Post by bjal » Sun Feb 19, 2017 12:58 am

Hi!

I would like to only alter the prices with my import/export. Therefore I think it is a bit risky to have a all fields going in and out with the import/export. So just having the model and price columns would be awesome. But I take it this module cannot be configured like that? If it can, please advice how or maybe there is some other tool that can help me?

(I did use the import/export in my old non-opencart webshop once and screwed up the entire thing so we had to ask for a complete restore, scary stuff).

Thanks


Posts

Joined
Sun Feb 19, 2017 12:51 am

Post by jornmo » Wed Feb 22, 2017 7:06 pm

If I delete the extension I get this error message:

Code: Select all

Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/customers/c/0/6/my-domain.com/httpd.www/system/../../vendor/autoload.php) is not within the allowed path(s): (/customers/c/0/6/my-domain.com/httpd.www:/customers/c/0/6/my-domain.com/httpd.private:/customers/c/0/6/my-domain.com/tmp:/var/www/diagnostics:/usr/share/php) in /customers/c/0/6/my-domain.com/httpd.www/vqmod/vqcache/vq2-system_startup.php on line 89 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/c/0/6/my-domain.com/httpd.www/vqmod/vqcache/vq2-system_startup.php:89) in /customers/c/0/6/my-domain.com/httpd.www/system/library/session.php on line 30 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/0/6/my-domain.com/httpd.www/vqmod/vqcache/vq2-system_startup.php:89) in /customers/c/0/6/my-domain.com/httpd.www/system/library/session.php on line 50
After that I cannot login to the admin (fear not, I'm using backups :) )


Posts

Joined
Thu Oct 06, 2016 9:15 pm

Post by JNeuhoff » Wed Feb 22, 2017 8:48 pm


User avatar

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by jhair » Thu Feb 23, 2017 5:27 am

Question for you guys, when I export my Product group, there is a column in the excel spreadsheet on the productoptions page and teh column is defualt_option_value. How do I use this column to set the default value of the option. I am using OC v2.3.0.2


Posts

Joined
Fri Feb 17, 2017 1:41 am

Post by JNeuhoff » Thu Feb 23, 2017 8:01 am

The default_option_value column is only relevant for text options and corresponds to Opencart's DB field oc_product_option.value.
It sets the default value for text options on the product page.

User avatar

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by SpyCraft3r » Sun Feb 26, 2017 10:28 am

Not one photo/image was imported, is this an error, or just the way this addon is?


Posts

Joined
Sun Feb 12, 2017 10:07 am

Post by JNeuhoff » Mon Feb 27, 2017 7:50 am

SpyCraft3r wrote:
Sun Feb 26, 2017 10:28 am
Not one photo/image was imported, is this an error, or just the way this addon is?
Image files are to be uploaded separately via ftp.

MHC Web Design

Override Engine for OpenCart - extend/override core methods, language files and templates
Integrated VQMod for OpenCart 2.x - dynamic modification system for core files, controlled by XML-specifications
SEO (multilingual) for OpenCart 2.x - the ultimate SEO package with multilingual support
Instant Option Price Calculator - use your own option price formulas


User avatar

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by PaaPs » Sat Mar 18, 2017 2:09 am

Hello, I'm having some trouble with the installation of this module. The ftp settings should be right, I can connect to the server with filezilla. Does it need the full root path?
Image


Posts

Joined
Sat Mar 18, 2017 1:48 am

Post by JNeuhoff » Tue Mar 21, 2017 12:14 am

This has nothing to do with the Export/Import tool. Rather, you need to sort out your OpenCart extension installer, see here for more details.

User avatar

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by leandromello » Tue Mar 21, 2017 9:59 pm

I'm getting a INTERNAL SERVER ERROR - 500
How can i Fixit?


Posts

Joined
Fri Oct 28, 2011 3:29 am

Post by JNeuhoff » Tue Mar 21, 2017 10:35 pm

leandromello wrote:
Tue Mar 21, 2017 9:59 pm
I'm getting a INTERNAL SERVER ERROR - 500
How can i Fixit?
As usual, get the server's error.log from your webhost for the exact time the error occurred. The error.log will have more details about the nature of the error.

MHC Web Design

Override Engine for OpenCart - extend/override core methods, language files and templates
Integrated VQMod for OpenCart 2.x - dynamic modification system for core files, controlled by XML-specifications
SEO (multilingual) for OpenCart 2.x - the ultimate SEO package with multilingual support
Instant Option Price Calculator - use your own option price formulas


User avatar

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by leandromello » Wed Mar 22, 2017 12:24 am

JNeuhoff wrote:
Tue Mar 21, 2017 10:35 pm
leandromello wrote:
Tue Mar 21, 2017 9:59 pm
I'm getting a INTERNAL SERVER ERROR - 500
How can i Fixit?
As usual, get the server's error.log from your webhost for the exact time the error occurred. The error.log will have more details about the nature of the error.
I have this message in my log.
I Can't understand:
2017-03-21 13:18:48 Warning 177.193.58.212 mod_fcgid: read data timeout in 45 seconds, referer: https://www.mysite.com.br/admin/index.p ... 6910c1ad8e Erro do Apache
2017-03-21 13:18:48 Error 177.193.58.212 Premature end of script headers: index.php, referer: https://www.mysite.com.br/admin/index.p ... 6910c1ad8e Erro do Apache


Posts

Joined
Fri Oct 28, 2011 3:29 am

Post by JNeuhoff » Wed Mar 22, 2017 12:31 am

This looks like a timeout error to me. Try to do the Export and Import in smaller batches.

User avatar

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by leandromello » Wed Mar 22, 2017 12:45 am

I' tryed... now the file downloaded, is corrupted


Posts

Joined
Fri Oct 28, 2011 3:29 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests