Post by M4ketech » Mon Jul 21, 2014 8:09 pm

Nonni nyt kauppaan on syötetty lisää tuotteita ja teemaakin korjattu tekijän toimesta useaan otteeseen.

Nyt haluaisin räätälöidä etusivua, mutta mutta miten sen tekisi.

http://tarviketepi.fi/index.php ja suositellut haluaisin pois jonka tilalle kategoriat iconejen kanssa. Tuon kuvan tekeminen PITÄISI olla helppoa, kun vain muuttaa kolme kuvaa yhdeksi.

Image

Ideoita kategorioiden tekoon?

Onko kellään kokemusta liveChatistä opencartiin ? Chatclick vai mikä olikaan oli suhteellisen susi, ei voi muokata ilmaista versiota ym.

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by M4ketech » Sun Sep 14, 2014 4:29 pm

Tarttisin nopeata apua,

Miten saan esim yli 75 EURON tilauksiin vaihtoehdoksi ilmaisen postituksen?

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by pm-netti » Mon Sep 15, 2014 3:38 pm

M4ketech wrote:Tarttisin nopeata apua,

Miten saan esim yli 75 EURON tilauksiin vaihtoehdoksi ilmaisen postituksen?
Siirry Adminisssa sivulle Laajennukset/Toimitustavat. Valitse "Ilmainen toimitus", klikkaa muokkaa ja lisää siihen hinnaksi 75 euroa.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by M4ketech » Tue Sep 16, 2014 4:10 am

Laskeeko toiminto verollisena 75 euron ylityksen vai verottomana? Ainakin muistan jostain ongelman kun laski verottomana ja kun tuotteita on 14% ja 24% alvilla niin sekoittaa kivasti....

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by pm-netti » Tue Sep 16, 2014 4:48 pm

M4ketech wrote:Laskeeko toiminto verollisena 75 euron ylityksen vai verottomana? Ainakin muistan jostain ongelman kun laski verottomana ja kun tuotteita on 14% ja 24% alvilla niin sekoittaa kivasti....
Kyllä tuo näyttäisi laskevan sen ostoskorin alvittoman loppusumman mukaan. En ole testannut, miten toimii, jos korissa on tuotteita, joissa on kaksi eri alv %.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by pm-netti » Tue Sep 16, 2014 7:16 pm

M4ketech wrote:Laskeeko toiminto verollisena 75 euron ylityksen vai verottomana? Ainakin muistan jostain ongelman kun laski verottomana ja kun tuotteita on 14% ja 24% alvilla niin sekoittaa kivasti....
Testailin tätä. Ei minulla sekoittanut mitenkään, vaikka korissa oli eri alv-verokannan tuotteita.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by M4ketech » Sat Sep 20, 2014 12:24 am

Juu hyvin pelittää ainakin mitä nopeasti testasin :)

Mites kun kaupassa on normaalisti englanti kielenä, nyt suomi. Onnistuuko vaivatta asentaa kolmas kieli (ruotsi) ja alkaa täyttämään tuotetietoja ruotsiksi pikkuhiljaan? ettei mene mitään solmuun.

www.tarviketepi.fi tuossa vielä kauppa, ajoittan todella hidas (ei johdu palvelimesta) ja SEO:n metatiedot puuttuu :O ideoita?

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by pm-netti » Sat Sep 20, 2014 12:37 am

M4ketech wrote:Juu hyvin pelittää ainakin mitä nopeasti testasin :)

Mites kun kaupassa on normaalisti englanti kielenä, nyt suomi. Onnistuuko vaivatta asentaa kolmas kieli (ruotsi) ja alkaa täyttämään tuotetietoja ruotsiksi pikkuhiljaan? ettei mene mitään solmuun.

http://www.tarviketepi.fi tuossa vielä kauppa, ajoittan todella hidas (ei johdu palvelimesta) ja SEO:n metatiedot puuttuu :O ideoita?
Ei siinä suurempaa vaivaa ole kuin asentaa Ruotsin kielen paketit. En tiedä, onko sitä kuinka hyvin saatavilla, näyttäisi ainakin maksullinen paketti olevan.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by M4ketech » Sat Sep 20, 2014 1:57 pm

Kiitoksia taas vastauksesta.

Kävin tuolla palvelimella poistamassa tiedostoja, ainakin vanha clickdeskin moduulin tiedostot poistin, käyttämättömät kuvat ja sitten löyty monta kansiota jossa oli footer.php ja header.php - Poistin kansioineen päivineen arabian, saksan ym kielet :)

Pitää vielä vähän muokkailla tuota.

Onkos kukaan katsonut V. 2.0 kaupasta tai kokeillut jopa?

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by M4ketech » Mon Sep 22, 2014 12:19 am

Nyt hioin kaupan kassaa aika reilulla kädellä, muutin "kiinteähintainen toimitus" "SmartPost / Nouto Postista" muotoon ja tein sille vielä kuvauksen "Toimitus ensisijaisesti SmartPost automaatista. Isot paketit noudetaan postista."

Nyt kattelin muita opencart verkkokauppoja ja eteen tulikin monta hyvää kauppaa jossa on listattu oudosti toimitustavat, mikähän moduuli mahtaa olla? http://shop.huvipiste.fi käyttää sitä ja ainakin uitto:n allekirjotuksessa oleva http://nasinmatkailuautot.fi/kauppa/ tuon moduulin voisi ladata/ostaa jos sitä saa varsinkin muokattua (lisättyä / poistettua valintoja).

Lataukseen meni ainakin nyt http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=2318

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by pm-netti » Mon Sep 22, 2014 7:44 pm

M4ketech wrote: ainakin uitto:n allekirjotuksessa oleva http://nasinmatkailuautot.fi/kauppa/ tuon moduulin voisi ladata/ostaa jos sitä saa varsinkin muokattua (lisättyä / poistettua valintoja).
Nuo näyttäisi minusta äkkiseltään Hydenetin Itella ja Matakahuolto-moduuleilta.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by M4ketech » Thu Sep 25, 2014 7:34 pm

Saako asiakkaalle mitenkään laitettua kassalle valinnan tyyliin "Tilaa uusimmat alennukset, tarjoukset sekä tuoteuutiset sähköpostiin" "Kyllä / Ei" ?

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by sapa » Fri Sep 26, 2014 4:00 am

Hei, onko mahdollista pitää samalla palvelimella (Linux) kahta erillistä kauppaa? Testiversioista toinen toimii täysin oikein ja toinenkin muuten, mutta tuotteen lisäys ostoskoriin ja kirjautuminen ei toimi. Yritin ensin vain kopioida ykköskaupan ja muutin polut /config.php ja /admin/config.php mutta ei tominut. Nyt sitten asensin alusta alkaen toisen omalle mysql-tietokantapalvelimelle mutta ei vain onnistu, missähän vika vai onko mahdollistakaan saada toimimaan?

Kiitos vastauksesta

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 26, 2014 3:50 am

Post by M4ketech » Fri Sep 26, 2014 4:08 pm

Nyt alakategoria jotenkin sekoaa. Koitan luoda terveys & hoito kategoriaan alakategorian B&B-shampoot, tai nimellä BB-tuotteen jne. niin se tunkee kaikki terveys & hoito yläkategorian tuotteet sinne automaattisesti, millä korjata?

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by pm-netti » Sat Sep 27, 2014 4:34 pm

Kyllä tuo pitäisi mennä ihan normaalilla asennuksella oikein. Eli tietokanta, johon asennettaan, täytyy ensin olla tyhjä siltä osin, että siellä ei saa olla yhtään kaupan tauluja. Ja jos on, asennettavalle kaupalle tulee antaa eri DB_PREFIX.
Jos eri ositteissa olevia kauppoja asenteleen ja kopioi manuaalisesti, siinä on hiukan isompi työ. Kaikkea tarpeellista ei välttämättä hoksaa muuttaa.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by M4ketech » Wed Oct 01, 2014 4:44 pm

Eli pitäis tänään muokata kategorioiden ulkoasua, nythän nuo on suht ok. Mutta omasta mielestäni listaus voisi olla ensisijaisesti kylläkin ruudukko.

Koitin etsiä ohjeita miten vaihtaa oletuksena oleva listaa -> ruudukoksi.

Tietääkö ketään? Onko muita ideoita miten tuunata ulkoasua kategorioissa?

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by Uitto » Thu Oct 02, 2014 12:08 am

pm-netti wrote:
M4ketech wrote: ainakin uitto:n allekirjotuksessa oleva http://nasinmatkailuautot.fi/kauppa/ tuon moduulin voisi ladata/ostaa jos sitä saa varsinkin muokattua (lisättyä / poistettua valintoja).
Nuo näyttäisi minusta äkkiseltään Hydenetin Itella ja Matakahuolto-moduuleilta.
https://www.opencart.com/index.php?rout ... _id=187244

https://www.opencart.com/index.php?rout ... _id=187236

Lisäksi vielä Prinetti http://hydenet.fi/prinetti-integraatio

Kauppani nasinmatkailuautot.fi/kauppa
OC 1.5.5.1, theme Mobileshoppe
Käytetyt moduulit: Posti, Matkahuolto, Checkout Finland
Ja kasa VQModeja...


New member

Posts

Joined
Tue Jul 10, 2012 10:02 pm
Location - Finland

Post by Uitto » Thu Oct 02, 2014 12:12 am

Itsellä on tähän jokin VQmod, joka muuttaa sen oletuksena ruudukoksi.

Kaupassahan on (ainakin mun teemassa) asiakkaan valittavissa ruutu/luettelo. Se vain vakiona on luettelo. Tuo VQmod ainoastana muuttaa sen vakioasetuksen.

Kauppani nasinmatkailuautot.fi/kauppa
OC 1.5.5.1, theme Mobileshoppe
Käytetyt moduulit: Posti, Matkahuolto, Checkout Finland
Ja kasa VQModeja...


New member

Posts

Joined
Tue Jul 10, 2012 10:02 pm
Location - Finland

Post by M4ketech » Thu Oct 02, 2014 1:37 am

Itse kokeilin ainakin VQmodilla bannerin hidastinta, sotki koko bannerin, joten mielummin teen suoraan koodiin muutokset.

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by M4ketech » Thu Oct 02, 2014 7:59 pm

Hei saako kategorioissa näkymään alkaen hinnan jos on useita kokoja sekä hintoja?

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest