Post by sapa » Sat Oct 11, 2014 6:52 pm

Voinko jotenin estää, että Google ym. bottien käynnit tuotesivuilla ei lisää "tuotteet näytetty lukua" Haluaisin siis vain oikeiden ihmisten seurantatilastot.

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 26, 2014 3:50 am

Post by M4ketech » Sat Oct 11, 2014 10:26 pm

Asensin uutteen sivutilaan opencartin asentajalla ja vein kielitiedostot sinne, sain myös maksullisen teeman vihdoin toimimaan kunnolla.

Mutta ongelma, Ei saatavilla tila: "Out of stock" adminin puolella. Tuotteen puolella näkyy "varastossa" Pysyykö tuo varastossa muuten kuinka pitkään jos lisäilen tuotteita enemmän. Haluaisin että näkyy kokoajan "varastossa" tai "ei varastossa" tai sitten tyyliin vielä yksi vaihtoehto "6-12 päivää".

Pm-netti varmaan tietää missä tiedostossa nuo on?

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by pm-netti » Sun Oct 12, 2014 2:22 am

M4ketech wrote: Pm-netti varmaan tietää missä tiedostossa nuo on?
No jaa :drunk:

Nuo varaston tilat on tietokannassa. Tekstejä voi muutta käytössä oleville kielille adminin linkistä System/Localisation/Stock statuses ja sieltä Edit.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by M4ketech » Sun Oct 12, 2014 4:11 am

Katsotaan mitä saan aikaan :laugh:

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by M4ketech » Thu Oct 16, 2014 6:19 pm

Ideoita millä saisi etusivulle vaikka läpinäkyvän teksti-kentä jonka voisi täyttää jostain järkevästä paikasta?

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by DarkWarder » Sat Oct 25, 2014 5:51 am

Onko tässä softassa yleistä saada koko ajan virhe ilmoituksia
mulla on lokissa paljon virheilmoituksia.

Kun epäilen ettäasiakkaat eivät pysty registeröitymään tai sitten ostamaan tuoteita kun kuitenkin on paljon sivulla kävijöitä.
olen regannu itseni toisella nimellä sisään ja kokeillut ostaa tuoteita ja se onnistuu ja toimii minulla, mutta onko se nyt vaan että mulla se onnistuu se ostaminen kun olen asentanut scriptin kun on vaan outoa että ei ole yhtään ostajaa ollut kuitenkin sivustolla kävijöitä on ollut noin 10.000.

New member

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 5:41 am

Post by pm-netti » Sat Oct 25, 2014 3:00 pm

DarkWarder wrote:Onko tässä softassa yleistä saada koko ajan virhe ilmoituksia
mulla on lokissa paljon virheilmoituksia.

Kun epäilen ettäasiakkaat eivät pysty registeröitymään tai sitten ostamaan tuoteita kun kuitenkin on paljon sivulla kävijöitä.
olen regannu itseni toisella nimellä sisään ja kokeillut ostaa tuoteita ja se onnistuu ja toimii minulla, mutta onko se nyt vaan että mulla se onnistuu se ostaminen kun olen asentanut scriptin kun on vaan outoa että ei ole yhtään ostajaa ollut kuitenkin sivustolla kävijöitä on ollut noin 10.000.
Virheloki täyttyy usein siitä syystä, että jokin laajennus ei ole täysin yhteensopiva kaupan käyttämän teeman kanssa.
Kannattaa ottaa ylös, mitä virheilmoituksessa lukee ja sitten ryhtyä jäljittämään sitä.
Ensi töikseen kannattaa tyhjentää error.txt. Sitten jos käyttää vqmodin xml-tiedostoja, muuttaa niiden tiedostojen nimiä yksi kerrallaan esim. txt-päätteiseksi ja lataa sivua ja tarkistaa, tuleeko virheilmoitusta, Se voi olla hiukan aikaa vievää, mutta mikäli virhe on niissä, niin se silloin sieltä löytyy ja voi korjata sen.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by M4ketech » Sat Oct 25, 2014 10:26 pm

Mulla myös virheloki anto jonkun "rivillä 3" errorin kun käytin ostettua teemaa, otin yhteyttä tukeen ja ne kävi vaihtaa sivuston kielen englanniks ja homma korjaantu. No vaihoin takas suomeks ja jokanen sivunlautaus aiheutti virheen :D

Ei näy asiakkaille ja kaikki toimii mutta ärsyttävää, vaihdoin teemaa.

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by pm-netti » Sun Oct 26, 2014 1:47 am

M4ketech wrote:Ei näy asiakkaille ja kaikki toimii mutta ärsyttävää.
Tämänkaltainen tilanne on ilmeisesti myös ketjun aloittajalla.
Se asia, että ohjelma toimii, viittaa siihen että kyseessä ei ole mikään suuri virhe. Kun virheen onnistuu tarkoin paikantamaan, niin se on ilmeisesti helppo korjata.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by DarkWarder » Sun Oct 26, 2014 4:01 am

Ei anna laittaa virhelokitiedostoa tänne ilmoittaa heti että minut on blokattu

New member

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 5:41 am

Post by DarkWarder » Sun Oct 26, 2014 4:10 am

tätä kautta näkee sen virhelikin.
http://amarantti.com/virheloki.txt

New member

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 5:41 am

Post by pm-netti » Sun Oct 26, 2014 5:26 am

DarkWarder wrote:tätä kautta näkee sen virhelikin.
http://amarantti.com/virheloki.txt
Tuo PHP Notice: Error: Got error 28 from storage engine viittaisi siihen, että sinulla on levytila välillä liian täynnä:
http://stackoverflow.com/questions/1063 ... age-engine

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by sakuzki » Mon Oct 27, 2014 8:11 pm

Informaatio ja tuote sivut pitäs saada kuntoon. Admin puolelta muokkasin ''About us'' sivua ja muutin nimen Who we are ja kirjotin tiedot mutta kun yrittää mennä kyseiseen url:lään http://www.mariels-boutique.tk/about_us herjaa vaan 404 errroria.. ja sama juttu tuotesivuilla kun klikkaa tuotekuvaa esim: http://www.mariels-boutique.tk/test-product-1.html se ohjaa sen 404 error sivulle.. missä tiedostoissa kyseiset ongelmat sijaitsee, et sais sivut kuntoon.

Olis mahtavaa jos joku pystyis auttamaan tän ongelman kanssa.

Etukäteen kiittäen Sakuzki :good:
PS. mainittakoon vielä että oon vasta opettelemassa opencartia joten älkää ihmetelkö jos kyselen tyhmiä. kukaan ei ole nettikaupantekijä syntyessään. ;D

Newbie

Posts

Joined
Mon Oct 27, 2014 7:46 pm

Post by vmat » Sun Nov 02, 2014 8:12 pm

Hei

Asiakkaallani on OpenCartin versio 1.5.1.3. Siirsimme nämä tiedostot toiseen paikkaan saman palvelimen sisällä mutta niin että domain sekä osoiterakenne pysyi samana kuin aiemminkin. Kaikki toimii hyvin, mutta nyt jostain syystä kun menee Tuotteet > klikkaa tuotteen auki ja siellä kohta Kuvat ja klikkaa Lisää kuva > Selaa, niin kuvien hallinnasta ei löydy enää yhtään kuvaa. Kuitenkin kuvat on paikoillaan (näkyy FTP:llä) mutta niitä ei saa näkymään tässä hallinnassa.

Olemme yrittäneet keksiä syytä omin voimin onnistumatta, joten kysyisinkin onko kenelläkään tullut vastaavaa tilannetta eteen ja miten se on saatu korjattua?

Kiitos jo etukäteen vastauksista

Vesku

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 02, 2014 8:05 pm

Post by M4ketech » Mon Nov 03, 2014 4:33 am

Ilmeisesti seo-urlit väärin tai jotain muuta todella pientä vikaa.

Joten mene muokkaamaan sivua "Who we are" ja laita tiedot kohdasta seo urliin who-we-are

Laitatko viestiä suoraan markus@m4ketech.com

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by M4ketech » Tue Nov 04, 2014 12:46 am

Moikka,

Nyt on pakko kysyä pystyykö opencartista siirtämään esim pelkät tilaukset ja käyttäjät jotka on rekisteröityneet. Parempi kauppa on jo rakennettu toiselle palvelimelle, mutta rekisteröityneet käyttäjät ja tilaukset mietityttää. Mitään muuta ei ole tarkoitus siirtää.

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by pm-netti » Tue Nov 04, 2014 3:18 pm

M4ketech wrote:Moikka,

Nyt on pakko kysyä pystyykö opencartista siirtämään esim pelkät tilaukset ja käyttäjät jotka on rekisteröityneet. Parempi kauppa on jo rakennettu toiselle palvelimelle, mutta rekisteröityneet käyttäjät ja tilaukset mietityttää. Mitään muuta ei ole tarkoitus siirtää.
Manuaalisesti se onnistuu helpoimmin.
Eli phpmyadminissa menet linkkiin Vienti ja sillä sivulla klikkaat radio-optiota "Custom".
Eteen avautuvasta näkymästä valitset ne taulut, joiden sisältö tarvitsee siirtää toiselle palvelimelle. Sitten painaset buttonia Siirry.

Valittaviin tauluihin kuuluvat ainakin address, customer ja eri order - taulut. Voit tarkistaa tietokannasta tarkemmin, missä muissa tauluissa voi olla tarpeellisia asiakkaisiin liittyviä tietoja, jotka täytyy siirtää. Näitä voi olla esim. return, coupon ja voucher -taulut

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by Anttih » Tue Nov 04, 2014 5:31 pm

Jos sinulla on käytössä samat versiot OpenCartista ja tietokantatauluissa on sama etuliite (tai ei ollenkaan), niin silloin pitäisi onnistua ihan suoraan käyttämällä OpenCartin omaa varmuuskopiointi toimintoa.

Shipping methods: Matkahuolto, Posti, PostNord
Payment methods: Advance payment / Bank transfer, Checkout, Paytrail, Maksukaista
Modules: Prinetti, Matkahuolto's adress label, Random Products
vQmod: Checkout prices with tax, Product price input with tax
See my all modules


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 03, 2011 5:11 pm
Location - Finland

Post by vmat » Wed Nov 05, 2014 1:51 am

Tervehdys

Siirsimme asiakkaamme Opencart kauppaa toiseen paikkaan niin että kaikki tietokannat, tiedostot ja osoiterakenteet sekä domain pysyivät samoilla paikoillaan. Muuten kaikki meni hyvin, mutta nyt kun Tuotteissa yrittää lisätä uusia kuvia, vanhat kuvavarastossa olleet kuvat on kadonneet. FTP:llä katsottaessa nämä kuvat kuitenkin löytyvät täsmälleen sieltä missä pitääkin. Osaisikohan kukaan auttaa ja kertoa mitenkähän saisin ne näkymään jälleen kuvavarastossa? Kiitos jo etukäteen

T: Vesku

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 02, 2014 8:05 pm

Post by M4ketech » Wed Nov 05, 2014 8:54 pm

Juu kiitos suuresti Anttih, luin tuurilla juuri kirjoittamasi tekstin (laitoin postia sulle). Niin sain oc_order varmuuskopioi -> palauta uuteen tyylillä maksutavan taas toimimaan :D Mysteeriksi jää mikä ei toiminut....

E: ja tämän viestin jälkeen se hajosi taas :choke:

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests