Page 21 of 21

Tilauksen tila: drop box tyhjä

Posted: Thu Mar 12, 2015 5:51 pm
by Futuh
Moro!
NYt pari päivää paininut ongelman kanssa eli kaikki tilaukset menee "puuttuvat tilaukset" tilaan eikä näy tilaushistoriassa ja yhteenvedoissa yms. Eli ei näy missään ja tilauksen tila pudotusvalikko on tyhjä. Asennettu kymmeniä kertoja uudelleen ja koitettu päivittää 2.0:aan, kuitenkaan siinä onnistumatta. Googlen haulla löytyi samoja vikoja mutta ei korjausta asialle. Pystyykö päivittämäni tuotteet jotenkin tuomaan uuteen asennukseen jos asennan puhtaan opencartin? Ei jaksais ruveta uudelleen räpläämään tuotteita. Errorlogi on tyhjä. Opencart Versio 1.5.6.4

Re: Tilauksen tila: drop box tyhjä

Posted: Wed Mar 18, 2015 1:11 am
by pm-netti
Kun menet phpmyadminiin, näkyykö ne kuitenkin tietokannassa?

Re: M4ketechin ongelmat kaupan suhteen

Posted: Thu Mar 26, 2015 9:49 pm
by Venkko
Sen kyllä myönnän, että tuen antamisessa ja asiakaspalvelussa minulla on parantamisen varaa.
:o

Re: M4ketechin ongelmat kaupan suhteen

Posted: Tue Mar 31, 2015 12:57 am
by M4ketech
Anttih wrote: Jos siis saatte tuon virheilmoituksen, että Maksutapahtuman luonti ei onnistunut (-24), niin tarkistakaa silloin kauppiaan tunnukset ja onko vastaavia tilausnumeroita käytetty aiemmin.
Juuh. Voisiko näitä yleisimpiä "syitä" lisätä jotenkin listaan? Toki myös tapa jolla korjata, nyt meinaan luin tuosta -24 koodista drupalin puolelta, ja englanniksi useita ongelmia ennen kuin vika selvisi.

Toki Checkout.fi tekninen asiakastuki 010 2539062 kannattaa jokaisen kauppiaan tallentaa johonkin ylös ;)

System setting ei pysty tallentamaan..

Posted: Sun Apr 12, 2015 11:43 pm
by mpstrand
Morjens! Mikä vois aiheuttaa, että system setting ei anna saveta? Muillakin on näkynyt olevan samaa ongelmaa, mutten ole löytänyt yhtään vastausta. Herjaa tulee et :
You don't have permission to access /shop/admin/index.php on this server.

Ja oikeuksia ei voi muuttaa. Pitää olla max. 644 tai tulee 500 errori. Onko kellään ideoita, mistä vikaa etsiä?
versio on 1.5.6.4.

-mp

Re: Outoja ongelmia

Posted: Thu Apr 16, 2015 3:04 pm
by samiis
Kiitos, noinhan tuo meni, että selaimen vaihto auttoi. Seuraavana aamuna myös normaalisti käytössä olevalla selaimella onnistui molemmat, sekä hallintapaneeliin kirjautuminen että front-endissä toimiminen.

Tuo ongelma näyttää toistuvan nyt myös asiakkailla; koko viikko on ollut hiljaista, ja nyt juuri sain muutamalta asiakkaalta sähköpostitse kyselyn, että onko koko kauppa yleensäkään toiminassa, kun tilaaminen ei onnistu.

Mistähän kummasta tuo ongelma voisi johtua, pystyykö sille tekemään mitään? En nyt viitsisi vastata asiakkaillekaan, että vika on niiden omissa selaimissa, kun tuntuu kuitenkin että muissa verkkokaupoissa ja -palveluissa kaikki toimii.

Toimitusehdot aukeamaan omaan ikkunaan (OC2)

Posted: Tue May 26, 2015 5:18 pm
by Aamu
Olen työstämässä vanhaa 1.5.6.4 version kauppaani OC 2.0.2.0-versioon - kiitos pm-netille jo avusta :-).

Päivityksessä on paljon on näppityötä - puuttuu suomennoksia, ennen moitteettomasti toimineet palikat (esim. tarjoukset) eivät toimi enää odotetulla tavalla jne.

Yksi pieni mutta ärsyttävä juttu on se, että kassalla hyväksyttävänä oleva, tietosivulla luotu "Toimituskulut" aukeaa samalle sivulle, eikä paluupainiketta ole asetettavissa. Asiakas siis joutuu palaamaan nuolinäppäimellä, jolloin näyttö hyppää takaisin kassan alkuun. Ei hyvä.

Miten siis saisin tietosivun/Toimitusehdot aukeamaan omaan ikkunaansa?

Kaunis kiitos avuliaalle!

Re: Toimitusehdot aukeamaan omaan ikkunaan (OC2)

Posted: Tue May 26, 2015 6:52 pm
by pm-netti
Aamu wrote:Olen työstämässä vanhaa 1.5.6.4 version kauppaani OC 2.0.2.0-versioon - kiitos pm-netille jo avusta :-).

Päivityksessä on paljon on näppityötä - puuttuu suomennoksia, ennen moitteettomasti toimineet palikat (esim. tarjoukset) eivät toimi enää odotetulla tavalla jne.

Yksi pieni mutta ärsyttävä juttu on se, että kassalla hyväksyttävänä oleva, tietosivulla luotu "Toimituskulut" aukeaa samalle sivulle, eikä paluupainiketta ole asetettavissa. Asiakas siis joutuu palaamaan nuolinäppäimellä, jolloin näyttö hyppää takaisin kassan alkuun. Ei hyvä.

Miten siis saisin tietosivun/Toimitusehdot aukeamaan omaan ikkunaansa?

Kaunis kiitos avuliaalle!
Tarkoiitatko tätä Vaiheen 5 yhteydessä olevaa linkkiä Toimitusehdoista? Testisivullani se aukeaa "hiekkalaatikkoon"....

Re: Toimitusehdot aukeamaan omaan ikkunaan (OC2)

Posted: Wed May 27, 2015 1:37 pm
by Aamu
Juuri se raksilaatikon kanssa ennen JATKA-nappia oleva linkki.
Lienee ratkaisu jokin koodipätkä jonnekin, että sen saisi omaan ikkunaan? Tai muuta fiksua ratkaisua?

En tiedä, mitä tarkoitat hiekkalaatikolla ???, mutta linkin takaa löytyvä teksti aukeaa rumasti koko näytön kokoiseksi.

Re: Toimitusehdot aukeamaan omaan ikkunaan (OC2)

Posted: Wed May 27, 2015 2:51 pm
by pm-netti
Aamu wrote:Juuri se raksilaatikon kanssa ennen JATKA-nappia oleva linkki.
Lienee ratkaisu jokin koodipätkä jonnekin, että sen saisi omaan ikkunaan? Tai muuta fiksua ratkaisua?

En tiedä, mitä tarkoitat hiekkalaatikolla ???, mutta linkin takaa löytyvä teksti aukeaa rumasti koko näytön kokoiseksi.
Tarkoitan tällaista. Eikö sinulla tulee tällaista "popup" ikkunaa? Tuleeko tämä virhe pääsivulla vai niissä alidomaineissa? Puuttuuko OC 2.x tiedostoja hakemistosta catalog/view/javascript?

Asennuksessa ongelmia

Posted: Sun Jun 07, 2015 7:27 pm
by Touho
Yritin asentaa 1.5.6.4 suomenkielisen paketin ja asentamisen yhteydessä tulee virheilmoitus

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'Error: Table 'oc_product_profile' already exists
Error No: 1050
CREATE TABLE `oc_product_profile` ( `product_id` int(11) NOT NULL, `profile_id` int(11) NOT NULL, `customer_group_id` int(11) NOT NULL, PRIMARY KEY (`product_id`,`profile_id`,`customer_group_id`) ) ENGINE=MyISAM COLLATE=utf8_general_ci; ' in /home/xxxx/public_html/system/database/mysqli.php:41 Stack trace: #0 /home/xxxx/public_html/system/library/db.php(20): DBMySQLi->query('\nCREATE TABLE `...') #1 /home/xxxx/public_html/install/model/install.php(26): DB->query('\nCREATE TABLE `...') #2 /home/xxxx/public_html/install/controller/step_3.php(9): ModelInstall->database(Array) #3 [internal function]: ControllerStep3->index() #4 /home/xxxx/public_html/system/engine/front.php(42): call_user_func_array(Array, Array) #5 /home/xxxx/public_html/system/engine/front.php(29): Front->execute(Object(Action)) #6 /home/xxxx/public_html/install/index.php(75): Front->dispatch(Object( in /home/xxxx/public_html/system/database/mysqli.php on line 41

Löysin viestin, jossa joku oli kysynyt samaa. Ohjeeksi annettiin taulukon poistaminen, mutta mistä se poistetaan?

Verottomat hinnat ahvenanmaalle

Posted: Tue Jun 23, 2015 5:15 pm
by JonathanM
Tuli tiedustelua Ahvenanmaalta että saako tuotteet ostettua verovapaasti, kun he ilmeisesti maksavat verot postiin lähetystä noudettaessa.

Netistä löytyi paljonkin ohjeita alueiden ja verojen suhteen mutta niissä kaikissa lopuksi piti muttaa tuotteen veroluokka, joka ei tässä taida olla oikea tapa.

Saako siis jonkin tehtyä niin että kun asiakas valitsee ostoskorissa alueeksi Ahvenanmaan niin kauppa jättäisi verot pois tuotteista loppuhinnassa? Olen ottanut käyttöön 0% veroprosentit ja luokat ja yhdistänyt ne Ahvenanmaan alueeseen, mutta ei se ainakaan vielä poista veroja loppulaskulta.

Re: Asennuksessa ongelmia

Posted: Sat Jun 27, 2015 3:29 pm
by pm-netti
Touho wrote:Yritin asentaa 1.5.6.4 suomenkielisen paketin ja asentamisen yhteydessä tulee virheilmoitus

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'Error: Table 'oc_product_profile' already exists
Error No: 1050
CREATE TABLE `oc_product_profile` ( `product_id` int(11) NOT NULL, `profile_id` int(11) NOT NULL, `customer_group_id` int(11) NOT NULL, PRIMARY KEY (`product_id`,`profile_id`,`customer_group_id`) ) ENGINE=MyISAM COLLATE=utf8_general_ci; ' in /home/xxxx/public_html/system/database/mysqli.php:41 Stack trace: #0 /home/xxxx/public_html/system/library/db.php(20): DBMySQLi->query('\nCREATE TABLE `...') #1 /home/xxxx/public_html/install/model/install.php(26): DB->query('\nCREATE TABLE `...') #2 /home/xxxx/public_html/install/controller/step_3.php(9): ModelInstall->database(Array) #3 [internal function]: ControllerStep3->index() #4 /home/xxxx/public_html/system/engine/front.php(42): call_user_func_array(Array, Array) #5 /home/xxxx/public_html/system/engine/front.php(29): Front->execute(Object(Action)) #6 /home/xxxx/public_html/install/index.php(75): Front->dispatch(Object( in /home/xxxx/public_html/system/database/mysqli.php on line 41
<image:caption>Birthday Frame &amp; Shield</image:caption>
Löysin viestin, jossa joku oli kysynyt samaa. Ohjeeksi annettiin taulukon poistaminen, mutta mistä se poistetaan?
Moi.
Taulun voi poistaa phpmyadminissa, jonne usein pääsee cpanel-sivulta.
Käsitin, että teet puhtaan asennuksen. Onko sinulla mahdollista tehdä asennus tyhjään tietokantaan, jossa ei ole ennestään tauluja?

Asiakkaan tiedot tilauksessa

Posted: Mon Jul 06, 2015 4:17 pm
by Touho
Mistähän johtuu, kun asiakkaan osoitetietoja ei näy itselle tulevassa tilausvahvistuksessa. Tilausta ei myöskään näy tilauksissa eikä raporteissa. Versio on 1.5.6.4

Re: Asiakkaan tiedot tilauksessa

Posted: Mon Jul 06, 2015 5:46 pm
by Touho
Ongelma ratkesi kokeilun ja erehdyksen kautta.