Warning: mkdir(): No such file or directory in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/installer.php on line 82
2016-06-02 15:31:59 - PHP Warning: move_uploaded_file(/home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/system/upload/temp-SkiHcXqeWh61I7evpWHg7vyyIt3osoOl/upload.zip): failed to open stream: No such file or directory in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/installer.php on line 117
2016-06-02 15:31:59 - PHP Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpxQhoQp' to '/home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/system/upload/temp-SkiHcXqeWh61I7evpWHg7vyyIt3osoOl/upload.zip' in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/installer.php on line 117
Can anyone help me with this, please?

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 02, 2016 2:47 pm

Post by CHoy » Fri Jun 03, 2016 11:58 pm

Hello,

My website has a mass amount of product so an export/import function is essential. I decided to go with this one because it had good reviews and seems to be popular. However after walking through the installation process the link failed to ever show up underneath my "Tools" tab. I tested it on another site of mine and it installed flawlessly.

My error logs are empty and I am unable to find anything. Any reply would be appreciated, Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Fri Jun 03, 2016 2:02 am

Post by JNeuhoff » Sat Jun 04, 2016 6:37 am

mkktvl: This problem has nothing to do with the Export/Import Tool. Rather, it's an issue with OpenCart's installer. I suggest to configure your FTP Root correctly in the System > Settings. Also, configure your PHP to use an accessible tmp-folder, you may have to ask your web host for help on this.

Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * Number Option * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster * Survey Plus


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by aliencart88 » Sun Jun 05, 2016 3:47 pm

Hello I've got the error message after upload the zip file:
Method Not Implemented

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>501 Method Not Implemented</title>
</head><body>
<h1>Method Not Implemented</h1>
<p>GET to /admin/index.php not supported.<br />
</p>
<p>Additionally, a 404 Not Found
error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.</p>
</body></html>

May I ask how can I fix it?
Many thanks

Newbie

Posts

Joined
Sun Jun 05, 2016 12:52 am

Post by mkktvl » Mon Jun 06, 2016 1:11 pm

JNeuhoff: Thank you for your reply. I was missing folder system/upload.

I created that folder and now it works :)

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 02, 2016 2:47 pm

Post by mkktvl » Tue Jun 07, 2016 1:39 am

I hit another problem. I can now install and set user permission to this mod, but its not showing at system->tools.

I have this in system -> error log, if it helps
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fopen(/home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/system/modification/system/engine/action.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 408
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 410
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 412
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fopen(/home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/system/modification/system/engine/loader.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 408
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 410
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 412
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fopen(/home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/system/modification/system/library/config.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 408
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 410
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 412
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fopen(/home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/system/modification/system/library/language.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 408
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 410
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 412
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fopen(/home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/system/modification/admin/controller/common/menu.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 408
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 410
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 412
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fopen(/home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/system/modification/admin/language/english/common/menu.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 408
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 410
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 412
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fopen(/home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/system/modification/admin/view/template/common/menu.tpl): failed to open stream: No such file or directory in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 408
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 410
2016-06-06 20:35:33 - PHP Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/r200750/domains/mydomain.com/public_html/store/admin/controller/extension/modification.php on line 412

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 02, 2016 2:47 pm

Post by 528491 » Wed Jun 08, 2016 1:48 am

Hello,
For some reason the exported .xls file based on the previously exported one keeps adding duplicate of text data inside description cells of certain products. It always happens for exactly certain products. It just keeps adding (chaining) dozens of duplicates upon the existing text inside description cell, so after few rounds of exporting and then importing the same .xls file, the description cell for those products ends up with hundreds of lines of the same paragraph.

Granted, I am using Open Office Calc, not Microsoft Excel. Did anyone else ever experience this?

Amazing tool by the way, thank you so much for keeping it available for free.

New member

Posts

Joined
Tue Apr 02, 2013 6:05 pm

Post by Dobratr » Mon Jun 13, 2016 12:00 am

Hi. First of all thanks for creating and supporting such a great extension.

I have a Problem. I can Export or Import 500 products and I have over 5000 in my database. As you can see it's becomes so hard to maintain the datas on over 10 Excel files.

When I try to export By range (1-5000) or (1-1000) I get an error like
"mysqli::query(): send of 59 bytes failed with errno=32 Broken pipe".

The error.log file says
"2016-06-12 18:54:09 - PHP Notice: mysqli::query(): send of 59 bytes failed with errno=32 Broken pipe in /home/sitedir/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 19"

and the line 19 on mysqli.php says
"mysql_query("SET CHARACTER_SET_CONNECTION=utf8", $this->link);"

I'm using 3 languages (English-German-Turkish)
Pls help me on this situation. At least I wanna export/import 1000 products at a time.

Best Regards.

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Wed May 13, 2015 4:49 am


Post by JNeuhoff » Mon Jun 13, 2016 12:51 am

Dobratr wrote:Hi. First of all thanks for creating and supporting such a great extension.

I have a Problem. I can Export or Import 500 products and I have over 5000 in my database. As you can see it's becomes so hard to maintain the datas on over 10 Excel files.

When I try to export By range (1-5000) or (1-1000) I get an error like
"mysqli::query(): send of 59 bytes failed with errno=32 Broken pipe".

The error.log file says
"2016-06-12 18:54:09 - PHP Notice: mysqli::query(): send of 59 bytes failed with errno=32 Broken pipe in /home/sitedir/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 19"

and the line 19 on mysqli.php says
"mysql_query("SET CHARACTER_SET_CONNECTION=utf8", $this->link);"

I'm using 3 languages (English-German-Turkish)
Pls help me on this situation. At least I wanna export/import 1000 products at a time.

Best Regards.
Have you changed the obvious PHP settings, especially the 'memory_limit', to a higher values? Chances are, that with 3 languages you won't be able to export/import more than 500 to 1000 products at a time!

Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * Number Option * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster * Survey Plus


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by Dobratr » Mon Jun 13, 2016 1:10 am

I sellect
Use phpTemp cache for large Exports (will be slightly slower)
and
Use phpTemp cache for large Exports (will be slightly slower)
from the setting menu thats all.

If I have to make hard codding, I can do it by your instructions or if you post the link that describes what I need to do.

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Wed May 13, 2015 4:49 am


Post by AnnLya » Wed Jun 15, 2016 2:47 pm

Just fresh install opencart 2.1.0.2 but receive error as below as soon been on dashboard
(Im a zero knowledge in coding ??? )
Really thankful if someone can help, thank.. ;D

Attachments

Snap 2016-06-15 at 14.34.10.jpg

Snap 2016-06-15 at 14.34.10.jpg (35.77 KiB) Viewed 3257 times


Newbie

Posts

Joined
Fri Oct 31, 2014 5:03 pm

Post by karoxtech » Thu Jun 16, 2016 4:53 am

getting error while installing

please help me out of this

Image

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 16, 2016 3:56 am

Post by karoxtech » Thu Jun 16, 2016 9:49 pm

Hi,

Getting error for login as i change the password vey high lvl then also getting same error. kindly help me to solve this.


SyntaxError: Unexpected token < in JSON at postion 0

OK

<b>Warning</b>:ftp_login(): Sorry, Cleartext sessions and weak ciphers
are not accepted on this server.in <b>/home/ddiamond/public_html/
bikaw/admin/controller/extension/installer.php</b>on line <b> 295 </
b>{"error":"Could not login as admin@ddiamonds.net"}

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 16, 2016 3:56 am

Post by martindk » Sat Jun 18, 2016 5:09 am

I love your extension - I'm just getting started with my store, and have not gone live with it yet. Your extension is a life saver for making the minor changes on products without having to go through them one by one in the admin section. However, I've also installed a tiered pricing mod which allows me to apply discounts to all the products in a category - but now when I upload product changes through the export/import tool, it doesn't show the new fields added by the tiered pricing mod - and it defaults the discounts back to ALL CATEGORIES instead of just the category to which I want the discount applied. Can you please contact me about how to make this work with new DB fields and what (if any) charge you would require to help me with this? Thanks.

Newbie

Posts

Joined
Mon Jun 06, 2016 11:26 am

Post by jmasril » Tue Jun 28, 2016 10:28 pm

Hi. I also use this extension and works great, just like somebody else, i add one field to the table product description. It is the short product description. and i have the problem, that when i use the tool to import new products or update, my short description go away, and i have to star over again to add the data to this field. So i want to ask you if you are able to add to the tool my column with the short description.

Thank you for your quick answer. my email is jmasril@gmail.com and i'm Jose

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 13, 2011 12:59 am

Post by vasraj » Thu Jun 30, 2016 5:41 pm

Hi, I have uploaded the zip file in the extension installer, Where i can see the import/export in tools>export/import
but it is throwing error "You do not have permission to access this page, please refer to your system administrator."
where i do not see tool export/import in usergroup/administrator - access/modify. Please help us in this

Regards
Vasanth

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 30, 2016 5:35 pm

Post by sean69 » Tue Jul 05, 2016 12:07 am

issues with the import/export tool.


when exporting more than a few items at a time, it will duplicate the description field multiple times, the more items you export, the more times the description will be duplicated. I've seen several people have had this issue with no resolution. I've managed to get it to do this when opening with excel and open office, I've manage to do some debugging and managed to find out it's not duplicating the description right up to the point where you call $this->populateProductsWorksheet .. something with the file format?


also - it doesn't export/import the short description, it should really do that. - again I see several requests.

Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 09, 2011 9:51 am

Post by thecobe » Thu Jul 07, 2016 4:30 pm

Hi
i would like to know if the extension, during products import, save the file you have uploaded
If the answer is yes where i can find the folder it stores the files?
thanks

Newbie

Posts

Joined
Thu May 07, 2015 6:53 am

Post by JNeuhoff » Thu Jul 07, 2016 9:47 pm

thecobe wrote:Hi
i would like to know if the extension, during products import, save the file you have uploaded
If the answer is yes where i can find the folder it stores the files?
thanks
The uploaded file is not saved, it only goes to a tmp folder using a randomly generated name for a short while.

Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * Number Option * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster * Survey Plus


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by yorgol » Wed Jul 27, 2016 5:13 pm

I am using this tool . I have an option image in the ProductOptionValues, I have copied code of the option quantity of ProductOptionValues for exporting and importing . but now , I could export all the data, but can't import the date and missing all the ProductOptionValues ,could u help me find what's the problem.

I only changed the code of this files: \admin\model\tool\export_import.php

1.png

1.png (56.59 KiB) Viewed 2754 times


New member

Posts

Joined
Thu Aug 26, 2010 10:54 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests